Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 837
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
 hahaha Вайда,като при нас.Само дето е обратно-моята мъжете за нищо ги няма.  ooooh!

# 121
ЧРД на Миранда !  bouquetЩастливо детство и желая!

Току що се чух по мобилния с ученика и веднага ми обясни как е готов с всички домашни и трябвало веднага да го прибираме. А на въпроса ми да ли са го закачали пак големите каза- да, НО сега е успял да ги снима с телефона си за да ми ги покаже. Добре, че не е от срамежливите деца иначе щях да съм още повече неспокойна.
    А по повод на момичетата -голям фен им е, особено ако му и обърнат внимание готов е на женитба.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7834823

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 19:45 от linna

# 122
Честит празник Миранда   bouquet

Моето дете си почива  ooooh! Сега ще сяда да пише домашни.
Снощи писа до 21.00 и ме наклевети по телефона на баба си, че вместо да седна с нея, сме ходили за маратонки.

# 123
    А по повод на момичетата -голям фен им е, особено ако му и обърнат внимание готов е на женитба.
Joy

# 124
Може ли да питам кои точно учебници и помагала се полагат безплатно за 1 клас и какви трябва да си купите.Питам защото на нас ни изредиха един списък за купуване и сега се оказа,че някои от нещата трябва да ги имаме безплатно.Като например тетрадка по роден край.Вие купувате ли учебници по ЗИП?Направо съм се пощурила с тия учебни помагала.Извинявам се,ако темата е вече обсъждана.

# 125
Здравейте мами
и аз да се включа сина ми е в първи клас в 38училище София и ни е трудно на цялото семейство с ранното лягане и ранното ставане с домашните тежката раница и т.н.
Много имам да чета от темите ви затова започвам.

# 126
  • На черешата
 benito2,за съжаление не мога да ти помогна.
 На нас още на първата родителска ни казаха,че има някои тетрадки за купуване, и който иска ще му дадът списък,а ако не ни се занимава да дадем по 28 лв на госпожите и те ще купят за всички.Така и направихме.После ни поискаха по още 12 лв. за учебника по английски и някакво помагало за безопасност на движението.

# 127
А на нас ни искат 50 лв. само за помагалата и тетрадките.Реших да проверя сама дали струват толкова и останах изумена,когато от една борса ми казаха,че някои неща трябва да ги имам безплатно.Всъщност ме интересува дали имате тетрадка по роден край и тетрадки за упражнения по български и математика в безплатните учебници.То бива рекет,ама всичко е с граници.

# 128
Тетрадката по роден край е безплатна със сигурност. Платени са всички помагала по ЗИП-овете, тетрадката по музика и при нас едни "Тестови задачи по бълг.език и литература за 1 клас". Тетрадките по математика №1,2,3 и тетрадките по БЕЛ №1,2,3 са безплатни.

# 129
Вайда,благодаря ти,точно това питах.Днес обиколих и всички помагала от списъка излизат около 25 лв.На нас ни искат 50,ако "нещо"останело,щели да купят за децата топки.Ако не бях толкова ядосана,щеше да ми е смешно.

# 130
  • На черешата
 benito2,поискай списък и кажи,че ще си ги купиш сама. Peace
 Аман от рекет вече. ooooh!

# 131
При нас  трябваше да закупиме учебника по англ език и учебни помагала по зип и сип(математика и бълг език)
От борсата и на мен ми казаха ,че англ език би трябвало да ни е безплатен,но....
събирахме по 10 лв за учебник  и 10 лв за помагала.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,МИРАНДА!!!
ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО!!!

# 132
Честит праздник Миранда! Много здраве и късмет в науките!

# 133
Доколкото разбрах английски език 1 клас не е към задължителнната програма,затова е къп ЗИП и съответно трябва да се купи,при нас учебник плюс речник-32лв,отделно от останалите 50 разбира се.

# 134
  • София
Ние събрахме по 32лв. за помагала - учеби тетрадки, учебник по английски и сборник по математика. Тетрадката по роден край беше безплатна, получихме я заедно с учебниците още на 15-ти.

Да ви попитам по колко тетрадки по БЕЛ и математика имате ? При нас са по 4 (тетрадка за в клас, т-ка за домашни, упражнителна и още една не помня как се води), твърде много ми се струват...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт