Давайте цветни идеи за детски стаи - 6

• 18 626
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
Кажете кои щори са най-подходящи и функционални за детска стая? Роло, вертикални, хоризонтални ...

Роло ми харесват на мен, но според мъжа ми са нефункционални Tired направо ме е яд #Cussing out преди малко отидохме да поръчаме, но намери кусур на всички и си тръгнахме  Crazy

# 76
  • София
Никол като започна и аз да се включа- каво предпочитате за детска - перде или щора? Аз харесвам перденца- толкова сладурски има, а мъжът ми предпочита щори. Нещо не можем да се разберем!

# 77
Аз сложих и двете. Перденцата си ги хареса тя, на принцеси, понеже това е модата. Сложих щори от хоризонталните, единствено през ноща ги пускам.

# 78
за щорите..предпочитам хоризонтални щори /май венециански се водят/ в съответния цвят на стаята. И непременно декоративни детски перденца. Има страхотни. Аз търся тюлени , ама да са в зелено /резеда/ с жълти шарки Rolling Eyes. Трудна работа Rolling Eyes Wink

така става хем щори, хем перденцаа Wink

# 79
Само щори за детска май не е много подходящо, освен, ако не става дума за някой по-голям тийнейджър - момче newsm78
И перде, и щори ще е вкъщи. Перденцата са розвови, като стените, а щорите искам да са бели, като мебелите.

# 80
  • София
А кое точно му се вижда нефункционално??? Иначе - аз не съм голям фен на щорите, не правят особно тъмно....ако е за това - най добре, много плътно перде....

# 81
Защото няма средно положение, т.е. като при вертикалните или хоризонталните, да ги врътнеш леко, хем да не пече слънце, хем да е светло вътре. Освен това според него белите от този тип въобще няма да затъмняват и сутрин, понеже детската е със североизточно изложение, ще пече много Rolling Eyes

# 82
  • София
Ами ние сме с роло, бледо жълто - тъмно никога не е, стаята е северна и не напича, но все пак като са пуснати - притъмнява, но денем като спи дечко си е доста светло.... общо взето все едно си сложила лист хартия пред прозореца, толкова им е ефекта...
Иначе, имали сме хоризонтални щори, и да ти кажа, не са ми мног приятни...ако не ги дигнеш, никога не е съвсем светло.., дори в средното им положение е едно леко притъмнено, пък през пространствата между щората влизат раета слънце и напича пак.....
изобщо....подтискат ме щорите.... ни ми е достатъчно светло, нито достатъчно тъмно когато ми трябва Simple Smile))

# 83
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272138
ooooh!Най-накрая да мога да покажа и аз нашата нова стая,чакахме около месец да дойдат мебелите , а преди това месец се проточи боядисването и поставянето на ест.паркет.Още не сме наредили всички играчки и книжки по лавиците.Стаята е дълга 5,40 ,широка в едната си част 2,10,нишата е широка 2,20-там е малката секцийка с ТВ и играчки по етажерките и с пердето на принцесите пред тях.Бюрото,гардеробът и леглото са на една стена-най-дългата,срещу вратата.Таванът е свтлосин,а стените са по-наситено сини.
 Съжалявам,че от предложените снимки няма да придобиете цялостна представа за разположението,което,впрочем,е временно. Наблегнахме на декорациите-някои са направени от нас ,има и  купени стикери,имаме още да поработим и  да поукрасим.

# 84
Фейка, много е сладка стаичката. Кажи ми откъде купи масичката на принцеси и колко струва? Аз си търся с Мечо Пух
Благодаря ти предварително

# 85
   Мерси.    Теди,масичката е от преди година ,имаше и столчета такива в Кауфланд.Ние оттам взехме маса и едно столче.Около 10 лв.е масата, а около 6 лв.-столчето,на промоция мисля,че бяха.Дълго време се предлагаха като асортимент.Помня,че с героите от филма за Мечо Пух бяха със зелена рамка,което и ме възпря да ги купя,ако бяха със синя...моята щерка нямаше да миряса ,докато не й ги купя.

# 86
Феята, много хубаво синьо сте постигнали. И много добре си пасва с тези хубави мебели Wink

# 87
 Благодаря ти ,Черепахова,комплименти и за вашата стая и вашите хубави мебели,които много приличат на нашите,но все пак има една разлика-една летва надлъжно на леглото. Wink

# 88
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet Направо е без пари и ме е яд, че съм я изпуснала тази промоция. Аз гледах една масичка, но 60 лв струваше. Купих си столче за 12 лв, но нямам маса Cry

# 89
От скоро сме собственици на доста весел килим и реших да се похваля Simple Smile.Имаше и други много весели варианти в розово и тн . От Пловдив си го купихме.Светнете ме как да кача снимката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт