Нашите "специални" деца с ДЦП-4

• 69 982
  • 578
  •   1
Отговори
# 435
Център за рехабилитация на деца в неравностойно положение заработи във Варна:

http://www.cross-bg.net/index.php?option=com_content&view=ca … =52&Itemid=70

# 436
Майчета лоши новини от днешния ден - със сигурност тези трепвания които прави Илиян са епилептични пристъпи, но от кой вид не е ясно. Така и не направихме ЕЕГ и затова не е сигурно, но не е типичен Уест, както каза Литвиненко, но то и ЕЕГ-то ни много се променяше и нищо точно не ми се каза до сега.  Ще правим изследвания и ще видим. Чавдаров пък ни каза че двигателно отговаряме на бебе 1 месец, т.е. много зле .... и на всичко отгоре спираме изцяло рехабилитацията заради пристъпите.  Thinking Дано по-натам имаме и по-добри дни ....

# 437
  • Варна
Момичета,някой чувал ли се е с desina? Как е малката Габи?

Аз днес сутринта водих Иренка да и вземат кръв да пускам изследвания и докато я боцкаха се видях с Десито, вече са по добре. Преди малко пак се чухме и ми каза че след обед са вдигали пак температура, но не толкова висока като в началото, но иначе като цяло е добре. Надявам се скоро да ги изпишат, че нали знаете на никой не му е приятно да е по болници.

# 438
Здравейте! Моля ако има мами от Русе, да кажат къде мога да открия добър детски рехабилитатор. Мерси Hug
siqna.muk, целувки на малката Иренка от мен и двете дивачета Laughing

# 439
iva i , много съжалявам за лошите новини, не мисли сега за рехабилитацията, нека първо разберат какво му е на детенце и да назначат лечение.
Дано Габи да оздравее бързичко.
galini в темата ни пишеше Иви, тя е от Русе, но скоро не съм я засичала.

# 440
Здравейте мили мами.Детето ми е на 2.8м.с ДЦП . На2г. проходи самостоятелно. Преди 1 седмица направи няколко припадъка. Още няма точна диагноза. Има съмнение за епилепсия.Ще се радвам да споделям с вас  проблемите ,който изникват.

# 441
Здравей, dari.v, възможно е ДЦП да е придружено с епилепсия. Пожелавам ти да няма много проблеми за споделяне, а само радващи новини. Отхвърлящи лошите диагнози. Praynig

# 442
  • Варна
Здравейте мили мами.Детето ми е на 2.8м.с ДЦП . На2г. проходи самостоятелно. Преди 1 седмица направи няколко припадъка. Още няма точна диагноза. Има съмнение за епилепсия.Ще се радвам да споделям с вас  проблемите ,който изникват.

Здравей dari.v консултирали ли сте се с невролог? Към кого сте се насочили? Ако е епилепсия дано не е тежка. Пожелавам ви къмет.

# 443
Благодаря ти toni 11. Здравей siqna.muk.Записахме се при доц.Божинова за 29.05. Там ще ни направят ЕЕГ.И тук в Ямбол ни направиха ,но не ни поставиха диагноза.

# 444
dari.v, ако останете до 01.06 при доц.Божинова може д се видим .... дано все пак не е епилепсия. Тези пристъпи от какво се предизвикаха? имаше ли причина? - температура или нещо друго?

# 445
  • густо майна Филибето
Момичета, в темата за аутизма една майка пусна този линк http://www.medicor-bg.com/index.html Някой да е чувал или да е запознат?

# 446
Момичета, в темата за аутизма една майка пусна този линк http://www.medicor-bg.com/index.html Някой да е чувал или да е запознат?

При синдрома на Шошина-Василиев (най-често в средите на деца болни от детски паралич) лечението преминава понякога в течение на само няколко дни,-Без коментар Mr. Green

Иначе се обадих в тъй наречената клиника,чакам разговор с този който ще ми даде пълна информация как,какво и къде и срещу колко Wink,ще видим в 14.30 и ще ви кажа Peace

# 447
Вики и мама ще чакам с нетърпение да видим кво ще кажат и мен ме заинтригува пише че лекува и епилепсия.

# 448
  • варна
 Те направо вълшебници тези - всичко лекуват.Интересна им е теорията. Ще чакам и аз да видя отзивите ,че ми е и близо. Peace

# 449
Те направо вълшебници тези - всичко лекуват.Интересна им е теорията. Ще чакам и аз да видя отзивите ,че ми е и близо. Peace
Според мен изобщо не е близо,тъй като мисля че това е посредническа фирма,която просто праща пациенти в Тел Авив Peace
Разбира се едно от нещата ,които ще питам е дали може тук да лекуваме,като пратим някакъв вид изследвания/то пише само урина,но ако кажат какво да изследваме в нея и да изпратим резултати,няма да е лошо/.Така като гледам се залага пак на аминокиселините,в частност Допамин.Мойто дете от години е на аминокиселини,особено последната,в която е на ударна доза,тъй като и инжектирам полипептиди,така че твърдя че не вреди,пък дали помага....това което прилагам помага,бавно,но онова в Израел незнам,но бързо да помага се съмнявам Peace

Общи условия

Активация на акаунт