ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 047
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Привет маминки!!

Зиги, Диди спокойно, всички сме в отбора, и аз си ги имам контракциите, ден два по леки, пък като засилят, в общи линии спокойствие и без много движения. Когато ги получих за първи път в началото на 6ти месец, бях много уплашена, щото така или иначи имах и други проблеми и това ми идваше в повече на психиката. В последствие малко им свикнах и сега просто внимавам, като по прекаля със активността, и лежкун Simple Smile Simple Smile  Както казва Ники докато няма болка всички малко или много ги имаме. От 2 дни пак са ми в повече, ама  днес следобяд какъв сън му ударих - 2 часа, извинявам се ако дразня работещите мами, съчувствам им, явно нещо съм се уморила!!

И пак във връзка със съветите, по този повод много обичам да ми дават съвети от рода - "сега трябва мноооооого да се разхождаш" Laughing Laughing   ....  особено както са ме насвили конвулсиите, тогава мога да изям някой "професор" жив и без сол Laughing Laughing Laughing

Иначе да ви се похваля днес в Кюстендил държим рекорда по ниска темперарута сутринта само 2 градуса сме си отпуснали Laughing Laughing ... но пък ми оправиха парното и вече се топля, ако ще да е срамно още през септември!!  Просто си е студ сутрин!!  Аз съм оптимист, че това няма да е окончателно и ще има още топли и приятни есенни дни през октомври, ама сега си е студенко!!

Ники Hug Praynig на теб и малката!!!  Борбена е душицата, ти как си ?! Възстановяваш ли се, че и на теб тепърва много сили ще ти трябват!

Лека и спокойна вече на всички!! Усмивки

# 151
Здравейте, бъдещи мами!  Simple Smile
Искам да ви попитам нещо - от 2 дни не ми е добре, повръщах и имам разстройство. Повръщането спря, но другото не. Моя АГ е извън града и затова отидох при личната си лекарка. Предписа ми прахчета Смекта и Папаверин хидрохлорид. Утре влизам в 7 месец. Опасно ли е да се пият тези лекарства? Някоя от вас пила ли ги е?
 Sad Rolling Eyes newsm78

# 152
Ники, силно се надявам бавно и полека бебана да порасне! Praynig Hug Ти нямаш ли коластра? Или въобще не ти дойде някаква кърма? Не ходиш ли да виждаш бебето? То е адски стресиращо, но и полезно същевременно - за него особено - не може да не ти чува гласа и да не реагира - ходи колкото можеш по-често да я насърчаваш. Heart Eyes
 Мерил, на листовките им какво пише?

# 153
  • София
Meryl, моята лекарка за разстройство ми беше изписала Смекта и Ентерол, ама не ги пих, че ми мина и без тях, по-добре с естествени средства да спира- чай от шипки например.

# 154
Винаги е по-добре без лекарства, но все пак да не продължава дълго. Така се обезводнява организма, дори може би и бебето. Затова по-добре е лекарствен продукт и подпомохнат с чай и т.н., да не се прекалява, отколкото дълго време обезводняване.

# 155
Утре съм на преглед в Шейново в 6ти кабинет, на доплер или 3Д УЗИ. Някой дали е ходил вече? А после ще остана и за отворените врати от 2 часа, и накрая съм при д-р Марков. Пълна програма!  Grinning

# 156
И аз да се отчета, че днес ходих на ЖК. Бебето върви с 3 седмици напред и е около 2 кила ShockedТермина ми отива към 20 ноември.Докторката и тя гледа и се кокори Crazy Каза за всеки случай да отида при балев та този петък ще се чака.Някой може ли да ми каже какво означава, че плацентата е почнала да старее и да се калцира не ми е нещо много ясно.
Тази седмица ако се задържи времето така ще пием ли кафенце с варненските мами. И аз да се включа че ще стане време да раждам Laughing
Ники продължаваме да Praynig

# 157
Здравейте кукли Hug

Благодаря ви за поздравленията за моята мома  Hug И на Йоанка, за щъркелчето пред името ми  Hug (крайно време беше) Само да не ни изненада накрая. Няма да купувам нищо в розово  Laughing (за всеки случай  Grinning)

Малейййййййй Sun. направо изби рибата  Shocked Голямо бебче си имаш  Laughing

Ники имай вяра и сила ти си наистина една силна майка, а бебка е едно силно човече  Hug Продължавам да се моля за вас  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 158
  • Бургас
Sun., това със стареенето на плацентата, до колкото знам е на степени. При мен беше 0, после 1, сега май беше ІІ. Тя си старее, докото не родим.

Аз пък от време на време, особено сутрин забелязвам, че урината ми е по-тъмна от друг път. На някой случвало ли се е. Дали нещо на бъбреците, или жлъчка или черен дроб, че имам пясък в единия и жълтеница съм карала преди. Или пък бебе ме натиска, че усещам тъпа болчица в дясно понякога. На преглед съм на 1.10 и ще ми изследват кръв и урина.

Лека вечер Hug

# 159
  • София
Добре дошли на новите мами  bouquet

Геви, честито ти  stork-girl
Ники, със сигурност присъствието ти при малката ще е полезно! Дано да ти разрешават по чести срещи! Чакаме новини от днешната, дано всичко е наред Praynig

Инвизибъл, благодаря ти!  bouquet Аз почнах да ги дъвча, че повече ми понасят така, но после ще пробвам с капки.

Санчес, аз сега съм по добре в сравнение със състоянието ми преди месец, когато лежах за задържане, но от време на време имам пак болки в кръста. А аз не правя почти нищо, лежа почти целия ден. Но ще се оправя рано или късно Peace

Зиги, ти си почивай повечко, че не са шега работа тези контракции, ако имаш и болки!

# 160
Бубабо и аз съм така сутрин с урината, но не съм се притеснила особено. Обяснявам си го с това, че нощно време ходя по рядко до тоалетна и урината се концентрира повече. Така си мисля  Thinking

# 161
Meryl за разстройство аз винаги пия една супена лъжица нишесте (обикновено) разтворено в малко вода- на мен винаги ми е помагало а и на други хора. Опитай го , надявам се да ти помогне и на теб!

# 162
  • На брега на реката
Бубабо, аз съм същата. Обаче сега си видях изследванията и имам и бактерии. Дано нямат общо. Ще си пусна и стерилна урина, че тия бактерии ме притесниха  Cry
Ники, кураж мила! Всеки ден си мисля за вас! Беба е борбена, трябва да се справи  Hug

# 163
Привет бърборани Simple Smile

Да споделя и аз за Токуда - наистина това е една различна болница! Нямам никакви лоши впечатления, точно обратното, и си мисля, че си заслужават паричките.

Мимина, каката и тази нощ не успя да се изтърси от новото легло, и като цяло спа доста спокойно, дано да се запази така  Simple Smile

Бубабо, и нашата стая е почти толкова миниатюрна - 2,50 на 2,50, но успяхме да съберем двуетажно легло с раклички и на двете нива, гардеробче и миниатюрна масичка, като даже има и подвижен плот за рисуване Simple Smile Ще се опитам да я снимам, но поради размерите е доста трудна работа - няма переспектива, от която да се вижда цялата  Flutter

Николина, бебка е много борбена, мисля, че ще се пребори, особено ако чувства по-често подкрепата на мама  Hug

# 164
Здравейте мамчета  Hug

Много благодаря на всички ви за отговорите за микровълновата печка. Оказа се, че тази на майка е 17 л, за това стерилизатора ми се стори, че едва се побира. В микровълнова 20 л. ще се побира идеално. Все пак се престраших и пробвах и на тази от 17 л. - наистина изглежда, че няма да се получи, но и в нея стана, така че спокойно можете да си вземете стерилизатора, ще се побере във всяка микровълнова. Все пак 17 л. са най-малките микровълнови доколкото знам, така че и такава да имате пак ще стане.

Мамчета, днес спретнахте ли кафенце след Отворените врати, как си изкарахте?

Ники, стискам палци и се моля за малката принцеса, не губи кураж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт