С Дюкан начело продължаваме смело - 125

• 52 727
  • 1 041
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
СлаБенце...  Embarassed
признавам си, че не съм. Тя Аби е виновна, щото ме омая и...  Joy

Варненки, чувствайте се нацелувани от СлаБето!  Heart Eyes

Ето, казах им.

# 571
  • София
Здравейте дюкански сладурчета,

нещо темичката ни зацикли newsm78 newsm78, съвсем еееей!

Последните часове чета само как някой няма да спазва режима, ама бил наизустил книгата, друг пък ще го спазва, но не е прочел нищо, трети пък ще го прави заедно с лунната диета, разделното хранене и вуду ритуали!!! четвърти пък няма да се съобразява с калкулатора (пък Дюкан го е казал -  с този режим това са килограмите, които можеш да задържиш!!!)

Май започва вече да ми писва!!!

Преценете си сериозно - това е режим за цял живот!
Прочетете първата страница на темата, там всички е описано подробно.
Ако ви устройва, започвайте и сте добре дошли!  Hug

Ако не - във форума има над 300 диети, избирайте си и успех!!!   bouquet

Има много хора, чийто живот е променен към по-добро благодарение на този режим.

Има и такива дето го правят два дни и решават друго, а през тези два дни всички се втурваме да им обясняваме, насърчаваме, а те ръйш искат просто да си чатят... по малко във всички теми...

Това е тема, в която всички сме се съгласили да спазваме режима на д-р Дюкан
И престанете да го наричате Дюкян!!!!!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора

Ееее, малко се поуспокоих!

# 572
  • софия
Хммммм. Crossing Arms Убуу де,ай и това минава. hahaha
Зиленкутууууууу,видоФ те!Снимките са супер,но най-ме кефи последната.Всички от подклуба на клуба,ей така да се затъркаляте. Hug Hug Hug
Варненски не видях....що тъй? Whistling
Люсииииии,не с рогите,душоооооооо!В шеги и закачки,нъл тъй? Heart EyesИ аз чат-пат изпушвам,ма бързо ми минава.Шъ сЪ научат децата и аз бях същия оФлюх януари месец. Mr. Green

П.П.Бързо казвайте,кой ми гепи третофазната ми линийка,милата ми тя? smile3506 newsm66

# 573
  • София
Карита, на мен доктора ми препоръча една немска сол LO SALT, има я във всички по-големи вериги, гръцката май съдържа доста повече натрий...
Слабенце, вече се успокоих, извинявам се на всички дето са се засегнали Peace, ама беше ме налегнала мъка, че нищо не помръдва...
Зарка - я дай малко инфо за тези Локални манипулации newsm78 Нигде в книгата на български и на френски не срещнах такова чудо? Rolling Eyes

# 574
Три дни бях в провинцията и като се върнах видях 76,1 на кантара newsm44Най-накрая, че беше зациклил на 77 и нещо близо 10 дни.По-въодушевена от всякога съм имайки предвид, че започна да се оформя и силует Blush

# 575
До "Zarka Barka" - Аз и на 100 килограма съм доволен - даже сега мога спокойно да си задържа една седмица! Все пак преди една седмица бях 104 килограма Wink Иначе.. 90% от хората около мен, ми казват да спра Диетата, че под 100 килограма нямало да ми отива.. щял съм да се загубя.. а аз нали реших 90 килограма да гоня и си взех навигация hahaha

До "Furia" - Може, на "Лично Съобщение" Simple Smile

До "denica17" - Да се предадеш доброволно Wink

До "smileys" - Wink

До "etomira" - Вземи игла и го спукай Laughing И аз съм сериозен!

До "Lucie" - Стига се ядосва.. защо не опиташ като мен? Като нещо не ми изнася (от написаното) просто го подминавам Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 18:26 от tuningmania

# 576
Lucie
СлаБе

# 577
  • София
Женикаsmile3501 браво! И аз съм зациклила на това 77 (0,5 нагоре, 0,5 надолу) вече повече от десет дни затова ти се радвам толкова!
Тунинг - newsm51
Тонито26 - много txtloves , сега вече съвсем ми олекна...

Просто усетих изведнаж, че ми липсват Бънито и Саричка... и ме хвана амока! Може да е от режима, ставаме агресивни - нали от преживни  cow станахме месоядни  Joy

# 578
Здравейте!
Имам един въпрос-може ли в ПЗ дните да се яде грах,примерно пиле с грах ,но без мазнина естествено. newsm78
Прочела съм първа страница,но грахта не я видях.Дано да не съм я пропуснала някаде.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 579
Грах,боб,леща,всякакви варива и нешестени зеленчуци НЕМОЖЕ

# 580
момичета и момче,простете невежеството ми отново ,но аз неразбрах за месечинките .обеснете ми моля.
филюдка,аз ползвам salt substitute,много съм доволна.
браво на roisin,дай боже всеки му (да минеме в третата фаза).
venerasти ме утрепа с твоите снимки.невероятно изглеждаш.
Бърди ,благодаря за идеята за супа топчета ,тъкмо се чудех какво да я правя тая телешка кайма.
честото на рожденничките.

# 581
До "pepi1974" - Един месец спазване на Диетата на Дюкан, е една месечинка Simple Smile И аз в началото се пулех за какво ли си говорят другите.. някакви пейки, месечинки, балкони.. виках си: "Гледай, каква Романтична Диета!" А то какво излезе Joy

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 19:34 от tuningmania

# 582
Грах,боб,леща,всякакви варива и нешестени зеленчуци НЕМОЖЕ
аха ooooh!
Благодаря , мила!  bouquet

# 583
И аз бая се чудих на тия месечинки и други такива Mr. Greenама най-дълго мислих какво значи"Да висиш на балкона" Joy
Вече поне имам идея какво е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 584
Зарка - я дай малко инфо за тези Локални манипулации newsm78 Нигде в книгата на български и на френски не срещнах такова чудо? Rolling Eyes

От книгата: Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако съчетан с локални манипулации (мезотерапия), да се получат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото. (Туй ми е от компютърната версия копирано,  но погледнах и на френски - същата работа)

Сега, аз не знам какво е туй мезотерапия - набързо ми обясниха: инжектира се някаква течност на бедрата (проблемните области) и после се масажирало. "Чичко Гугъл" още не съм го питала....
Но предполагам, че ако ще си ядем нормално, наистина трябва усилено поне масаж с разни масла и лосиони, поне вкъщи, че иначе как ще се смъкнат формите при само 2П... но аз не съм пробвала тоз вариант още и нямам опит.... за туй питах. Simple Smile

До "Zarka Barka" - Аз и на 100 килограма съм доволен - даже сега мога спокойно да си задържа една седмица! Все пак преди една седмица бях 104 килограма Wink Иначе.. 90% от хората около мен, ми казват да спра Диетата, че под 100 килограма нямало да ми отива.. щял съм да се загубя.. а аз нали реших 90 килограма да гоня и си взех навигация hahaha

Тунинг, тъй като не съм те виждала, бих те посъветвала, или сам да се огледаш и като се харесаш да спреш с 2ра... или ако имаш някоя мадама, на която и имаш доверие да е честна с теб, нея да я попитваш за визията си. При всички случаи - УСПЕХ!  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт