"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 179
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
За раждането- има ли някоя от вас която се колебае дали да е секцио или нормално?
Нямам такива колебания--Твърдо съм за нормалното раждане!Стига да е възможно и да няма медицински показатели да трябва да е секцио--Малък таз,обърнало се бебче или нещо друго !

# 91
Да кажа и аз, понеже се спомена моят ник - да, наистина си качих 2 снимки и си направих отделен албум/че не знаех каква е системата/ и след като Слънцето ми каза, че го е изтрила и е преместила снимките в общия - следващата я пратих директно на мейла и. Това е  - просто не виждам как ще се изтрие цял албум, след като се иска потвърждение..но и да го бистрим..надали ще разберем как е станало,за съжаление.Хубавото е, наистина, че повечето снимки са налице/поне на мен доста ми се струват/.

А за раждането - аз първият път бях със секцио, по медицински причини и ми казаха, че най-вероятно и второто ще е секцио,макар,че причините не бяха от сорта на тесен таз или седалищно разположение - просто бях преносила и не можаха да ми предизвикат контракции, нито имах достатъчно разкритие и вместо да ме мъчат още един ден, направо ме клъцнаха  Simple Smile , но вс. мина ОК, нямам лоши спомени и май ще съм даже по-спокойна, ако и сега е секцио.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 13:53 от *Nikita*

# 92
  • в гората
 Момичета какви са тези кореми  Shocked, на мен все още почти не ми личи Sad ,защо така?Нося си все още старите дънки само не им закопчавам копчето  Rolling Eyes.Искам вече да пъча корем пък  Crossing Arms.
 А за раждането и аз доста се чудя  Thinking секцио или нормално.Иначе съм наясно къде ще раждам живот и здраве да стигнем до там  Praynig  Peace.

# 93
  • София
 slancetoo, аз тъкмо щях да ти пращам снимка, за да ми я качиш, но сега сама ще го направя щом не е сменена паролата.
 Относно усещането на бебоците аз от няколко дни усещам "нещо", но все си виках рано е още, не е бебока това, но снощи съм сигурна, че го усетих. Много ми стана мило За протокола с първата ми бременност го усетих няколко дни преди да вляза в пети месец.
 А сега едно въпросче към мамите с опит. Решила съм да си купувам слинг (нищо, че е още рано аз се подготвям отсега) та въпросът ми е дали да си взема тип шал или ето това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4040. Предпочитам шала пред този с халките, защото има най-различни начини за връзване и носене на бебочето, а и ми изглежда по-сигурен. Ще се радвам някоя мама, която е ползвала да сподели мнението си с нас

# 94
Слънце добре,че си запазила тези! Не е кой знае какъв проблем да се качат пак,но това иисква време,а някой път и нерви! Много грозна постъпка,дано не се повтаря!

За раждането- има ли някоя от вас която се колебае дали да е секцио или нормално?

Аз имах колебания първият път,защото при нормалното след няколко дни забравяш,че си раждал,а при секциото доста време трябва да се пазиш(операция е все пак)! Но при мен се наложи секцио и мина доста по-леко,отколкото очаквах! Но всички мои познати раждали със секцио,им беше доста трудно! За всеки е индивидуално! И при нормалното си има минуси,но не искам да ви плаша сега и да вземете да решите всичките секцио да раждате Mr. Green

# 95

Ясно, значи искам от болницата фактура и касова бележка, тъй като не сме към нито едно от двете.

Много ти Благодаря Ред Гърл  Hug- това е много ценна информация за мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 96

Ясно, значи искам от болницата фактура и касова бележка, тъй като не сме към нито едно от двете.

Много ти Благодаря Ред Гърл  Hug- това е много ценна информация за мен   bouquet  bouquet  bouquet
За нищо! Hug

# 97
  • Ееей тук!
Е НЕ СЛЪНЦЕ, наистина искренно се надявам да не ме обвиняваш, най-малко поради факта, че нямаш право на това!!! А и ще те помоля наистина да смекчиш тона си ако обичаш,ясно ни е на всички как се чувстваш и колко много си ядосана от факта, че се е случило нещо с албума, но АЗ не мисля, че имам нещо общо с това.
Да  АЗ не знаех как да си именувам снимките и АЗ ти бях благодарна за това, че ми сложи ника в албума, но не мисля че това може да има нещо общо със случилото се!!! Още повече, че последно когато ги гледах вчера сл.обед всичко си беше наред, а аз повече не съм отваряла албума поради простата причина че в нас почти не сядам вечер пред компа, а и какво се обяснявам звучи като оправдание от моя страна,а не желая да се оправдавам.  
Освен, че съм пообидена от нападките ти нямам какво повече да ти кажа!
Ivema ти ми даде реален повод да се замисля ... newsm78, знаеш ли кои фондове освен Закрила работят по този начин?
Есме знам, че е рано но исках да чуя малко повече мнения от по-рано... Wink

# 98
Е, остава сега и да се изпокараме за тия снимки.
Аз също в първия момент се засегнах малко, защото само моето име се спомена, но, надявам се да са се изяснили нещата.
Слънце, наистина доста остро реагираш -започвам да се чувствам като някое малко дете, на което някой възрастен му се кара.Разбирам,че е доста неприятно, като се има предвид,че си е доста труд правенето на такъв албум, но все пак нещата не са на живот и смърт, че да има чак такива закани и размахване на пръст. Май ще запълним темата само с разправии за албума, а ми се струва,че има и по-важни неща за обсъждане.

