Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 824
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
  • Между гори и планини
Ще видим ако отпуска само по 30ст на закуска каква кифла ще изкара и какво мляко  Tired
Доста съм скептична, че ще е нещо ставащо за ядене....

# 196
  В 8 без 10 ги искат децата в класната стая,а в 8.00 започва часа

Hug

# 197
В училището на Лили (107-мо) закуската си беше много хубава. Една кофа чай или мляко /децата си носеха какао, захар, мед и си правеха питиета/ и топла закуска - сандвич с кашкавал, принцеса, кифла с мармалад, козунак... и си ги изяждаха с кеф децата. Сега още няма закуска, но в най-скоро време ще окладвам  Laughing
Аз се опитвам да уча децата си да не бъдат претенциозни към храна.

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца умРЕ за боклуци, та тази закуска може и да й хареса  Mr. Green

# 199
  • На черешата
В училището на Лили (107-мо) закуската си беше много хубава. Една кофа чай или мляко /децата си носеха какао, захар, мед и си правеха питиета/ и топла закуска - сандвич с кашкавал, принцеса, кифла с мармалад, козунак... и си ги изяждаха с кеф децата. Сега още няма закуска, но в най-скоро време ще окладвам  Laughing
Аз се опитвам да уча децата си да не бъдат претенциозни към храна.

Госпожата каза,че тази година може би няма да има. Rolling Eyes

# 200
В училищата, в които се учи на 2 смени започват часовете по рано, за да има време и вторсата смяна да приключи в нормално време.

И в нашето у-ще има втора смяна, май свършват късно. Една позната с дете в пети клас, вчера се ядосваше с това рано започване. Тя е от руски произход и разправя, че там всички ученици започвали в 9.00ч. Не знам как е в другите държави, ама всичко си е до съставяне и организация на програмата, а и до брой училища сигурно.

# 201
В училищата, в които се учи на 2 смени започват часовете по рано, за да има време и втората смяна да приключи в нормално време.

Ами не, в нашето се учи на 2 смени, но почваме от 8,30. Направо не мога да си представя ако почваха от 8, аз и сега едвам го изравям от завивките, а училището ни е сравнително близо.

# 202
  Ние започваме в 8.20, и въпреки, че сме от ранобудните едвам успявам да приготвя и двамата ( явно малкото ще си го мъкнем цяла година с нас, нали не ни огря яслата).
  Вчера цял ден го боляла главата и корема, но на обяд ми каза, че е добре и не искаше да го взема. Забравя да слага очилата.  ooooh! Явно се притеснява, че в къщи може да пропусне да напише някое от домашните. При нас (125то) последните са още от 1-я ден. Днес и утре лекарката каза да остане в къщи, но той се чувствал мнооого добре и иска утре да го водя  newsm78 . Сега малкия спи и се правя на учителка. Карам го да се упражнява с ченгелчетата от стр. 11 от 1ва тетрадка по БЕЛ.

# 203
  • На черешата
 Едва ли проблема е в ученето на 2 смени.
 Дарина започва в 8:50 и основните им часове свършваха преди 12:30,т.е втора смяна спокойно може да си започва в 13 часа.  Peace

# 204
  • Варна
Нашите почват в 8 часа, искат ги там в 8 без 15.  Йогато имат по 4 часа, свършват в 11  newsm78. Втората смяна почва в 13.30.  И в 9 да почваха, пак щяха да сколасат, ама някой го е измъдрил така - децата да стават рано Naughty

И да се оплача - моето гардже днес се върна с огромна дупка на анцуга - някакво дете го спънало и той се пльоснал на двора #Cussing out, коляното  бая охлузено... Г-жата, която замества титулярката, даже не намери за необходимо да ми каже, че е станало нещо newsm78

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 15:46 от julisa

# 205
Ми, да. Нашите започват в 8.20 и свършват в 12.05ч, само в петък имат 4 часа и свършват в 11.20ч, а във вторник, но от по-натам ИТ ще им е на две групи и 1-ва, където е Танти, ще имат нулев час от 7.35ч(живеем до у-щето и не ме бърка особено), но ще си тръгва в 11.20ч. Отделно, че в стаите на първокласниците мисля, че не се учи следобяд.

# 206
Според мен се започва по рано не заради втората смяна защото в стаите на първокласниците по големите нямат часове ,а по скоро за да могат и родителите да стигнат на време на работа. Ако трябва децата да се водят в 9 в колко часа човек ще може да се замъкне на работното си място?

# 207
Според мен се започва по рано не заради втората смяна защото в стаите на първокласниците по големите нямат часове ,а по скоро за да могат и родителите да стигнат на време на работа. Ако трябва децата да се водят в 9 в колко часа човек ще може да се замъкне на работното си място?

Е, виж как който не ходи на работа, не се сеща за това  Mr. Green

# 208
  • На черешата

Mr. Green Работя срещу училището,на работа съм от 9:00,а тя започва в 8:50. Графика ме устройва перфектно. Crazy

# 209

Е, виж как който не ходи на работа, не се сеща за това  Mr. Green
Joy  Абе и аз не ходя ама ми се започва та затова го мисля  Wink

Общи условия

Активация на акаунт