Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява дълбоката мозъчна стимулация (DBS) и как може да помогне при церебрална парализа?
Какви са предимствата на рехабилитацията в специализирана болница за долекуване и рехабилитация на деца с церебрална парализа?
Какво представлява дълбоката мозъчна стимулация (DBS)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява дълбоката мозъчна стимулация (DBS) и как може да помогне при церебрална парализа?
-
Какви са предимствата на рехабилитацията в специализирана болница за долекуване и рехабилитация на деца с церебрална парализа?
-
Какво представлява дълбоката мозъчна стимулация (DBS)?
Дълбоката мозъчна стимулация (DBS) е хирургично лечение, което включва имплантиране на медицинско устройство, наречено мозъчен стимулатор, за предаване на електрически импулси към специфични области на мозъка. Целта е да се прекъснат анормалните електрически връзки в мозъка, които причиняват различни здравословни състояния като болестта на Паркинсон, дистония, тремор, синдром на Турет, депресия и други.
-
Какви са потенциалните странични ефекти и рискове, свързани с дълбоката мозъчна стимулация (DBS)?
-
Какво е мнението за дълбоката мозъчна стимулация (DBS) при деца с церебрална парализа?
не е достатъчно...
не съм ходила все още при Джипито, за д ами даде някакви лекарства или д ами изпише и на мен физиотерапия ... но трябва да се оправя, че малката само на нас чака
Имах друг вид артрит,не ревматоиден, за щастие лечим, наясно съм как жестоко боли. Дано това при теб не е артрит и бързо се възстановиш, не отлагай лечението
Но ако се наложи все пак ще е добре да имаме някаква информация.