# 99
  • Стара Загора
Слънчоглед не съм споменала на никой ника и няма й да го направя. Ако прочетеш малко по нагоре ще видиш, че поли24 и Никита също като теб не разбират и аз им помогнах с озаглавяването на снимките. Да не те обидя с думите си - но твоята работа е малко като "Гузен негонен бяга"........ няма значение албума липсва - имаме си нов. Майната му. На всичките нерви които изхабих от снощи насам - изводъд е един НЯМА СМИСЪЛ да се ядосвам. Но пък си мисля, че бях точна, кратка и ясна, че аз повече тема няма да пусна - ако ще турско да стане. Fever има желание - ще и предам щафетата на нея

Никита при положение, че някой пипа там където не му е работата няма как да реагирам. Но както казах - квото ще да става не ме интересува, ако ще и всички албуми да бъдат изтрити.

# 100
ЕЕЕ мамчета спрете се Naughty
Какви са тези конспирации и т.н. Няма значение какво е станало със снимките, вече всички си имаме едно на ум да внимаваме повече, и ако нещо не ни е ясно да питаме. А слънцето какви са тези неща за скрийншотове и прочие, за какво ти е служил да правиш скрийншот точно тогава когато е бил изтрит албума. Всеки ден ли си ги правиш и си ги складирваш за доказателства  newsm78. Това са пълни глупости.

# 101
  • София - Рим и обратно
Janitsa и аз от време на време ги имам тези болки, например вчера цял ден си усещах една тежест и пробождане долу. Днес, все едно нищо. Помня, че и през първата бременност си ме наболяваше, не е приятно, защото човек се притеснява. Аз изпивам по едно допълнително Но Шпа и гледам да не се напрягам. Но най-вече усещам дискомфорт, когато дълго време съм седяла или лежала и реша да се движа изведнъж.
А като гледам мои приятелки, носят си бременностите, все едно нищо Rolling Eyes

Чета, че на някои още и корем не им се вижда ooooh! Ами много хубаво, а пък моя корем изскача още 2рия месец, и сбогом дънки и полички  Crossing Arms Така беше и с първото.

# 102
  • Стара Загора
Скрийншота го направих докато си пишех с fever на скайпа за да и покажа, на коя от нас се вижда ника във старият албум, който беше изтрит. Абе няма значение....... минало заминало. А за това както си слагам аз на компа и какво си съхранявам - мисля, че си е лично моя работа.

# 103
  • София - Рим и обратно
ЕЕЕ мамчета спрете се Naughty
Какви са тези конспирации и т.н. Няма значение какво е станало със снимките, вече всички си имаме едно на ум да внимаваме повече, и ако нещо не ни е ясно да питаме. А слънцето какви са тези неща за скрийншотове и прочие, за какво ти е служил да правиш скрийншот точно тогава когато е бил изтрит албума. Всеки ден ли си ги правиш и си ги складирваш за доказателства  newsm78. Това са пълни глупости.
Съгласна съм с горното. То вече на Студио Х го обърнахте Joy
Аз мисля, че една по една са изтрити, няма как да е е по погрешка, а щом е така - този някой няма да седне да си признава пред класа, много ясно Rolling Eyes

# 104
За раждането:  аз съм твърдо за нормалното раждане (естествено както каза някой ако няма медицински показания за секцио). Даже смятам да е с епидурална упойка, доста четох за нея, почти няма оплаквания, а болките значително са потушени.

На всички, които си хапват без проблем - искрено ви завиждам  Crazy

За слинга - и аз вече доста взех да се замислям дали да не си взема вместо кенгуру. В началото хич не го харесах, но някакси ми се струва доста удобен и за майката, и за бебето. Ако някоя е носила бебе в слинг, моля да сподели  Praynig

И накрая:моля ви не се карайте и обвинявайте, защото от опит ви казвам, че най-неприятното е да обвиняваш невинен човек  ooooh! Я си представете че някой външен го е направил това - някакси е влязъл в нашия албум и така....все си мисля,че е невъзможно някоя мама оттук да изтрие ВСИЧКИ снимки - само нейните - да, ама всички  Rolling Eyes Цветя и мир за всички   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт