Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 198
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Бебе Номер Три- Олимпия  Party!!!
Да са живи и здрави двете хубавици  Heart Eyes!!!!
Верно голяма е бебката, супер!

Пуки, знаеш как да поднасяш добри новини Wink...

# 196
  • София
Хееееее! Момиченцата са по-нетърпеливи  Heart Eyes!
Честито на Каран и да я радва мног малката Олимпия!  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Честито бебе Олимпия на мама Каран  smile3522 много да радва мама и татко малката принцеса  newsm51

# 198
  • Варна
Цитат
Пуки, защо не устиска още малко с новината, та да се напълни темата?....  

Фийл. Защото е Събота, а Събота и Неделя в темата ни много малко се чете и пише знаеш. Трябваше много да чакам пък в 3 часа съм на фризьор и трябваше да съобщя по-рано.

Отново на Капучино и въобще на всички искам да кажа, че раждането е един свят момент. Момент, който не се забравя никога. Какъвто си го направим, такъв ще го запомним. Не допускайте тъпи акушерки и груби лекари да развалят този миг на радост и да го помрачат като спомен. Затова Капучино, не оставай с впечатление че навсякъде е така, както си го видяла в Окръжна болница. Плюй си на петите и бегай от там. Отиди виж ВИПа на АГ и Майчин дом и не позволявай този свят ден на раждането ти да се превръща в стрес и кошмар. Във ВИП на АГ не приемат естествени раждания, но в Майчин дом никой няма да ти откаже. Ако се притесняваш да отидеш да видиш родилното, мога да ти съдействам и да питам кога и как може да стане това.Уверявам те че там ще отидеш да родиш с усмивка на лицето и сигурна, че за тебе ще се направи най-доброто. Няма да видиш уплашени и измъчени физиономии и няма да разбереш даже че е родилно, ако не ти е казано предварително. Там се ражда по здравна каса, и цените са като навсякъде другаде, въпреки че е Частен родилен дом. Но и какво значение има цената, даже да е малко повече? Дали ще ги дадеш официално или под масата на някоя акушерка в друга болница е пак въпрос на избор. В АГ и Окръжна трябва да си купиш отношение и внимание, а в Майчин дом го получаваш без подкупи.

Трябва да искам процент печалба от Майчин дом. Mr. GreenКато редовно рекламно лице на клиниката им.  Mr. Green
Ама така си е, кво да направя.

Между другото аз май разбрах защо във ВИП АГ не се ражда естествено. Нямали анестезиолог,който да може да слага епидурални упойки. А пък във ВИП да крещят момичета от болки, някак си не върви, нали? Не телевизорите по стаите правят ВИПа все пак.

# 199
  • София
Честито щастие Олимпия на мама карън, много хубави емоции и радости заедно!   bouquet

*Pukanka*, сигурно е много вълнуващо да си "щъркел"  Heart Eyes

Все повече хубави новини ще имаме, започна бебевалежа и в нашата темичка  Hug

# 200
Еха, аз докато стана и си имаме още едно бебче  Grinning

Честито на мама Каран! Много здраве пожелавам както на мама, така и на бебка Олимпия!

# 201
Честита бебка на мама Каран да е жива и здрава малката Олимпия  и да радва мама и тати много.
Хей момичета започна се  newsm44 newsm44 newsm44

# 202
  • Варна
Честито на мама Каран, да са много здрави и щастливи с новото си богатство   bouquet

Ех, Пуки-сигурно много се вълнуваш като щъркел -вестоносец, аз само като видя подобно нещо написано и се разтрепервам и просълзявам,пък как ли е при теб-първа да съобщаваш  Heart Eyes

# 203
  • Варна
Да, много е вълнуващо да си щъркел наистина. Аз се излежавах блаженно още, когато Каран ми звънна. Така скочих от леглото като пружина като чух новината, че чак аз се учудих на способностите си. Тони, аз ще съм на фризьор у вашия тараф. В ателието на Любо и Катя на Дубровник. Дано да издържа обаче, защото не ми е таман нещо днес. Пак имам висок пулс и някакво шибано кръвно 127 на 85, та ще видим. Даже ще си взема апарата за кръвно там.Не искам да вързвам тенеке на Катето обаче и затова отивам, вместо да си легна да ми мине.

# 204
Цитат
Пуки, защо не устиска още малко с новината, та да се напълни темата?....  

Фийл. Защото е Събота, а Събота и Неделя в темата ни много малко се чете и пише знаеш. Трябваше много да чакам пък в 3 часа съм на фризьор и трябваше да съобщя по-рано.

Тюх! Представяш ли си да беше заминала на фризьор, без да пуснеш новината?! Щеше да има  #2gunfire бам-бам!

Айде почивай си след фризьора, че не звучиш много добре (а дали не си се развълнувала прекалено много от вестта и затова да е това кръвно..)

# 205
  • Варна
Малиии, звъннах на лекарката ми и тя ми каза ако кръвното ми стане 130 на 90 да й звъня пак и да отивам в болницата. Пък аз лудата на фризьор отивам. Ама това кръвно е много за мене. Аз съм ежедневно със 100 на 60 че и по-ниско. Накрая да не отида наполовина намацана с блондор в болницата. Mr. Green

# 206
  • Пловдив
Здравейте,аз очаквам момченце на 2 октомври.Как мога да се включа в статистиката в началото на страниците?

# 207
Ей, Пуки, дано скоро да ти се нормализира кръвното. Знам няколко метода за сваляне на кръвно, ако искаш пробвай нещо: 1. хавлия, намокрена със студена вода на врата; 2. краката в топла вода;3. хапване на чесън  Mr. Green Първите две са препоръчани от лекар и действат, аз съм пробвала 1 и има ефект.

victorychild, Добре дошла! Напиши коя бременност ти е това, в коя болница мислиш да раждаш и ако сте измислили име на бебо и ina.gg ще те добави на първа страница, а може да й пишеш и на лични  Peace

# 208
  • София
Честити бебоци на мама Еленцето и мама Каран!!! Пожелавам им да са здрави и щастливи, малките сладурки много да ги слушкат, а те много, много да ги гушкат  Hug Hug Hug 

# 209
  • Пловдив
Ей, Пуки, дано скоро да ти се нормализира кръвното. Знам няколко метода за сваляне на кръвно, ако искаш пробвай нещо: 1. хавлия, намокрена със студена вода на врата; 2. краката в топла вода;3. хапване на чесън  Mr. Green Първите две са препоръчани от лекар и действат, аз съм пробвала 1 и има ефект.

victorychild, Добре дошла! Напиши коя бременност ти е това, в коя болница мислиш да раждаш и ако сте измислили име на бебо и ina.gg ще те добави на първа страница, а може да й пишеш и на лични  Peace
Първа бременност;в АГ Селена,Пловдив;името засега е тайна;момченце

Общи условия

Активация на акаунт