С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 676
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 120
  • New Zealand
aventura- спри да мислиш за килограмите и ще видиш как неусетно ще паднат. Поне три дни не се мери на кантара и може да има ИЗНЕНАДА Party
ако знаеш колко пъти се заричам, че няма да се кача на кантара няколко дни, но всяка сутрин не издържам и първата ми работа е това Crazy

# 121
Браво,Зеленко!
Искрено се радвам за теб. Hug Hug Hug
Хайде да се снимат Сънчето,Нелка,Танчето и Катето Hug Hug Hug Hugс коремчета. Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Моят мъж го беше скрил по едно време и не можех да се меря- тогава се бях вманиачила и му бях надула главата Cry Сега се меря отвреме , навреме и пак същото.

# 123
 Tired Перлито , спри сЪ !
Да идвам да те правим баба  smile3533 smile3534 smile3508 smile3532
Едит : Ей , тези днешните свекърви от нищо страх нямат , брее  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 21:56 от Nelly#

# 124
Tired Перлито , спри сЪ !
Да идвам да те правим баба  smile3533 smile3534 smile3508 smile3532
Хахахах,заповядай! hahaha Joy Joy JoyНаиш ли как чакам отмяна?  ooooh! hahaha Joy Joy Joy

# 125
  • Велико Търново
Перла, здравей  Hug Grinning 
Любопитно ми е -кажи ми, щом си достигнала целта си, сега как я караш? Тоест в четвърта ли си вече? Ако да - ядат ли ти се същите неща от преди режима, или вече си изградила начин на мислене, поведение и хранене тип Дюкан?
Моля те сподели  bouquet

ЕДИТ: покажи снимки с твоята трансформация

# 126
Здравей,Ивче!
Ям всичко и ми се яде всичко .Държа килограмите ,но правя по 2П дни в понеделник и четвъртък,а през останалото време ям всичко.По някой път карам седмица и без П ден EmbarassedТова е .Нагаждам храната, според килограмите . Peace
П.П.нямам нито една сника .От днес съм с нов комп и всичко е в стария. BlushОбещавам да ти изпратя ,когато ги сваля.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:07 от perlata

# 127
  • Тук някъде.....
Привет отново!

Днес си хапнах повече от добре-тиквички с пилешка пържола, утре ще видим кантара сутринта Rolling Eyes Опитвам се да ям много месо, въпреки, че простоооо  SickАма ще издържа, познавам се. Трябва следващите 3 месеца да свалям /или поне 2/, после да задържам още толкова. Не е никак много, като си помисля. След като прочетох темичките, си вдъхнах още повече кураж.
Всички сте страхотни и упорити, продължавайте все така! Hug

# 128
  • Велико Търново
Перле, според мъжа ми, когато режимът свърши, първо просто ще мисля по друг начин, и второ стомахът ми щял да се свие и вече нямало да ми се яде толкова - т. е. вече ще знам от какво има нужда моето тяло.
Макар че сега не се дразня от нищо, спазвам си режима. Е, веднъж си направих "вълшебния шоколад" на Абракадабра, но мисля, че прегрешението не е голямо. Ти как мислиш Embarassed ?

# 129
Може ли някой да ми каже дали нишестето е режимно,защото го срещнах в една от рецептите.според мен не е ,но знам ли?! newsm78

# 130
Да ти кажа честно ."Прасето в мен е живо и никога няма да умре" Mr. Green Embarassed
Цял живот трябва да се съобразяваш.За мен четвърта е най-трудна .Много лесно се плъзваш по наклона. Naughty

# 131
rubiq нишестет-царевично по лъжичка обаче,има някои рецепти които не отговарят на  режима. Peace

# 132
Само ако е царевично и максимум по лъжичка за сгъстяване на сосове  Peace / т.е нишестен крем - не /

# 133
  • sofia
Може ли някой да ми каже дали нишестето е режимно,защото го срещнах в една от рецептите.според мен не е ,но знам ли?! newsm78
Може по 1 лъжица царежи4но нишесте за сгъстяване на яденето.

Цитат на: Миленски76 в събота, 20 септември 2008, 20:13

BOHU, страхотна грация си!Купувай нещо по-прилепнало!Стига с тези торби!

а само като се сетя че преди тези торби ми стояха като трико и лошо ми става. Иначе понякога чак забравям че съм на диета,толкова добре си хапвам а слабея-да е жив и здрав Дюкан.

# 134
муцунки здравейте
мнооого хубави снимки видях
май е време и аз да се щтракна със сегашната визия и да ме видите
много взех да се харесвам напоследък hahaha
ох трябва да пазаря че и най последните ми дънки вече ми стоят като подарени
искам при 5цитеееееееееееееееееееееее
обичам виииииии
тунинг тея за по 400 лева... остави ги ... Hug я си намери някоя свясна мацка бързо  Naughty  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт