Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 821
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мими 21х.
С теб ще се видим в 4. Обадих се на Джони да го питам колко пари й е оставил. Дано не си купи някоя глупости и Симона я накара да отидат на обяд. Ако не - ще си яде бонбоните и ще стои гладна. Като тръгна да я прибирам ще й взема пица. Дияна много се тутка на масата, не я знам дали ще успее да се храни на стол. Трябва да има повече от 1,50 лв в себе си. Не знам как ще си направи сметка на парите. Довечера ще мисля и ще я инструктирам.
Ако новата ми прическа устои в тоя дъжд... ще ме видиш к'ва съм рошла Simple Smile

Зузи със закъснение, честитка   bouquet

Жгмъц не съм чула нищо за "кифлата на Масларова" в нашето у-ще.

# 166
и при нас няма "кифли на Масларова". От къщи си носи сандвич и плод.

# 167
  • София,
и при нас няма "кифли на Масларова". От къщи си носи сандвич и плод.

и при нас засега е така, но казаха че може и да има закуски, а столът ще работи от понеделник! Ние си носим три сандвича и вафла и отделно си купува бонбонки, чипсове, вода, половин литър не му стига и си купува още  Blush

# 168
  • София
"Кифла на Масларова" и при нас няма за сега, някакви търгове трябвало да се организират, както и за стол и лавка. Стола ще работи от понеделник, засега щяла да го стопанисва миналогодишната фирма, докато минат търгове и пр. От декември друга фирма щяло да има. Купоните при нас ще се купуват от родителите, така че давам му купона и парички и е готов.  Wink

# 169
Дори не смятам да разчитам на масларовата кифла. Като си спомням миналата година за какви боклуци ставаше дума. Бях шокирана, когато едно първокласниче показа сандвич със салам и мед в едно. Да не говорим за пресъхналите банички и сокчетата от 10 ст. Определено смятам аз да се грижа за закуската на сина си.

# 170
Аз малко се изхитрих - госпожата понякога им пише с червено ченгелчета за домашно - е, аз ги дописвам, в смисъл слагам 3-4 реда отдолу с моя червен химикал Laughing
И аз така правя но криси даже  се радва ето едно малко нещо за смях ще стигнат и до този хал

Жив е той, жив е! Там на дъската,
потънал в сълзи и пот се тръшка,
ученик без знания в главата,
ученик дълбоко и тежко пъшка!

На една страна зеленее дъска,
на друга белее тебешир, поредна година,
страни бледнеят, глава се пръска,
уста не знае кого по напред да проклина

Стои ученикът, а до него,
даскалът конско сърдито чете,
съученици дремят, облегнати леко,
а потта още по силно тече.

Първи срок е сега... Зубрете ученици,
за тез пусти контролни. Бесней и ти, учителю,
над тез бедни душици!
Ще да загине и този ученик. Но млъкни, мъчителю!

Тоз, който тръгне да става образован будител,
той се побърква! Него съсипват
учебник и бележник, даскал и родител
и министри за него матури измислят!

# 171
  • На черешата
 И ние си нямаме кифла. Rolling Eyes

Dundurela,много храна е това за един ден. #Crazy
 А и този чипс в комбинация с бонбони. newsm78

# 172
  • София
Орхидейке посмях се над стихчето Simple Smile Тъжно, но факт.
И Дияна е фен на бонбоните. И на чипсовете. Ще видя колко гладна ще я прибера.

# 173
  • София
Дори не смятам да разчитам на масларовата кифла.

Аз също, но ми стана любопитно каква е.  Wink

# 174
  • Варна
Здравейте, нашата Госпожа каза, че не е препоръчително да ходят на лафката, защото много се блъскали по-големите деца и засега да не давамe джобни - Петьо няма претенции. Носи си сандвич и вода, която не затваря добре и в петък я беше сложил обратно в джобчето и цялата раница отвън беше мокра Close. Говорихме по впроса и се разбрахме уж, но вчера я сложил пак полузатворена и  този път в преградата при сандвичите и познайте - всички учебници и тетрадки са мокри, разлепени и размазани #Cussing out #2gunfire Старанието никакво го няма. Не му пука, че няма "Браво!" Домашните ги правят на занималнята и за вкъщи няма и той не иска и да чуе за нещо допълнително... ooooh! още не сме решили за спорта. Чакам идеи за методи за привличане на интереса към училището и идеи за наказания също  Hug

# 175
И да има и да няма Масларова кифла, и мен не ме интересува, защото задължително й слагам да закусва вкъщи, после обядва в стола. Родителите с по-големи ученици казаха на РС, че тия закуски миналата година били отвратителни, и ние много силно възроптахме. Казахме им или да сменят фирмата доставчик или хич да не ни ги дават, да ядат децата ни боклуци.

На чипсовете, зрънчовците и бомбоните съм върл противник, ненавиждам ги във всичките им форми и откакто детето ми поотрасна и започна да разбира съм й обяснила колко са вредни и защо. Не й купувам, само много рядко, ако видеше някое приятелче в парка да дъвче такова, съм й разрешавала да си купи, за да не гледа другото дете. А и съм против супер крайните забрани, защото се постига обратен ефект. Сега не си купува такива неща, само първия ден си беше купила, видяла другите деца. Вчера пак говорихме, каза ми, че всички деца дъвчели зрънчо и тем подобни боклуци в междучасията, само тя не купувала. Много неприятно, според мен трябва да забранят да се продават в училище подобни вредни глупости. Разрешавам й да си купува всичко друго, солетки, бисквити, шоколадчета,  предлагат се и още много неща, които стават, сутринта пак разглеждах лавката.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 12:46 от teo7777

# 176
  • София,
 Dundurela,много храна е това за един ден. #Crazy
 А и този чипс в комбинация с бонбони. newsm78
И аз това му викам, ама той си прави толкова, вярно, че си ги връща, някои. Но той не закусва в къщи, та трите сандвича са му предостатъчни - един за закуска, един за обяд и един за следобед към 16,00ч. че го взимаме чак в 17 - 17,30ч. а и те са малки, не големи филий. Даже онзи ден му бях взела от онези миниатюрните питки като на макдоналдс дето ги правят, а той я сгъва тази питка за нула време и въпреки това вчера си беше върнал едната, така че изобщо не е много, а и той си е едър и яшен, а бонбонките не че ги яде ами ги носи в къщи и сестра му си играе с тях - използва ги като дрънкалки  Mr. Green
А за кифлата на МАСЛАРОВА - Ами да си я яде тя, ако може!!! От другата седмица като проработи стола ще видим как ще е! Та и той си купува въпросните боклуци не да ги яде, ами защото госпожата в купом ги води до лавката и тъй като всички си купуват и той си купува. Един ден си беше купил и една баница - донесе я в къщи, ами тя беше като тухла, ужас, как да я яде!

# 177
  • На черешата
 Дарина,закусва удома,ноизлизаме за училище в 8:00 и има време.
 Я кажете,при вас в колко започват часовете?  newsm78

# 178
  • София,
И те излизат в 8 с баща му, но толкова рано не му се яде, той е свикнал явно от градината и като стане яде чак след около час два, миналата седмица го карах да яде сутрин в къщи, ами с триста зора, то не му се яде и се тъпче зорлем с половин филийка, та няма смисъл. Иначе почват в 8,20 а в 9,30 имат голамо междучасие и той тогава яде.
Орхидейка стихчето е много яко! Hug

# 179

Дарина,закусва удома,ноизлизаме за училище в 8:00 и има време.
 Я кажете,при вас в колко започват часовете?  newsm78

В 7.50 трябва да е в класната стая. Часовете започват в  8.00.

Общи условия

Активация на акаунт