Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 609
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Еми не е хомеопатично. Нещо като Пантенола е, но разликата е, че това и дезинфекцира. Поне така ми обясни фармацевтката. А на А- дерма е нещо подобно, но доста по- скъпо.

# 61
  • София
Еми не е хомеопатично. Нещо като Пантенола е, но разликата е, че това и дезинфекцира. Поне така ми обясни фармацевтката. А на А- дерма е нещо подобно, но доста по- скъпо.
е, нищо де, ще го пробваме, то е ясно че ще ходи с разбито чело, ама да не го боли много поне Peace

# 62
  • София
Ели, Hug Дано не го боли много Коки,и аз ги преживявам много тия падания,особено като тупне на главата.Но поне бързо им минава,на Стилиян огромната цицина на другия ден беше спаднала и дори не мина през различните цветове на червено-синьо-лилаво,а постепенно избледня.
А шапчици има няколко,още пролетта като ходихме в Гърция имаше намаление на зимните дрехи и много ми хареса една,също и плетени има 2-3.Аз пък не мога някакъв панталон тип грейка да намеря,това е останало да купувам,ако видите нещо интересно казвайте...
Яна,точно като от човек с опит ги приемам твоите изказвания,не като постулати.Защото е лесно да взема някаква книга и да прочета там психологически характеристики,но в живота опитът е важният  Peace А аз нямам все още такъв и затова ми е интересно,любопитно и поучително  Hug
Боряна,приятно изкарване!

# 63
Никола ми вдига температура след тази тъпа ваксина - един ден след ваксината 39.6, после я свали за малко, на следващата вечер 38.6, през нощта пак я свали и снощи 38.3. Давам хомеопатични за имунната система, витамин С, кърмя го нон стоп сигурно (той си иска, явно не се чувства добре детето). Педиатърът каза, че е нормална реакция, може и обрив да се появи, хомеопатът предложи да му "забърка нещо", ама аз все се надявах че ще мине и отлагах, но май ще му звъня днес...иначе четох в интернет, че до 10 дни може да има реакция от ваксината, една приятелка ми каза и до 18...егати тъпата ваксина...за капак вчера отиваме при нашите и Мариса ме посреща от вратата с думите "лельо, аз съм киемава"...никой не се сетил да ми каже, въобще нямаше да го водя. Беше невъзможно да ги държа далече един от друг...
Галена, това на Кая не беше точно агресия, просто му повишаваше тон  Laughing
Уинкс, голям сладур е твоя акробат  Laughing
Бубе, добре, че ги е преглътнал, а не се е задавил. Да го цункаш малкия хубавец  Hug

# 64
  • София
Марти дано се оправи бързо,много е мъчително като са болни.  Hug
Някой да е виждал космонавти по магазините,че мисля с такова нещо да ги извеждам?

# 65
  • София
честит празник на всички!

марти, от коя ваксина е вдигнал Т- от тази за морбилите ли? newsm78
аз ти звънях но явно не е било удобно. надявма се да сте по-добре сега Hug

снощи имахме на гости гаджето на коки- за 1 път може би го виждам толкова превъзбуден- ама я ухажва, води я из стаите да й показва играчките иси изобщо къщата, искаше да я гушне и целуне, а тя му се дръпна. изобщо такива сладури бяха, а аз патицата, забравих да снимам Blush

em4e, той днес определено и вчера беше добре, явно не му е бил ден, но доста се спъва тези дни. мислим да прави прощъпулник скоро Peace

иве, при нас има, но не знам какви са размерите- има и големи. кажи ми на момчетата какви са и ще ти проверя, както и ще видя цените Peace

# 66
Ели, от морбилито, да...досега го приспивах затова  Hug ще го изям малкия ухажор  Laughing
Иве, ще ходя на пазар тия дни и ще гледам, не знам дали има космонавти за едногодишни (може пък и да има  newsm78), аз си представях да му купя грейки за зимата, нещо като тези от едно време - панталон с презрамки и яке...сега като се замисля обаче ако има по-големи космоавти, май е по-добрия вариант...

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 12:57 от marisasav

# 67
  • София
Марти и аз проучвах и избрах космонавта заради кръста че ще им е защитен.Има  за 1 г. имаме един сега търсим втори.Разгледай,моля
Ели за 18м или 86-92 см. Hug
Днес Ради нарочно ходи на пръсти ей откачам от това дете,като му се скарам и ходи си блъска главата защото знае че ще го помилвам,имали други ходещи на пръсти като балерина?Ники ни скъса нервите в парка с едни балони трепери за тях после пък реве че не ги иска.Откачих.

# 68
  • София,
marisasav това си е кофти ваксина, дано бързичко се оправи малкия сладур! Hug
Гоца има космонавти, поне тук при нас в Ст. град в магазинчетата са ги напускали, а и по младост вчера гледах че има.
Нашия космонавт от миналата година е размер 86 и се надявам, че и сега ще ни става. А иначе да Ви кажа, че и тези комплекти яке и гащеризон също са много удобни, защото гащеризона предпазва кръста, а пък якето може да се слага и отделно с ватирани други панталонки. Аз даже гледах вчера и такива костюмчета, ама бяха само розови за момичета! Hug Аз пък си търся елечета без ръкави не много дебели и шушлекови, но никйъде не открих или пък бяха само сини за момчета Crossing Arms Ей тия мойте умрели от глад ще им слагам да вечерят! Лека вечер на всички! Hug

# 69
  • USA
Айде, честит понеделник от мен! Simple Smile Да е спорна седмицата. Абе, чудех се защо е такова мъртвило в темата, а то било празник. Честито! Simple Smile

Марти, много неприятно с тази ваксина. Дано му мине скоро на сладкия Никола.

Яна, много ми е интересно и на мен като разказваш за взаимоотношенията на площадката. Въобще разказваш много интересно. Съгласна съм с теб, че взаимоотношенията между децата не трябва да развалят приятелствата между родителите. Гледали ли сте филма Little children(Малки деца?)?

Иве, за пръстите не се притеснявай. Фаза е някаква, ще мине. Вече за космонавти ли стана времето в БГ? Шантава работа.

Ками, днес ли е първият ден на Гери на ясла?

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 02:14 от Winx

# 70
Ох днес бях ме на граздобер и после трябваше да наготвя и и зчистя че утре сме на работа  и пак малко съм изпуснала какво сте писали .
Исках само да ви се похваля че най после Саши вече се пуска сам  вече може да се бройм за проходили .

# 71
здравейте  wavey
Ние сме добре, не съм писала защото нещо нямах време , този уикенд имахме гости и само разходки правихме нагоре надолу
Ева се оправи , храни се ,утре ще я водя да я види личната и да даде пак дата за ваксината.Като чета реакциите към тази ваксина хич не ми се мисли какво ме чака.В тоси ред на мисли- Марти , много неприятно ,силно се надявам скоро да престане да вдига Т малкият Никола  Hug
Честито Кирова, и безаварийно на Сашко  Heart Eyes
Велина, на 6 та снимка Криско ли е??Ако да ,Боже той изглежда доста голям , много е сладък и чаровен , колко кг тези ,нали все казваш че е злояд ,а ми изглежда толкова едър  Thinking.Не сме забравили ,чакаме още снимки от онази райска сватба  Grinning
Купих на Ева почти всикчо за зимата ,освен още една грейка и яке в кафяво  Peace
Иве, и мойта щерка често ходи на пръсти и подскача, освен това навън си е наумила да върви като гледа в небето и все залита ,аз непрекъснато съм ан тръни да не се пребие така  Sad
Ели, милият Коки , ама нали знаеш юнак без рана не е юнак  HugА иначе за мацката ,нямам думи , мислете му - Дон Жуан ще е  Laughing
Бубе, туй мазило си го записах утре ще го потърся в аптеката ,а за стотинките  Confused, скоро да ги намериш в памперса.Весело на Боровец   Hug
Вики ,загуби се , да не би да подготвяп Кико за яслата , потвърди ли се че е приет или още не
Дундурела ,обади се някой път като идваш към Младост  Wink
Хайде ,зяпам ББ ,май ще е голяма тъпотия  Sick

# 72
  • USA
Ками, на всичките снимки е той! Simple Smile Наистина изглежда по-голям отколкото е, но е доста слаб. Сега е 82см, около 10кг, няма тумбаче. Може да ти изглежда едър, защото е с широки дрехи и аз доста го снимам от близък план. Иначе, редовно ме питат дали е на 2. Той е много напред двигателно, висок е и с много коса и като цяло изглежда по-голям.  С яденето имаме лек напредък откакто ходи на градина. Днес беше сам там за 1 час и не е плакал, ама той само е играл де факто, нищо не са изисквали от него. Simple Smile

Кирова, честито прохождане на Сашко!

Кажете за новото шоу Танцувай с звездите (или нещо такова) като започне. Моята приятелка е правила прическите на някои.

# 73
ааа да ,сигурно и косичката му създава такова впечатление  Laughing, много е красив  Heart Eyes
Ми какво за това шоу- участват едни такива..................- само Елена Йончева и Андрей Баташов ме кефят ,останалите нещо не .Има едни фолк диви , мъжете са по яки като цяло - Мамалев, Ники Кънчев, Орлин от Кафе( ей този е сладък  Laughing )и другите ги забравих.
Ще те информираме за развитието  Laughing
Лека нощ
Така ме е яд че няма 24 ,заради тази тъпня ББ

# 74
  • София
Уинкс,много е сладък Криси,и на мен ми изглежда по-голям,самото му изражение е на по-зрял.Гледам и че в зоопарка сте го водили,това лама ли е?
Марти,гадно е с тази температура,но поне знаеш,че е от ваксината.Ние леко се разминахме с въпросната ваксина,нямаше никакви реакции,а и аз се бях наплашила след отзивите за нея.
Стилиян от няколко дни замята едното краче и днес се усетих,че го прави нарочно като вид забавление,така си подскача.
Кирова,браво на Сашко,честито присъединяване към групата на проходилите  Hug
Ели,Коки още от сега ли почва да ухажва  Crazy Гаджето да не е Калина  Wink

Общи условия

Активация на акаунт