Редуктил-4

• 51 644
  • 461
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен мили дами!
И аз да се оплача че не съм мръднала с --те хич и вече взех да се нервя. Banghead

И аз повече от 10 дена не съм мръднала надолу, даже избягвах кантара от страх, че съм качила. Ами не съм, но съм заковала на 69 и малко  Tired
Това е защото си купих нов панталон и тялото ми го е страх да не би да отслабне и да не му става  Mr. Green  Знаех си, че не трябва да пазарувам, но пфууу изкуших се  Crossing Arms

# 361
Здравей dobra!
Трудна работа ще е сега с тези празници да не се яде.При положение че всички са си в къщи и непрекъснато някой е гладен и му слагаш и му дигаш.А и тези семейни вечери които предстоят направо не ми се мисли.
Не искам и да го виждам моето кантарче(мъжа ми го оправи че нали дребния го беше скапал нещо)подминавам го вече 2-3 дни .
Аз съм се побъркала на тема сладко-уж гледам да не ям а вечер като ме ударят "лимките" и изяждам на децата я шоколадчета я бонбонките я бисквитките-абе страшна работа  #2gunfire
А за пазаруването -не искам никъде да влизам и нищо да си купувам до като не си харесам килограмите и "задните части";защото ми писна да ми казват продавачките че ми е нужен по-голям номер(става въпрос за панталони де)а иначе нагоре си влизам в това което ми харесва но изчаквам намаленията ;че нещо напоследък не ми се дават грешни пари.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 17:03 от didiani

# 362
Аз пък за една седмица съм свалила дежурния 1 кг. До сега съм минус 8кг....

Не се изкушавам да ви споделя аз.......дори и от сладко. Като се има предвид,че преди единствения шоколад, на който не мога да устоя - това е шоколад с цял лешник. И точно такъв шоколад имаше за мен в деня, в който казах,че спирам бялата захар. Без да знае мъж за решението ми. Седи си ми сега шоколада в шкафа и ме чака.........

За Нова година съм казала,че ще съгреша, не си го слагам въобще на душата обаче........

# 363
-------- преди единствения шоколад, на който не мога да устоя - това е шоколад с цял лешник.
smile3506 newsm45  и аз така!
Didiani, мен празниците не ме плашат защото ще сме само с мъжо и детето. То е малко и още е на купешки буркани, а благоверния е най-злоядия мъж, който познавам.... Та борбата е със самата мен. Празниците отминават, а аз оставам със себе си  Blush Ако ти изредя какво дежурно има в нашия хладилник ще решиш, че живеем 2 гладуващи студентки, а не семейство. Какво да направя - каквото и да купя изгнива в хладилника, защото единия не иска, а другия НЕ БИВА  ooooh!
Равносметката обаче е нелогична - пак съм дебела ....
ПП: Къде се изгуби Ирката? Тя ме вдъхнови за Редуктил-Линдакс идеята! Дано си е намерила работа и затова няма време за форума.

# 364
dobra така е по-добре.
Ние по СТАРА традиция се събираме на 24.12 и на 25.12 и двата рода с дечурлигата на маса.Представи си какво ядене пада lalalala и какво пиене cheers (е то аз не пия никакъв алкохол но пък ям всичко Banghead)
 Wine Glass
То май нашето с килограмите е на нерва основа  newsm78
След празниците ще има пак да си  Banghead
Някой знае ли дали има промяна в цената на Линдакса 15мл.че скоро ще трябва да си купувам(някой беше писал че Редуктила са го увеличили)?А как се изръсихме с подаръците за всичките дечица -направо не ми се говори мъжът вече показва само  red

dobra наистина малко останахме да пишем от мацките а новичките въобще пък ....  typeuu

# 365
  • София
Преди 2 седм. Линдакса 15 мг. беше 38 лв в София.

# 366
Преди 2 седм. Линдакса 15 мг. беше 38 лв в София.

Благодаря ти ; защото съм си приготвила около 35лв.(толкова ги бях взела)

# 367
Здравейте момичета. Да си кажа честно ям всичко но в много по малки количества.Свалям бавно но важното е че свалям.Мисля след празниците да съчетая редуктила с Дюкан.Започнах втория блистер редуктил и резултата е:10дни -3кг.Чета Ви редовно но нямам  много време да пиша,защото щерка ми е болна и не е на ясла.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  и мнооого минусчета Peace

# 368
Да се оплача и аз, че към 20-ина дни си "боря" едно и също кило... Много странна работа. Послизва надолу, попокачва се нагоре... шантаво. Не ям повече или по-различно, да рече човек. Даже се ядосах по едно време и му отпуснах края за 3 дни, с идеята да "шокирам" организма после - нулев ефект (мааалко нагоре, все пак си хапвах здраво, но после пак се закова на едно ниво...).
Мислех сега новата опаковка (свършвам втората) да я взема от 15 мг, белким тръгне пак надолу, но имаше само от 10, а не посмях да оставя "за след празниците", че имам още 2 хапчета само.
Чудно ми е чак... Да видим какво ще стане след празниците - не смятам да се ограничавам особено много, но няма и опасност да взема да се претъпча; пък и е време да ми идва, та все тая, сваляне няма да има тъй или иначе...
Поздрави и весели празници на всички!

