Нашите "специални" деца с ДЦП-4

• 69 963
  • 578
  •   1
Отговори
# 450
  • варна
 Ами аз освен да се пият аминокиселини, и да  правят изследвания ,не разбрах друга дейност каква извършват. Embarassed
 Но и ти сигурно си права ,че са създали офиса с цел пращане в Израел, но там какво точно ще правят е интересно.

# 451
  • Варна
Ако става така както казва Ина да пращаме изследвания и аз мога да пробвам, ама да ходя до Израел  Naughty Laughing ей сега хуквам.

# 452
Ако става така както казва Ина да пращаме изследвания и аз мога да пробвам, ама да ходя до Израел  Naughty Laughing ей сега хуквам.
Че кво толкова Mr. Green,аз веднъж вече хукнах,колко му е пак да го направя,ей го къде е,само на два часа със самолета Grinning
Говорих с човека,той каза че се ходи там.Засега е нов метод тук,но не съвсем.Всъщност е отдавна ,но не искат да се рекламират,защото и не искат да ги мислят за мошенници/каквото и да означава това/.Отива се там,онзи си прави изследванията и лечението,както ми стана ясно от инфото  в сайта им,има препарати под името №1 и №2 и за чисто ДЦП дава 80% успеваемост,в смисъл да няма генетичен елемент от типа синдром.Това ми каза,това казвам и аз.Разбрах се с него да се срещнем,тъй като щял да идва в София.Ако това стане ще дам още информация,но дотогава е това.Не казват цена,нито нещо по конкретно по телефона Peace

# 453
Брей,взех да потдавам Grinning: http://biocorrect.co.il/patients.html

# 454
iva i ще сме при Божинова на 01.06 ще сме в отделението за изследвания. Нямаше причина за припадъците. Вие за преглед ли ще сте?

# 455
  • варна
 Ами то си е впечатляващо. Като се видиш с човека, ще чакаме да разкажеш каква са им условията за престой ,колко време се стои и парите. И ако може, питай дали работят с деца със шънт в главицата.

# 456
dari, няма да сме само за преглед, а и за изследвания, но днес нашия невролог ни увеличи дозата на лекарството и май ще опитам да отложа за следващата седмица Божинова, но незнам ....

# 457
Вики и аз се заинтригувах. Моля те, като научиш нещо относно това лечение пиши.

# 458
  • варна
  Тук http://epi.3bb.ru/viewtopic.php?pid=1605
 и тук http://biocorrect.pogovorim.su/viewtopic.php?id=2   има още информация за Проф.Василиев
 Хич не е ефтино лечението,четох и из други форуми руски, има тук-таме някой доволен.
 Преди е струвало 12-15 хил евро курса. Сега  имало спонсор, та се намалило на 5-7хил евро.

# 459
Майчета,имам един много сериозен въпрос:
има ли сред вашите дечица дете с ДЦП,на което тук в България(Горна баня или където и да било другаде) да са правили операция на нещо друго освен на аддукторите,сухожилията зад коленете или ахилите?
Оперирали ли сте например сухожилията на ръката,които се намират между китката и лакътя(от долната и от горната страна на тази става),или тези ,които са почти под мишницата ,но от страна на гърдите?
Питам не от любопитство.
Благодаря предварително за отговорите.  bouquet

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:29 от pogar

# 460
dari, последно ние ще ходим в петък на 5-ти за изследвания. Ако има как да Ви потърся кажи - кажи ми името на детето и възрастта му.

# 461
pogar и тук да ти споделя, че аз за такива операции не съм чувала, дано някой се включи.
siqna.muk , как е Габи, пиши ако има новини за тях, дано е оздравяло малкото човече.

# 462
orhid, ако е това цената и и ма шанс за нашите деца, с шънт имам впредвид, ще търсим начин да събираме пари - не е толкова непостижимо. Само дето аз малко не вярвам, ако се лекува ДЦП някъде, защо не и навсякъде? Thinking - все пак се надявам  Praynig....

# 463
  • Варна
pogar и тук да ти споделя, че аз за такива операции не съм чувала, дано някой се включи.
siqna.muk , как е Габи, пиши ако има новини за тях, дано е оздравяло малкото човече.

По добре са вече, не вдигат температури. Все още са в интензивно отделение, но доколкото разбрах няма да е за дълго. И аз се надявам вече да ги изписват вече.

# 464
Честит празник на всички деца
и на всички възрастни, успяли да
съхранят в себе си по нещо детско! Grinning

Безгрижно детство и много щастие!
И не бързайте да пораствате...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт