Редуктил-4

• 51 620
  • 461
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Стана 1 месец от както не пия Линдакса. За сега съм си на същите размери, не съм качила кг.
Ям и пия всичко, само че се движа повече.  И май като съм по улиците не ми се яде.

# 91
irkata благодаря за подкрепата. Разглеждах новите ти снимки, много си се променила и самочувствието сигурно вече е друго.

bouquet Деси,наистина се чувствам по-добре,но за съжаление въпреки промяната ми,все още никой не ме одобрява за работа.Отговарям на всички останали изисквания,с изключение на външността и все пак 3ти месец съм без работа.....Направо ме смачква това тотално...Но.....  Sad

# 92
Стана 1 месец от както не пия Линдакса. За сега съм си на същите размери, не съм качила кг.
Ям и пия всичко, само че се движа повече.  И май като съм по улиците не ми се яде.

Браво Аишаааа Simple Smile

Аз от днес пак пия линдакса, защото от Турция започнах да пълнея. Бях си махнала паласките и сега пак има наченки.
Днес съм на една салата, не ми се яде, но стомаха ми иска да му сложа нещо.
Не смятам да гладувам съвсем, просто да не ям прекалено.
Та... с две думи пак съм тук

# 93
  • София
Ирката, чак сега разгледах снимките.
Не мога да разбера какво ти е и какви фигури търсят при вас за работа. Те обява за манекенка ли са пуснали? Съвсем нормално момиче, според мене. Мисля, че проблема не е във външния вид. Може би нещо в автобиографията ти не е написано както трябва.  Аз от края на август бях без работа. Годините ми са 2 пъти повече, косата ми е прошарена и отказвам да се боядисвам, закръглена съм. Напусках  СВ на няколко места. Избирах си ги да ми е удобно за пътуване/чувала си софийските задръствания/. Всички се обадиха и ме каниха на интервюта, даже от 1 банка само не ме отвлякоха. Е избрах си 1 монополист и утре отивам да подписваме. А съм обикновенна касиерка в счетоводство. Не, че се хваля, но винаги много бързо си намирам работа.
Разгледай си автобиографията, пиши по-подробно умения, ако трябва изкарай някакъв курс  и успех.

# 94
irkata недей да губиш кураж, сигурно както се писа по-горе, нещо не е както трябва или приеми че просто не е трябвало да стане. Аз така като си търсех работа ме приемаха навсякъде, но пък родителите ми казаха че ако приема, няма да ми гледат детето и стана така че след месец пак намерих работа но на половината заплата, родителите ми гледат детето. Можеше да бъде по друг начин, но сега не съжалявам нито за колектива, за нищо
Искам да питам всички момичета, последният път МЦ направо ме отнесе, не мога да смогна на превързочни материали при вас така ли е било? #Cussing out

# 95
  • Sofia
Здравейте, отдавна само ви чета- но вече и да си кажа. Вчера стана месец откакто ги пия, без никакви странични ефекти- като изключим от два дни безсънието нощем. Резултат или аз не виждам, два различни кантара, всеки път различни резултати newsm78 Да, дрехите ми се поохлабиха малко, но...........искам повече #2gunfire Факт е наистина,че не ми се яде, и вечер хапвам по малко почти насила- Но продължавам с втората опаковка

# 96
Аз се плаша чак, защото се чувствам много по-добре като пия редуктил. Съсредоточена,  нямам проблеми с настроенията.. даже ми е по-весело, не ми се спи, не ми е студено Simple Smile а и не ми се яде
Действа ми точно като на войник Simple Smile

Само дето по някое време спира да ами действа. Трябва почивка и пак така...

# 97
отчаяна съм  Sad 9 ден и това минус 1 кг си стои нищо повече надолу, а ям най много една чаша кисело мляко 0,1% и вечерта зеле салатка и то почти без сол и оцет, олио не слагам. Кафето и чая по принцип си ги пия без захар.... Tired

# 98
Или си твърде малко кг или ядеш твърде малко. Яж постно месо без допълнителна мазнина или плодове.

# 99
  • София
И при мен бавно върви, ама върви  Grinning Не ям диетични храни, а от всичко по малко. Още половин опаковка имам от Редуктила и ще направя 3-4 дни почивка.

irkata1984 , промяната ти е страхотна, вижда се с невъоръжено око и неразбирам какви са им проблемите на работодателите , че да дискриминират хората  Close

Aya_Cuervo, привет отново  Grinning Колко хапчета имаш от Линдакса, ако не ти е добре с тях спри ги за ден-два и си започни с Редуктила. И аз по същият начин се чувствам плюс прилив на енергия и сила  Shocked Като Крали Марко станах  hahaha

tsvetyk
, явно хапчетата ти действат на апетита, но организма нещо се е стресирал и не се поддава. Имаш ли допълнителни натоварвания, движение?  Ако направиш някоя стабилна тренировка дали няма да се задейства метаболизма  newsm78

# 100
Добро утро,момичета!  bouquet Как сте?Продължаваме ли борбата или има вече отказали се?  Wink Аз имам още 9 таблетки линдакса и се чудя дали пак да си я взема или да си купя редуктила.Незнам какво да правя  newsm78 Но при положение ,че и двете ми действат,май ще избера по-изгодното...  Embarassed Има време,ще реша.... Пожелавам ви усмихнат ден и много свалени килца.....  Hug

# 101
irkata ти отколко милиграма линдакса или редуктил пиеш?

# 102
  • у дома...
Мадамки, искам да ви дъхна кураж - не се отчайвайте   bouquet От края на май месец до средата на август бях на Редуктил 15 мг. След това го замених с Линдакса 15 мг . Резултата до средата на септември беше -25 кг. Верно, при мен килограмите бяха от куп болежки. Но просто при някой резултатите идват бързо, при други по-бавно. Кураж на всички. И не забравяйте - консултацията с лекар е желателна.

Успех на всички и стискам палци   bouquet

# 103
irkata ти отколко милиграма линдакса или редуктил пиеш?

Деси, и редуктила и линдакса са ми от 15мг   bouquet

# 104
Момичета само не разбрах от колко време пиете Редуктил или Линдакса?
Аз пих Линдакса- 10 един месец, но в последните дни започнаха много да ми изтръпват краката, чувствах нещо като " мравучкане". Сега от 3 дни не съм вземала, защото и опаковката ми свърши, но се чудя дали да го приемам още. Какво ще ме посъветвате, все пак някои от вас са " ветерани" така да се каже?
Иначе съм много доволна от резултата- за 1 месец, заедно с диетата на д-р Дюкан смъкнах 13 килограма!

Общи условия

Активация на акаунт