Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 191
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Браво на Каран! Честита да им е малката хубавица с прекрасно име, много късмет в живота!!!
Абе момичета, тя не планираше ли секцио заради лекаря, който щял да заминава? Или бъркам с друга мама  newsm78

# 211
Браво на Каран! Честита да им е малката хубавица с прекрасно име, много късмет в живота!!!
Абе момичета, тя не планираше ли секцио заради лекаря, който щял да заминава? Или бъркам с друга мама  newsm78

И аз това си мислех, ама не бях сигурна. Явно бебето само си е решило да излиза по-рано.

# 212
Добре дошла на victorychild, тъкмо навреме се присъединяваш, че се почна с бебетата  Hug
Имаме си бейби-бум, имаме си и наплив от нови мами, малко неочакван в последния момент  Laughing

# 213
  • София
Честито на Каран, да им жива и здрава Олимпия и много да ги радва!

# 214
Дааа, планирано секцио беше, а вижте какво стана - роди си нормално! А първото й дете не е ли около 3-4 годишно, родено секцио, или се лъжа?

Викторичайлд, добре дошла!   bouquet Гледам, че и ти си близо до финала - 02.10!

# 215
  • София
Съни, рано е да ходиш в болницата нали датата беше 23.09  newsm78 или нещо бъркам! А и за лекцията се бяхме уговорили!
Пуки, внимавай с това кръвно, че не е шега работа ей!
Гери, мисля да не раждам до 25ти, с мъжо сме си заплюли две дати,всеки по една, да видим дали някой от нас ще познае!  Peace
Момичета, ние взехме леглото от магазина на Арбор, магазина ще работи да сряда 24.09. и после го затварят, няма да имат представителен магазин в София!
victorychild, добре дошла!

# 216
 Ле--ле колко е  хубаво !Почти си мислих  ,че е днес ще има изненада и ето ...
Честита ти рожба  Каран - жива и здрава ,голяма  да порасне и само радости да ти носи !

# 217
  • на Земята
чЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ЕЛИТО И КАРАН! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! newsm51
Добре дошла на новата мама от Пловдив,може да се видим ако искаш на срещичка.
При кой лекар си в Селена и аз ще раждам там живот и здраве.

# 218
Съни, ако съдим по никнейма ти, трябва да родиш в НЕДЕЛЯ  Wink

И аз бих искала да родя в неделя (само не тази) - това е денят на Слънцето, а пък и... трафикът към болницата ще е по-ненатоварен!

# 219
  • Бургас
Честита сладка госпожица ОЛИМПИЯ на мама КАРАН newsm51

Да ги изписвант по-бързо,за да си се опознаят истински в къщи.

Добре дошла на новата мама. smile3525

# 220
  • Пловдив
чЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ЕЛИТО И КАРАН! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! newsm51
Добре дошла на новата мама от Пловдив,може да се видим ако искаш на срещичка.
При кой лекар си в Селена и аз ще раждам там живот и здраве.

Доколкото знам,който се падне,не знам за избор-мене ме следеше много добър държавен лекар и смятам да отида само за раждането.Викат ме около 25 да видят дали главата е поставена достатъчно ниско за нормално раждане с епидурална.Иначе си е обърнато правилно,но било едричко и ако запецне някъде,може да се наложи и секцио.
Не мога да излизам- само на 100 метра,болят ме ханша и кръста!

# 221
ЧЕСТИТО НА ЕЛИТО И КАРАН  smile3504 newsm51БЪДЕТЕ МНООООООГО ЩАСТЛИВИ!!!!                                                                           
Пуки дано се чувстваш по-добре!а откога във ВИП АГ не се ражда нормално newsm78

# 222
Честито ни бебчееее, да радва мама Каран и тати, да расте здраво и жизнено дете и да бъде гордост на всички в семейството!
Добре дошли и на новите ни бремелинки - и това си е страхотно да се увеличаваме до края Hug
Гледам някои чистят -  Mr. Green това май е вече диагноза, аз мисля утре пак да подхващам палката, постоянно имам усещането че е мръсно, скъпия вече иска да ходи другаде да вижее Mr. Green, все съм гнездяла и сумтяла, постоянно забележки съм му правила, стоял на тръни и дрън дрън...аз какво да направя - отвътре така го усещам.

# 223
  • Пловдив
ЧЕСТИТО И НА КАРАН, ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ОЛИМПИЯ!

Pokjei следващата среща да не ни е в Селена? Давайте да се организираме тази седмица, че може и направо там да се видим.
Nikozi ти още ли работиш?

# 224
ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ НА МАМА КАРАН  newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts newsm62 newsm59 newsm07
ДА СТЕ ЖИВИ< ЗДРАВИ И МНООООГО ЩАСТЛИВИ С БЕБКА!

Ехааааа момичета, започна се! Голям кеф!

Общи условия

Активация на акаунт