ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 050
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Meryl , Папаверина по принцип е спазмолитик, и може би ти го е изписала превантивно, но действиетолно има "спичащ" ефект защото забавя перисталтиката на червата, но....  е тежък за стомаха, при много хора предизвиква повръщане и не мисля, че ако и без това ти се повръща, ще ти е много добре от него.
На мен ми беше изписане в четвърти месец при кървене и поради това, че имам абсолютна нетърпимост към него ми го биха на инжекции в болница. Възможно е да няма такъв ефект при теб, но понеже аз изпитвам ужас от него искам да предупредя, пък и гледах, че и други момичета в болницата страдат от него!

Лека  Simple Smile

# 166
Забравих да спомена - разказвала съм на майка за вас, тя знае че си помагаме и си споделяме, но вчера сама се убеди като видя как ми помогнахте с отговорите за стерилизатора (мислеше си, че няма никой да ми обърне внимание  Laughing). Сега вече и тя е убедена, че този форум е чудесен и мнооого важен за всички нас  Mr. Green

# 167
Сън, плацентата почне ли да зрее, значи и бременността узрява Grinning Колкото повече старее, толкова по-близо си до термин.

# 168
Здравейте,

Аз Папаверина пих след трансфера, той е един вид болкоуспокояващ. Бременните го пият, няма лошо. Но все си мисля, че не е добре да се пият лекарства дадени от личния лекар, ако този който ви следи на ЖК не е ок с това.

Днес бяхме при бебка и като говорихме и тя мърда с ръчички и крачета, толкова е малка. Следващите няколко дни са много важни и ви моля да стискате палци малката да ги пребори. Иначе там пускат всеки ден, но аз не искам да ходя толкова често, не за друго, ами защото има още поне 7-8 бебета и не искам да се мотая, все пак идва есен, има вируси.

Инвизибъл, аз днес бях на преглед при Лазарова, тя е страхотна и с Масларска се видях, тя следи нашата бебка. Всички са страхотни и няма да съжаляваш нито за секунда, че си избрала тази болница. Мога да ти кажа, че аз за 14 дни платих 1350лв, но това спокойствие, чистита и човешко отношение ми помогнаха много да преодолея нещата по-добре.

Целувам ви всички.

# 169
  • Ямбол
ники, гледах в едно филмче за бременност, че бебето като се роди познава само гласа на майката, така че милото се е зарадвало да те чуе. Продължавай да и говориш ако имаш възможност, мисля че стресът ще намалее.
Мерил аз пия по 1 лъжица оцет, не знам дали може но помага.

# 170
  • София
Niki, разбира се че ще стискаме палци и ще се молим миличка за малката принцеска.
Аз напоследък имам много работа и нямам време да се включвам, но все влизам да видя дали има някакви новини.

Да ви кажа какво ни се случи- купихме кошарка онзи ден, а вчера вече я върнах. Прибрахме се и я отворихме да видим къде точно ще седи. След като я разпънахме я дръпнах леко да я преместя и по средата в дъното където се събира на "x" започна да се надига и изведнъж изскочи нагоре и се събра. Незнам как да ви опиша какъв ужас изпитах като си представих какво може да се случи със едно крехко създанийце вътре. Веднага казах на мъжа ми да я събира и да я връщаме. Сега си поръчахме на друга марка, доста ще я тествам след като я вземем.
Мами, да ви питам нещо- излизат ми едни гадни гнойни пъпки по гърба, раменете и диколтето- Дали някоя има същия проблем. Майка ми каза, че е инфекция, мажа ги вече месец с йодасепт, някои завяхват, но се появяват други.
Лека вечер ви пожелавам- сега отивам да се опъна малко.

# 171
Ники имаш на сто процента моите стиснати палци. Ще продължавам да се маля за вас  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 172
  • Пловдив
Ники , бъди сигурна, че стискаме палци  fingerscrossed и се молим  Praynig Praynig Praynig много, ама много за бебка и теб.Толкова е малка ,а е толкова силна и борбена, миличката и как само ти се е зарадвала , че си там  Hug.

# 173
Soufi на коя марка беше злополучната кошарка? Че  ние си поръчахме на Cam .

# 174
Ники, не можеш да си представиш колко се радвам на всеки жест на малката бебка! Hug Не се и съмнявам, че гласът и присъствието ти близо до нея й дават силички и й помагат да продължава да се бори. Все пак много разумно от твоя страна да не разнасяш вируси насам-натам, но наистина мисля, че трябва да я виждаш възможно най-често, а и съм сигурна, че го желаеш повече от всичко на света. Бъди много силна и вярвай в дъщеричката си, защото тя ще се пребори!  Praynig Praynig Praynig

Мами, благодаря за инфото за Токудя - не че съм се съмнявала, че всичко е на ниво, но ми е интересно да чуя мнения. Нямам търпение за срещата с доки там, а остават повече от две седмици!

anhelito, и аз нищо не съм купувала още - суеверна съм и ме е страх да предизвиквам съдбата. Смятам да разгледам къде какво има, да направя списък и да накарам тати да пазарува след големия ден (между другото, водим голям спор по този въпрос, той хич не е съгласен). Може да е глупаво, старомодно и непрактично, но след стреса това лято не смея да правя нищо предварително.

А, и един виц - вчера една позната ме пита в кой месец съм и като казах 7-ми, направо се опули - мислела си, че съм в 3-4-ти  Joy Joy Joy Имало и такива заблудени хорица Simple Smile

# 175
Здравейте мацки, аз само наминавам да ви поздравя и видя как сте. Ники стискаме палци мила, ще видиш че всичко ще е наред  Hug

# 176
  • София
Stasi не се притеснявай, на CAM e хубава кошарата, тя и цената говори затова. Тази беше на Bertoni.

Бубабо, Pupinka не се притеснявайте- много ясно, че сутрин урината е по- концентрирана и затова е по- тъмна: с всички хора е така. А за бактериите -вече пускам само в стерилни шишенца, а преди във всяка ми излизаха бактерии и само се шашках.

# 177
Hug Ники, с вас сме и се молим слънчицето да се пребори  Praynig

# 178
Ники,толкова се радвам,че нещата вървят добре.Всеки ден проверявам дали си писала как вървят нещата и се моля всичко да е наред. Praynig
Геви,честито  stork-girl

# 179
Стискаме палци за малката душичка на Ники!!! newsm17

Общи условия

Активация на акаунт