Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Трикси до 25.09 никакво раждане  Naughty
Хахаха, Гери, а бебчетата дали те чуват  Laughing
Днес на всички ни съкровищата - и малки, и големи са си у дома. Чака ни 3-дневен уикенд. Пожелавам ви да е приятен и отмарящ. Мен лично стълпотворението у дома лееко ме поизнервя, варненското Мими как ли би трябвало да се чувства ако се глезоти като мен   Embarassed
И да благодаря на миналогодишните октомврийки за интереса, подкрепата и пожеланията  smile3525 !

# 181
  • Бургас
Капучино я ги игнорирай тия мрънльовци и си връщай позитивната нагласа.
Млада здрави и силна си -следователно шанса да си родиш нормално си е реален. Peace
Радкакака го е обяснила много добре.

Крисси радвам се че сте ОК  bouquet

Да се похваля и аз -вчера се уговорихме с педиатърката за дребосъка.
Като се роди и се обаждам и тя ще дойде като ни изпишат.
Много приятна и мила.Млада и не робува на стари принципи.Ходи на специализации и е в течение с всички новости.
И най-важното близо е до нас.

Фиил кажи за манджата.Моята кандидат свекърва прави един гювеч с телешко и там има и мед и вино и разни зеленчуци и е много вкусно.

Настинали герои как сте?
Дано всички сте ориентирани към оправяне? Hug

Аз ще си надигам Д-то и ще се захващам да чистя апартамента,че втора седмица отлагам,ама няма начен ,мен ме чака.
После ще се включа пак.

Добре дошла на новата мама  bouquet

# 182
alliss мила да ти кажа необичам много много да ме глезотят smile3503 ама сега с тия бъбреци не ми дават нищо да правя в къщи.Мъжа ми готви и чисти,аз само се разхождам от стая в стая и се занимавам с домашните на децата smile3511,което ми е напълно достатъчно де.Продължавайте с глезенето че много малко остана след бебо вече няма да сте толкова глезени smile3521 newsm51  love001

# 183
  • Варна
Мими, защо не наемеш учителка за по 2-3 часа да им помага на децата за ученето и домашните? Когато се наемат не на час, а на заплата е много добър вариант. Ние от 3 години имаме такава учителка в къщи и се родих направо. Подготвя дъщеря ми по всички предмети за следващия ден,изпитва я и т.н.

# 184
здравейте сладурани  newsm03
Съни ей колко се мъчеше да го вдигнеш рано ученика  smile3523 май вечес свиква с ранното ставане  smile3503  и аз им организирах на нашите такива ранни ставания в почивните дни и даже им пеех Simple Smile поне това не са ти го организирали Simple Smile
Инче страхотно е да почнеш почивните дни с чаша кафе Simple Smile 10х  newsm03
абе що ли им викам почивни дни като аз все съм в почивка  newsm78
а за болниците Simple Smile болниците са си болници Simple Smile не са козметични салони Simple Smile яяяяяяяя не им се давайте да ви сплашат Simple Smile
приятни почивни дни  smile3525 много  newsm44 newsm47
хахааааааа да и приятно  newsm79 newsm28  clean

# 185
Здравейте на всички мамчета, отново се надявам всички да сте добре!
На Еленцето честита дъщеричка, да й е жива и здрава и да я радва много!    bouquet
Май ще се започва с бебевалежа скоро, аз много се шашкам, че вече не остава време, но това са ми последните бременни дни и гледам да им се наслаждавам. Моят бебок да ви кажа хич не бърза, предполагам, че много мами ще ме изпреварят нищо че съм с термин за 1.10, но това не ме притеснява, предпочитам той да се появи ,когато е напълно готов и това и му обяснявам по цял ден- че ми е приятно с него в коремчето, че не ми тежи и щом му  е добре - да си постои Laughing.
Вече почти поприключих с покупките, във вторник-сряда ще си взимаме креватчето, имам още 2-3 неща до купя и съм готова, даже след малко ще допълня и албумчето с покупките. Във вторник пак сме на лекар и ще се гледаме на ехограф колко е пораснал бебо и колко голям да го очакваме. Моята интуиция ми казва ,че поне до 1-ви няма да раждам ,пък да видим.  bouquet
Вчера бях във Бебе Маркет и харесах 1 количка , направо ми събра очите- Neo на Concord, страшно ми хареса, адски лека(на което много държа), с алуминиева рамка, много маневрена, бях се спряла на плей, но сега имам повод за размисъл, въпреки, че неото излиза малко по-скъпичко, има ли някоя мама ,която да има наблюдения върху тази количка? Хубав ден на всички!

# 186
  • Варна
Днеска съм щъркел. Имаме си още едно бебе. Изгаряте ли от нетърпение да резберете на кого? Mr. Green

# 187
  • Велико Търново
Айде деееееееееееееееее, кажииииииииииииииииии  Praynig

# 188
  • Варна
Тази сутрин в 7.30 часа се е родила малката принцеса с божествено име Олимпия на мама Каран.Макар и родена месец преди термина си, малкото злато въобще не е малко и е с мерки 3.100 и 47 см. Добре е и сигурно във Вторник ще ги изпишат. Мама Каран е родила естествено и звучеше много добре по телефона. Когато се върне, ще ни разкаже повече подробности за раждането си и малката буболинка.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 13:19 от *Pukanka*

# 189
  • Велико Търново
 newsm51 Браво Каран, да ти е жива и здрава малката богиня Simple Smile Да ти носи само радост  txtloves

# 190
# 191
Честито на мама Каран! Много здраве и щастие пожелавам, предчувствах го аз бебевалежа... newsm51 newsm10 newsm30

# 192
Честито на Еленцето и Каран   bouquet   bouquet   bouquet  Много здрави, спокойни и щастливи бебета ви пожелавам  Hug  Heart Eyes

# 193

Честито на мама Каран, да е жива и здрава Олимпия и цялото и семейство!!!

# 194
Ехеееее, ето и раждане от Добрич!!! Браво, Каран! Страхотно име сте измислили (помня, че дълго се чудихте какво име да е с буквата "О")!

Ама тя си знаеше мамата - още като се представи каза, че 90 % чака момиче (във 2-3-ти месец), а преди дни ни каза, че ще се роди по-рано - доносена и готова!

Капучино, а какво мислиш за АГ-то? И там ли обстановката е толкова мрачна? А за мнението на случайни лекари или акушерки... няма да коментирам  Naughty Нито си много напълняла (нали те видяхме във Варна), нито си стара! Където и да решиш - отивай като ти дойде времето и не се занимавай с предварителни уговорки - кога и как! Естествено, уреди присъствието на тати - изследвания и т.н.

За манджата... на вкус е станала, но месото е останало малко жилаво и наистина по-добра идея е да се сготви в гювеч - на бавен огън. Гарнирах манджората с картофено пюре и съвсем стана!   chef Кучетата засега не са поканени  Party

Пуки, защо не устиска още малко с новината, та да се напълни темата?....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт