ДЕКЕМВРИ вече наближава, до голямата радост малко остава

• 14 044
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен!
Гледам, че снощи сте говорили за превръзките за родилки. Аз като лежах за задържане ги видях, едни такива големи, дебели и много дълги, неудобна работа. То навсякъде е различно, но аз където лежах родилките бяха с памперси за възрастни, и като ги гледах изглеждаха ми удобни. Иначе бяха много смешни Laughing

# 136
  • София
Здравейте  Simple Smile

Аз докато се наканя да пиша и то станало обяд  Simple Smile

Да ви кажа направо се чудя защо идвам на работа. Явно шефът ми ме щади и почти нямам какво да правя  Simple Smile Но пък имам време за четене на неща, свързани с бебето.

Вчера се отбихме до магазин за колички. Гледахме една - firstwheels, ако не се лъжа. Изглеждаше добре, но май за първи път я чувам. Вие имате ли отзиви?

Bubabo, имаме еднакви микровълнови фурни. Да ти кажа до сега не се бях замисляла дали стерилизаторът ще влезе  Embarassed Хубавото е, че още не съм го взела. Иначе и аз гледах този на авент.

Днес трябва да ми излязат резултатите от изследванията на кръвта и урината. Ще се обадя следобяд. Стискайте палци всичко да е наред.

Сега отивам малко на разходка, че времето (поне отвътре) изглежда приятно.  Simple Smile

# 137
Здравейте,

аз за съжаление не можах да се класирам за обедната среща в Токуда, ще ходя към 16.30ч. за да ме прегледат и живот и здраве да видя и бебка. Последния път като ходих и говорих и тя си мръдна крачето. Дали близостта с майката помага? Ох, много искам нещата да тръгнат в по-добра насока.

зиги81 това мила са си контракции, от опит ти го казвам. И аз имах такива и то доста силни, които траеха повече от месец, бях освен на магнезий и на др. доста силни лекарства. Консултирай се с доктора си и спокойно. Но, ако освен стягане има и болка, да не те плаша, ама не е много добре това.

Момичета, чакам да разкажете как беше в Токуда?

# 138
 Добър ден и от мен!!!
         Аз да ви се оплача- вече трети ден ям по 0,5кг извара Sick -така ми каза док защото ми били ниски белтъците, но това нещо е отвратително! Sick Някой знае ли с каква друга храна мога да си наваксам или поне някаква рецепта за ястие с извара?
         Много е усмихнато времето при мен, дано се задържи по-дълго!!!

# 139
  • Пловдив
Ники много се радвам , че се включваш!Много се радвам , че бебка се бори и общува с мама, която се бори заедно с нея.Милата малка душица е една голяма героиня.Разбира се, че близостта ти с нея ще помогне и ще й даде сили да се бори още повече.Бъди сигурна, че всичко ще се оправи , не се отчайвай и вярвай в това.Двечките доказахте , че сте силни и продължавайте в същия дух.Ние сме с вас , не спираме да се молим и да ви мислим. Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet.Включвай се колкото се може по-често  Heart Eyes.Успех, кураж, сили и само напред  Hug

# 140
  • София
Николина, стискаме палци за бебка. Сигурна съм, че усеща присъствието ти и това й помага да се бори. Надявам се следобяд да имаш добри новини  Hug

Илиана, можеш да смесиш изварата с майонеза. Определено става по-вкусно, особено за филийка  Simple Smile Е, разбира се, от майонезата вероятно повече се пълнее  Simple Smile Чувала съм, че на децата им приготвят нещо от извара и настъргани ябълки, не знам дали се слага още нещо, не съм опитвала.

# 141
  • Бургас
maigto, аз си взех комплекта на Авент "Естествено начало" май се казваше. Вътре е и помпата и шишетата, абе всичко.

# 142
Ники колкото повече ти позволяват срещи с бебка ти се възползвай максимално от тях и на двете ще са ви от полза. Поне като не можеш да я гушнеш й говори, сигурна съм, че помага.  Hug

iliana_cv
още на първата ЖК ми казаха да ям извара, защото най-бързо и ефикасно доставя нужните белтъци. Аз си я пасирам и добавям кисело мляко, червен пипер, зехтин и чесън, може и рендосани сварени яйца или кашкавал, кисели/пресни краставички и каквото друго ти харесва.

# 143
  • София
Ники - имаш прекрасно борбено момиче! А ти си майка-герой! Стискам палци срещите ви да са повече и да можеш скоро да си гушнеш принцесата!  Hug  Hug

iliana_cv - аз си правя броколи с извара. Бланшираш броколи и ги смесваш с извара, чер пипер, сол, малко мазнина. Ако искаш може да ги сложиш в тавичка, да настържеш кашкавал и да запечеш за кратко.

# 144
Благодаря ви за рецептите- със сигурност ще ги пробвам !  chef

# 145
Ето ме и мен  Simple Smile

Ники вярвам, че твоята близост ще и помогне да се пребори!!Стискам палци и се моля за вас Praynig Praynig Hug

Ами какво да кажа за Токуда, само хубави неща. Наистина знаеш за какво си плащаш, условията са наистина много добри да не кажа отлични. Стаите са направени много удобно и така че да не си пречат хората, които я обитават. Изключително чисто. Лекцията ни води д-р Лазарова и д-р Масларска, отговориха на всички въпроси обясниха доста неща. Разведоха ни из едно от отделенията не родилното, но все пак да видим кое къде е и как.
С две думи нямам съмнение, че там искам да родя!

# 146
Здравейте кукли хубавици,

Dani_cat , @->--wild_flower , bubabo мимина благодаря за инфото. Вчера веднага след като писах се паркирах в леглото и днес като се събудих смея да се похваля- корема не е така твъд пък и да чукна на дърво не боли. Иначе за магнезия и за протокола- аз пия HiPP Natal и в него май ги има всички витамини и минерали. С още допълнителен магнезий ли трябва да се тъпча?  #Cussing out толкова много мразя хапчета направо не знам дали има някой който да ги мрази до толкова че да ме разбере...  #2gunfire

anhelito ако това ще те успокои- и ние нищо не сме купили за бебка. Но смятам и аз да се захвана, като за начало с легълцето, например другата седмица да го взема.

Ники разбира се че малката героиня те усеща. Може ли да ходиш при нея по всяко време или гадовете не дават? Ще е хубаво ако можеш да си по- дълго време с нея, да те усеща и да знае че я чакаш...  Hug

iliana_cv може да пробваш и това: смеси изварата със сирене. В тавичка мажеш малко масло, слагаш обелени, нарязани на колелца картофки, после плънка от извара и сирене, пак ред картофки, малко водичка и сол и запичаш а в края на печенето настъргваш отгоре кашкавалче и дпоизпичаш и ся докато мъдрех може и аз да си опека довечера...

# 147
  • София
Здравейте!

И аз да се включа набързо, че не съм чела и писала отдавна!

Преди малко изпратих мама, че беше дошла да ми направи основно почистване за бебо. Добре, че беше тя да ми помогне, че с тези контракции не мога нищо да свърша Sad
Иначе съм добре горе долу. Ходих малко на пазар, че нямах какво да облека и се пообзаведох с една туника и едно поло. Ама ще трябва и още неща, но като вляза в 1-2 магазина и съм се изморила ooooh! Надявам се скоро да съм по-добре, че за бебо нищо не съм пазарувала още. Честно казано малко се поотчаях като че ли, мислех че по-бързо ще се оправя, но уви.  Cry Ще лежа до края ако трябва, стига бебчо да е добре, че той е най-важен в момента.
Хемоглобина ми е 116 ми изписаха Малтофер, ама доста ми се гади от него като го смуча. ooooh!

Хайде отивам да ви чета и после пак ще пиша Hug

# 148
iliana_cv  най-много белтъци има в месото, яйцата, млякото и мл.прадукти, също така има и в житните растения, ориза и хляба. Избери си това което обичаш най-много и нека яденето започне СЕГА Laughing

# 149
Хемоглобина ми е 116 ми изписаха Малтофер, ама доста ми се гади от него като го смуча. ooooh!

вземи си го на капки, определено се понася много по-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт