Споделете 79

• 28 411
  • 992
  •   1
Отговори
# 810
Специално за Летящата, по ТВ2 дават филм с Челентано Simple Smile

# 811
  • UK
Хора, спешно ми е, презареждането на каква сума на ваучер на Глобул удължава срока на самата карта и презареждането от сметка удължава ли го изобщо, защото се оказа, че картата ми изтича тази вечер.

# 812
  • Бу-у-урга-а-ас
Би трябвало. При М-телските е така.

# 813
Хора, спешно ми е, презареждането на каква сума на ваучер на Глобул удължава срока на самата карта и презареждането от сметка удължава ли го изобщо, защото се оказа, че картата ми изтича тази вечер.

ако не си си презареждала картата една година...и не я презаредиш преди крайния срок - пиши я бегала
ама все си мисля, че за една година си презареждала
няма значение сумата

# 814
Има значение - 15 лв. Peace

# 815
  • UK
Не съм, тая карта я ползвам за да ми звъни майка ми, имам в нея 7-8 лева и изобщо не ги ползвам, не ми трябва, имам си Мтелска карта която си ползвам. И звъня на майка си и една ми съобщава, че срока на картата изтича днес и трябва да презаредя, а аз нямам 15 лева в себе си и освен това в момента нямам откъде да купя ваучер дори да имах. Майка ми и баща ми са на Глобул и ако зареждането на ваучера от сметка удължава срока те ще ми го заредят, но не съм сигурна...

# 816
Отдавна съм го разбрала, но тая вечер ще го споделя  с вас, щото съм ларж. Нищо не изпразва ума от тежки мисли така, както тежкия труд. Метнах една тава браунис, измих банята и полях цветята.

# 817

тюх... грешка

Мърморано, нямате ли си къстъмър сървиз но Глобул...звънни, попитай.

# 818
Напоследък дупетата ни завладяха и във форума, няма тема без поне едно лъснало такова. Нова мода сред аватарите?
Рокси, изпразва за кратко, после пак се връщат, без да са канени.

# 819
Нещо ми е сантиментално тази вечер, поздрав http://vbox7.com/play:66468aaf
Наздраве, аз съм на водка с тоник Sunglasses

# 820
Специално за Летящата, по ТВ2 дават филм с Челентано Simple Smile

Hug Вечно благодарна.

# 821
  • Бу-у-урга-а-ас
[
Мърморано, нямате ли си къстъмър сървиз но Глобул...звънни, попитай.

Това е добра идея. Звъниш на 123 и чакаш да ти се включи някой, който ще ти даде инфо.

# 822
  • Варна
Наздраве и от мен!
Седя и се чудя дали химията между двама души е извечна и вечна  Rolling Eyes. Мислех и тема да пускам ама не ми се влиза в обзора Laughing.
Става дума за това, че хората които съм харесвала си ги харесвам и сега. И като се погледнем същият съвсем видим ток тече. Включвам и съпруга на първо място- хартия палим ако е между нас и се вижда и усеща осезаемо от всички Crazy. Та- извечна ли е химията между две души? И ако е преходна защо по дяволите при мен не е такава?
Наздраве пак!

# 823
Като пуснете музикални поздрави, и аз все гледам да пусна нещо да не остана по-назад, но такава съм, обичам да споделям любима музика - http://www.youtube.com/watch?v=5GZlJr1c48k

# 824
Катюш, сега те прочетох...по тази тема...хм...си струва да има нова тема. Има хора, с които химията ми не е умряла и се съмнявам някога да умре...но напоследък се убеждавам, че в повечето, да не кажа 99 % от случаите след ен години съвместно съжителство, химията е мираж...всичко става някак си добре познато и дори да е хубаво, и уютно, тръпката я няма...А аз с тази мисъл нещо отказвам да се примиря.

Общи условия

Активация на акаунт