Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 506
  • 586
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ванче, ако се сдобия с буркан 3л, дали това ще стигне за глюкозата и така да не те ангажирам да търсиш съдове...

# 301
Подготвила съм си кофичка за моята глюкоза. На тебе ще ти дам оригиналната кофа. Пък ти си я преливай както искаш после. Grinning

# 302
  • София
Злато си!  bouquet

# 303
Аз още преди време казах че съм намерила кофа за нашата глюкоза. За да си спокойна откъм хигиена, ще получиш оригиналната. Всички останали трябва да знаят че за ужас на Виолеткатаблю и евентуално другите помощници, съм закупила 30 ръкавици с които ще разфасоваме нещата. Котката ще бъде затворена в другата стая, и ще направя всичко възможно да не пипам нищо с ръце. За тези на които ще деля боичките, съм поръчала в аптеката СТЕРИЛНИ шишенца, които утре сутринта ще ми доставят. За пошове и други дреболии не мога да гарантирам нищо, защото незнам в какъв вид ще пристигнат. Но ви предупреждавам, че ще върна всичката стока, която е разпечатана или ми се стори подозрителна и нехигиенично донесена. Нищо не пречи да са опаковали нещата преди да ги натоварят,  и да са ми прелепили нови етикети. Защото съм предупредила за това. Но което зависи от мен..... ще го следя.

# 304
Ванчееееее,невероятна си!!!Що не викнеш и ХЕИ да следи разфасоването  Joy Joy Joy,а с ръкавиците ме уби   bouquet
аз си купувам такива стерилни шишенца за разни подправчици,като отида в аптеката и поискам 5-6 и аптекарката ме гледа   Shocked Shocked

# 305
Всички останали трябва да знаят че за ужас на Виолеткатаблю и евентуално другите помощници, съм закупила 30 ръкавици с които ще разфасоваме нещата. Котката ще бъде затворена в другата стая, и ще направя всичко възможно да не пипам нищо с ръце.

Кака, мен не можеш мА уплаши с некФи си рАкЪвици, аз съм химик човек и колко с ръкавици съм работила, бедната ти е фантазията  Mr. Green И да ти кажа и аз съм си приготвила хирургически ръкавици, но щом и ти си готова  Peace

Виж това с котката повече ме успокои, че аз с това животно нещо не се харесваме много-много. Кат се видим сме мазни и добрички, ама само чакаме сгоден момент да си врътнем номер...  hahaha

# 306
А, ми утЕпа котката, а ти резнах гръцмуля със скалпела. newsm27 Затова ли си подготвена с ръкавици? Да не оставяш отпечатъци??? Вече  си призна, така че ако стане нещо - тука има свидетели.photo
irinka28 - Незнам в какво си сипваш подправките, защото тия са 100 мл и са с вградено капкомерче на капачето. Да не се мъчите, а да си капете. Поне такива поръчах. А какво ще ми донесат......  Лошото е че не открих нищо подходящо за 150те мл. - черното. И ще си ги носите у бурканчетата от пюретата на племенника...

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 23:30 от van444eto

# 307
Затова ли си подготвена с ръкавици? Да не оставяш отпечатъци???

Тц, отпечатъците ги прогорих с киселинка и сега оставям размазани петна, тъй че никУй нИ моИ мА ФанИ ....  Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

Ех, Ванче, смеем се ние с тебе тука, ама да знаеш, че няма нищо против котките.

# 308
И аз ще взема 2 кг фарситура.
Ванче аз ще си донеса кофичка, за да не те затруднявам. Моля те ми кажи от коя аптека си поръчала шишенцата с капкомер и каква им е цената.

# 309
Ако има още свободна фарситура ме пишете и мен,но да не е повече от 2 кг.

# 310
Опа!!!
Чакайте малко.
Пояснявам:
Джема взима вместо Стаси и онази кофа е разпределена между нея и .
Отваряме нова:
Мишел - 2 кг
Теди - 1 кг
Денидонато - 2 кг
Cana - 2

Аз не държа да имам токова чудо, но ако увисне - ще помагам. От тази кофа станаха 7 кг - при съдържание 6.
Ако отворим ОЩЕ една и Теди отиде там с 1 кг, и аз 2 кг, остават още три??? Пак казвам - аз не държа.

# 311
Аз също, така че не се притеснявайте - Поръчах заради общото благо - ако не се появи друг желаещ - недържа особено много  Wink

# 312
Теди, то и аз така.  Laughing
Взех шишенцата. Ще ги използвам за кафявата боя. Ето ги.100мл са. По 90 ст. са. С капкомерче отпред. Ако някой не го иска а си държи на свое шишенце, да казва. Кафява боя имаме: аз, Румя, Дестини, Иринка и Мария. .
http://van444eto.multiply.com/photos/album/3#177
Като гледам..... приключихме с поръчките. Мисля да започна да оформям вече файлчето и да го метна още днес, та утре сутринта Г-н И. да си го чете със сутрешното кафенце. Ще го направя като 3та страничка в заявката за да го видите и вие.
denydonato - шишенцата са от аптеката на гърба на блока ми. Поръчват се  и на другия ден ти ги носят. Ако ти харесат, кажи ще ти поръчам и като дойдеш за продуктите ще си ги вземеш.

# 313
Ванче, има ли нужда да смятаме и проверяваме с тебе?

# 314
Аз също не държа особено много за фарситурата.Ако има останала,може и 1 кг,ако няма никаква ,здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт