Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви могат да бъдат причините за появата на екзема след раждане?
Какви домашни средства могат да помогнат при екзема и суха кожа?
Какви кремове и мехлеми за ръце и кожа бяха споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви могат да бъдат причините за появата на екзема след раждане?
-
Какви домашни средства могат да помогнат при екзема и суха кожа?
Няколко домашни средства могат да помогнат за облекчаване на симптомите на екзема, включително използването на естествени масла като масло от ший, както и хидратиращи кремове и мехлеми, които съдържат вазелин и ланолин. Други препоръчани средства включват безсолна мас и кремове тип 'Здраве'. Освен това носенето на ръкавици може да помогне за избягване на контакт с дразнители.
-
Какви кремове и мехлеми за ръце и кожа бяха споменати в дискусията?
-
Каква роля играят ръкавиците при управлението на екзема?
-
Какво представлява "био-ръкавицата" и как се използва?
По-скоро са се направили на интересни! Преди време и на мен ми отказаха, не правели без рецепта, а пък аз само този крем използвам за дупето на дъщеря ми и съм много доволна - никога не е имала проблем! А и аптекарите съм сигурна, че го знаят този крем! Другото, което е вбесяващо, че не съдържа някакви съставки, които да се продават само с рецепта! А и това, че нямало да помогне също са глупости. На разранени зърна изписват лансинох, което е чист ланолин и помага!