# 369
  • в сърцето на моето дете
Здравейте,
аз да се отчета  - за три дни минус 2 кг.
Ама да чукна на дърво , че имам още 13 да свалям.
Засега нямам някакви странични ефекти.

# 370
Да се оплача и аз, че към 20-ина дни си "боря" едно и също кило... Много странна работа. Послизва надолу, попокачва се нагоре... шантаво. Не ям повече или по-различно, да рече човек. Даже се ядосах по едно време и му отпуснах края за 3 дни, с идеята да "шокирам" организма после - нулев ефект (мааалко нагоре, все пак си хапвах здраво, но после пак се закова на едно ниво...).

Знаете ли....Мисля си,че прекалено много мислим за килограмите си, яденето си, кантара и постоянно се вторачваме в тялото си.......А ако питате мен то, тялото, също си дава почивка.......когато вървим дълго време, нали и самите ние си даваме почивка. Почиваме и след това с бодра стъпка крачим напред. И тялото - дава си отпуск - за да започне след това с нови сили да сваля килограмите.

Купила съм си диетични шоколади - 2бр., бисквити Милкана без захар за кафенцето и по празниците без угризения ще си хапна сладичко. Да си призная цялата суетня около празниците по принци ми е много чужда, не се вълнувам кой знае колко, не правя пищни трапези, и няма да има кой знае колко изкушения около мен. Но....дори и да прегреша с нещо, въобще, ама въобще няма да си го слагам на сърце. Това важи и за делнични дни.

Та....момичета-кокичета, хубави празници, отдайте се на доброто настроение и празнуване,а не на доброто ядене........А и да съгрешите - много важно! Свиркайте си и се усмихвайте повече!

Хубави празници, дами!

# 371
                                                     newsm51          Весели празници на всички мацки!!!         newsm51
                                                Да сме живи и здрави и да ни се сбъднат всички желания в Коледната нощ!!!

А дори и равносметката след празниците да са  1-2 кг.отгоре аз съм сигурна че след това с нови сили и амбиции ще ги свалим всички излишни килограми.
Всичко добро момичета и бъдете красиви и в добро настроение независимо от килограмите - споко ще се отървем и от тях!!! smile3521

santa2

# 372
Здравейте момичета! Hug и Весели празници!  santa2  madnoel Tada Надявам се да сте добре,да се забавлявате и да сте много щастливи и усмихнати,защото това може би са най-красивите дни от годината Simple Smile Дълго време не съм писала,но предпочитам да мълча,когато немога да кажа нищо хубаво.Имам чувството,че живота ми се срива пред очите,всичко е с главата надолу,но да не ставаме черногледи,казват че по Коледа ставали чудеса! smile3506 Е,вярно аз все още чакам своето чудо,ама.....,дано да го дочакам.Единственото положително при мен ,е че все още свалям-макар и по-бавно от лятото,но свалям Simple Smile Тези дни ще гледам да кача някоя нова снимка в албума си  smile3521
Извинете ме,ако съм ви оттекчила,просто реших да ви покажа че не съм ви забравила.Желая на всички ви весело посрещане на Новата година и дано тя да е спорна,мирна и много,много щастлива.Хубав ден!  love001 smile3525 Hug

# 373
  • София
Весела Коледа на всички със закъснение! Пожелавам здраве, щастие и много минуси през новата година.
След празниците се присъединявам пак към вас. За сега само си поглеждам Линдаксата и се настройвам. Чета ви редовно.
Ирката,  горе главата.Дори  само това, че сваляш кг. е повод за гордост. Другото - ще се нареди постепенно.  Пиши, споделяй и ще ти олекне, не си ни отегчила с нищо.

# 374
irkata1984  с теб сме! Hug Hug

Да споделя и аз - тази седмица и аз не съм свалила нищо! Явно е от времето.....Чакам тези дни обаче да кача някое друго килце, после да му мисля как ще се свалят! Приятно готвене, дами!

Общи условия

Активация на акаунт