Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 839
  • 367
  •   1
Отговори
# 180
Часовете започват в 08.20. Сина ми също не закусва в нас. Много му е рано. Свикнал е да яде поне час - час и половина след ставане. Яде в някое от сутрешните междучасия.
По някой път само хапва само един банан или нещо подобно преди тръгване.

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
Яденето е проблем за сега-така си преживява тя нещата. Така беше и като родих-не ревнуваше към Емма, но все корем я болеше, не искаше да яде в градината....сега пак така. Откакто са започнали, само вчера и онзи ден е яла в голямото м/учасие по 1банан. А снощи, докато се разберем какво все пак да й сложа, та остана без нищо днес. И като я взех, естествено мрънкаше, че нищо не е имала. Миша(нейната приятелка) била яла много вкусноизглеждащи сандвичи  Crazy -масло, сирене и краставици или със салам и кашкавал. Нещо, което иначе не би хапнала, ако аз й предложа. Г-жата ни не ги пуска до лавката-съгласна съм. Не ми се ще да я мисля дали някой голям няма да й вземе парите, да я стресне. Другата седмица започва занималня и ще я пробваме на стола, но искрено се съмнявам да яде там.

Часовете им започват в 8.20ч май  newsm78 Абе, в 8.05ч ги събира г-жата и ги вкарва в стаята.

# 182
  • София
Я кажете,при вас в колко започват часовете?  newsm78

В 8.00.

# 183
Ние почваме в 8.20 .Закусваме в къщи отделно му давам  два сандвича .Яде и в стола. .Но установих че 2 сандвича са му много  но той си искаше.Та ядеше ги само първите 3 дни  а вчера беше върнал на части 1 ня #2gunfire

# 184
Ние сме от 8.30  Peace

# 185
Аз си мислех, че всички ученици започват по едно и също време, това не се ли решава от МОН, как така всеки си почва, когато си иска? Ние започваме в 8.30, в 8.20 най-късно трябва да сме там.

Жгмъц, забравих да ти кажа, че много добре си направила, където си прозвъняла телефоните. Би ли ги казала тези тел. на инспекторите към МОН, бих им звъннала за това, онова.
И аз бих предпочела да не ги пускат до тая лавка, даже може да говоря с другите родители, но ако не продаваха тия боклуци там, нямаше да е лошо да могат да си купят нещо допълнително, ако им се дояде.

# 186
  • На черешата
 Ние започваме в 8:50,ако не е закусила докато стигнем до училището ще е зверски гладна.
 От там отече цялото слушане,гладна мечка хоро не играе. Joy Joy Joy

# 187
Цитат
Интересно ми е каква е безплатната закуска? Вчера на РС казаха че тази година за "кифлата на Масларова"  са отпуснати 34стотинки.
Ами закуските са си хубави приготвят ги в нашето училище и са винаги топли.
Миранда каза,че днес са били много големи кренвиршки,но не е имало сок.
Нашите часове започват в 8.00

# 188
Аз си мислех, че всички ученици започват по едно и също време, това не се ли решава от МОН, как така всеки си почва, когато си иска? Ние започваме в 8.30, в 8.20 най-късно трябва да сме там.

Ти пък Тео, като всяко нещо свързано с МОН - няма никакъв шанс нещата да са еднозначни и нормални за всички и цари пълна анархия.
Нашите часове започват в 8,20, госпожата помоли да ги водим до 8,10, за да могат спокойно да се приготвят за часа.
Днес разбрах апропо, че прословутите Масларови кифли можело и да не ни огреят  Thinking Crossing Arms. Не че ми трябват много и не че държа сина ми да се тъпче с недопечени, студени теста, но все пак мразя ПОПУЛИСКИ ОБЕЩАНИЯ и неспазването им след това!!!

# 189
  • София

Жгмъц, забравих да ти кажа, че много добре си направила, където си прозвъняла телефоните. Би ли ги казала тези тел. на инспекторите към МОН, бих им звъннала за това, онова.

Ето 2 телефона на инспектората по образование: 9356050, 9356060
И още един на министерството 9217799

# 190
Ти пък Тео, като всяко нещо свързано с МОН - няма никакъв шанс нещата да са еднозначни и нормални за всички и цари пълна анархия.

Абе, то цари пълна анархия в тия училища, ей я Фантичка пък почват в 8.50, какви са тия работи бе?! ooooh! Това държавно образование ли е или няк'ви самодейни школа? Нали часа трябва да е съобразен освен с програма и т.н., но най-вече с децата, да са се наспали, да са бодри, иначе какво ще учат дремещи на чина? 8.30-9.00 ч. е добре, ама по-рано им е твърде рано, ето сами казвате, че не успяват да закусят вкъщи. Какво ще учи детето първия час като му се спи и е гладно?

Жгмъц, много ти благодаря, задължително мисля да се възползвам от инфото. Peace

# 191
  • София
Дияна трябва да са в 8 в у-ще. А в колко почват не се знае.

# 192
  • София
В училищата, в които се учи на 2 смени започват часовете по рано, за да има време и вторсата смяна да приключи в нормално време.

# 193
  • Между гори и планини
Здравейте момичета,
Много сте писали за кратко време  Simple Smile
Моят син закусва в къщи - зърнена закуска с пр.мляко, а в училище си носи сандвич и плод. Преди няколко дена му бях оставила 50ст в портмонето и чак днес изхарчил 40ст за сокче. Поне не е било за чипс или гризки (или парите не са му стигнали  Mr. Green ).
На РС бяха казали че от другият месец ще имат топла закуска с мляко по някаква програма - ще видим.
Нашите деца се събират в двора на училището в 8 без 15ч. и в 8 без 10ч влизат по стаите, мисля започват урока в 8ч.

# 194
  • София
Здравейте момичета,

На РС бяха казали че от другият месец ще имат топла закуска с мляко по някаква програма - ще видим.

Това е "кифлата на Маслаарова"   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт