Бързам за в час, че съм първокласник вече аз!

• 23 806
  • 367
  •   1
Отговори
# 285
  • Ланкър, планините Овнерог
Не се упражнява Тантура. Тя домашните да пише като хората, ще е добре. Даже и в момента е навън, а има песен да учи за утре  Crazy

# 286
  • София
Привет ви!
Трудно е да ги накараш да си пишат домашните и упражненията... ooooh!
Ето и аз реших да поработи моя Ники събота и неделя...Обаче яка съпротива, с хиляда уговорки, размотаване....направо по едно време ми идеше да захвърля всичко.Обаче последните няколко реда от упражненията, реших да попроменя подхода - да го заинтригувам, със самите чертички какво би могъл да състави.Стана му интересно.Но пак - коства много нерви и време.Мотивация му е майката, ...ще се научим, няма накъде Simple Smile

# 287
  • София
Искрен се упражнява, но само когато е с мен, едната баба я баламосва а с другата има страшен екшън.  ooooh! И учудващо не ченгелите са най големия проблем а равнното.  Wink Когато напише нещо хубаво е много горд от себе си.  Laughing От утре е на занималня, незна какво ще е написал...

# 288
  • Някъде в търсене ............
Запис и от мен, при нас е някакъв ад( класа на Лари) за втори път имат опит за душене на детенце Shocked Всеки ден ни се сервира нещо ново  (в смисъл лошо) което се е случилп през деня. Опитахме се да говорим с майката на момчето, но тя заяви че ние сме го стресирали #Crazy Друго дете взело сандвичите на мойта щерка, ритало и раницата, качвало си калните обувки на чина и.......Едни такива хубави работи, и това са случки само от петък newsm78.  Плаша се какво става с тези деца каква е  тази агресия?

# 289
  • Между гори и планини
Ужас!  Shocked
Добре, че поне за сега децата от класа на Вики се разбират. Отива винаги с желание, защото ще види приятелите си. Момичетата незнам дали знае по име дори, но не го интересуват. Но с момчетата се разбират за сега и има 2-ма много добри приятели, единият от които е синът на venera

# 290
Ужас Деси при моята първокласничка засега всичко е супер,а и тя ходи с такова желание на училище Crazy не мога да и се нарадвам чак (дано не и се изпари скоро желанието ooooh!)

# 291
Здравейте и от нас .За сега сме добре ходиме и с желание .КЕТРИ Аз съм с синя количка лятна   от тия тип ове дето са за деца след 6 месецане с тава на легнало положение на поставката за крачетата пише  ДЖЪМБО  малката не е с биба  а е едно малко щъкащо човече винаги като вземеме крис стоиме малко пред училището защото той играе с децата .Аз  обаче го давам на занималня а ти? Абе няма начин да не ме познаеш като ме чуеш да викам Peace Crazy Mr. Green Heart Eyes

# 292
  • София
Запис и от мен, при нас е някакъв ад( класа на Лари) за втори път имат опит за душене на детенце Shocked Всеки ден ни се сервира нещо ново  (в смисъл лошо) което се е случилп през деня. Опитахме се да говорим с майката на момчето, но тя заяви че ние сме го стресирали #Crazy Друго дете взело сандвичите на мойта щерка, ритало и раницата, качвало си калните обувки на чина и.......Едни такива хубави работи, и това са случки само от петък newsm78.  Плаша се какво става с тези деца каква е  тази агресия?

Ужас и безумие !  Shocked
Къде е била госпожата през това време ?
Това с душенето съм го преживяла, на една площадка едно дете хвана сина ми за гушата и толкова силно го беше стискал, че дълго имаше белези по врата ! Чудя се от къде дете знае как се прави това ?!?!  Crossing Arms

# 293
Добро утро!
До сега Криси не се бе упражнявала у дома. Пишеше си всичко в занималнята. Но вчера се наложи и ние да преборим двойката.  Laughing Тя искаше да я пише с права чертичка, а не с вълничка. Много беше "убедителна" как така и е по-лесно, госпожата и казала, че може така  Rolling Eyes . Все пак съм доволна, че аз бях ПО-убедителна от нея и на края тя беше много горда, че пише красива двойка. Дори пожела да изтрием 2 с прави чертички от тетрадка N1 по математика, за да напише и там от красивите 2.  Laughing
Иначе с чингелите се справя - има едно Браво! в тетрадката за упражнение по БЕЛ, знаците също са и лесни - щом има прави линийки това е нейната стихия.
Надявам се ентусиазма да не и се изпари и да дава все така.

# 294
Цитат
Цитат на: desi02 в неделя, 28 септември 2008, 22:50
Запис и от мен, при нас е някакъв ад( класа на Лари) за втори път имат опит за душене на детенце  Всеки ден ни се сервира нещо ново  (в смисъл лошо) което се е случилп през деня. Опитахме се да говорим с майката на момчето, но тя заяви че ние сме го стресирали  Друго дете взело сандвичите на мойта щерка, ритало и раницата, качвало си калните обувки на чина и.......Едни такива хубави работи, и това са случки само от петък .  Плаша се какво става с тези деца каква е  тази агресия?

Ужас и безумие ! 
Къде е била госпожата през това време ?
Това с душенето съм го преживяла, на една площадка едно дете хвана сина ми за гушата и толкова силно го беше стискал, че дълго имаше белези по врата ! Чудя се от къде дете знае как се прави това ?!?! 
Моята щерка пък са я заключили в тоалетната и то някои момичета от нейния клас.Госпожата после ги е наказала ,но мисля че нама да спрат до тук .Има си винаги едни по-буйни дечица,но чак пък душене Shocked
Да се вземат мерки още от сега с някакви наказания иначе ще продължат

# 295
Аз затова се радвам, че повчето дечица си ги познаваме още от детската, та знам какво и от кой да очаквам. Тези неща, дето ги пишете, направо са ужас! ShockedДушене, заключване...освен учителката, и родителите на децата насилници трябва да си влязат в ролята. Нормално е да защити дъщеря си, ОК, но нека да вземе мерки подобно изключително опасно нещо да не с еповтаря!
При нас има едно приятелче, което е с лека хиперактивност и не може много да се концентрира, и са го " нарочили", което не ми хареса! Както и едно детенце с висок диоптър и проблеми(физически), но не толкова сериозни. И за него мрънка госпожата. Това хич не ми харесва, защото колкото и да говоря вкъщи да с еразбира с всички деца и да им помага, особено на такива с проблеми, явно г-жата е направила някакви умни изказвания...с лесни деца всеки може да работи , а с деца с проблеми трябва подход ...

# 296
Вашите деца писаха ли букви миналата година.Ние писахме цялата азбука в подготвителната и смятаха до 10.Сега обаче ни е скучно,още не са започнали нито цифри,нито букви.
Какво говориш?
Ние имаме брат`чедка- второкласничка. Миналата година, при баба, сме се научили да пишем РЪКОПИСНО  ooooh!

Сега прочетох за душенето  #Crazy Деси, няма ли начин да преместиш детето си в друго училище? В друг клас? Или "удушвача" да бъде стреснат? Това не е шега и направо настръхвам.
И със заключването - същата работа. "после госпожата" - я камилата, я камиларя.
Преди години вдигах скандали (бях популярна скандалджийка  Laughing) в детската градина, защото, видите ли, "имали регламентирана почивка4 госпожите. И пушат зад детската градина, а децата играят на двора под надзора на една лелка- непушачка. Така беснеех.
Ами ако падне от пързалката точно по време на "регламентираната почивка"? И ме обявиха за скандална  Crazy

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 14:15 от Кисела краставица

# 297
  • Между гори и планини
Ха, добър ден!
Нашата учебна седмица започна зле.
Оставих Вики в училище и в 9ч. учителката му ми звъни по телефона - имал разтройство и го болял корем...
Метнах малкият в количката и отивам. Хващам ги в голямо междучасие. Посреща ме учителката с радостната новина, че вече има първата забележка в бележника (язък за 4-те шестици, окъка страничката!). Единият му приятел му хвърлял нещо, моят се кикотел и дори след забележки не спрял  Close Много мразя така, и вкъщи е такъв маймун - аз му се карам, той ми се хили и ме вбесява до край  Twisted Evil
Идва при мен хубостника, ухилен, готов да си ходи. Питам го, много ли ти е зле, значи, няма да се разхождаме следобед? А той "А, не, следобед ще ми е минало"  Twisted Evil
Ей, голям глезльо...вчера се изтърва, че иска да е болен, за да не ходи на училище и днес започна с театъра. Хич не ми минават на мен тези обаче. Обясних на учителката и го оставих.
Сега е наказан - цял ден не искам да му чувам гласа. Само когато кажа нещо, може да отговори с "добре".

Вече се разбра, че в училището му няма да има занималня, подадени са само 4 молби и няма смисъл.
Следобед ще ходя до близка на училището занималня, да поговоря с госпожата. Имало още малко свободни места. Цената е 12лв с обяда и следобедната закуска. Видя ми се добре. Стискайте палци, от утре моят хубостник да тръгне на занималня, че вече нямам нервииииии...

# 298
Aми то всеки,който не си мълчи като риба,се обявява за скандалджия.Трябва да се усмихваш,да даваш пари,колкото ти кажат и изобщо да не се обаждаш за каквото и да било,най-добре да нямаш мнение за нищо,това на госпожата е миродавно.  Naughty

# 299
Олинце - 12 лв на ден ли? Не знам как вървят цените, но ми се вижда скъпичко  Confused

Бенито - с второто дете бях по-мълчалива  Wink Вървях по утъпкани пътеки. Но смятам, че когато настъпя, имам основание.

Общи условия

Активация на акаунт