Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 606
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ей Лала ,радвам се че сте добре.Гледай да се включваш по-често. Hug

Иска открих още една карта-http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_contacts.Долу в ляво се вижда Електрон и въпросните улици. Peace

В къщи не мога да дишам без телевизора.Но на децата пускам филмчета за около 1-2 часа .Жорко обаче не гледа ,пада си само по рекламите.
Ние нищо,че сме от две седмици на ясла но вече си имаме едно произведение от пластелин,наподобяващо тортичка с две тръбички от картон вместо свещи. Simple Smile

Дю ,много интересна апликация.

# 226
Момичета,  Hug

Лала, включвай се по-често!

Рени на таблото на яслите в нашата ДГ и аз не съм забелязала да имат изложени неща. Дали защото са ясли или е от госпожите, не знам. Питай, много е приятно като видиш нещо на своето дете.  Heart Eyes

# 227
Иси, защо ще правиш снимка? Проблеми ли имаш? Ще стискам палци!
нищо особено просто след раждането ми падна много зрението и сега ми казха ,че е 40% с двете очи и за да изключим по-сериозно заболяване я правим тази сникма.Исках да си напарвя по сериозни изследвания и прегледи ,но моята шефка ми каза ,че искам да ида на гости във Варна ,а не на преглед моя мъж няма да си вземе неплатен отпуск за да ме заведе на гости не е ли така .Иван се наложи да си вземе неплатен отпуск ,защото ми казаха ,че не мога да ида сама. А после гледайте нормално щом и на работа те разревават.Момичета златни сте вече разбрахме къде е много ви благодаря. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДай боже да сме здрави всики.
Нани все не намирам време да ти честитя бременноста ти си моя вариант само ,че обърнат на обратно при нас баткото е април ,а бебето юли. Желая ти едно прекрасно бебче на пролет. Hug Hug Hug Hug Hug
лек и усмихнат ден
п.п.лала много липсваш Hug

# 228
# 229
  • Варна
Ей мацки,здравейте Heart Eyes
Сигурно сте ни забравили вече Wink
 Докато затворим на Златни и започнахме ремонтите,направихме на Друндела детска,а на нас холо-спалня Mr. Green
Все бягаме по задачи и време за форума не остава.колко пъти влизам да прочета нещо,и оставам на заглавната страница.

Димитър ходи на ясла,много съм доволна от госпожите.стои само до 15ч, понеделник  до 15.30,а до края на седмицата сигурно и до края ще седи вече.Започна да се отпуска там и да ги подлудява Crazy
от един месец е с хрема и оттам с кашлица,о т един кътник.оправия няма Naughty,вече си мисля да не е алергия Confused иначе си продължава да е диване и чудо,направо не ми се говори.и всичко друго праживявам,но това неговото дрискане в гащите не мога. и само в къщи трябва да е и само в гащите.иначе не може.пишането не е проблем,казва си,стиска се,но акането....в яслата не прави проблеми с това пиша си детето.не ака обаче,стиска се и като се приберем в къщи се нааква в гащите Sick Crossing Arms
Протест ли е,кво е незнам.надявам се скоро да спре,защото изпращях вече л...а да рина Crossing Arms

Не съм чела въобще,да се включа по темите,разбрах че сестричката на Арлина се възстановява.радвам се много Hug

Искаме да ходим на почивка към Трявна и отивам да чета отзиви и да избирам местенце.
Целувам ви всички  bouquet

# 230
NaN, за клеевата тинктура какво да ти кажа... Thinking то самата хрема беше много странна, през деня почти нищо му няма, но нощем страшно хъркаше. Вече е по-добре де, сега пък започнаха да си му потичат от време на време сополите. Вече се чудя дали няма нещо общо с ваксината, вече 2 седмици не му е наред носа. Та тинктурата не ми се стори чудотворна, но сега определено е по-добре.
Иси Мерси за пожеланията! Hug
Jorji, Lala Hug

Вчера и ние с Данката направихме един Ежко Бежко от пластелин и клечки за зъби и сега всеки ден започна да иска. Много му хареса. Днес събрахме и хубави есенни листа, мисля като се събуди да ги оцветиме с водни боички и после да ги отпечатаме в/у лист хартия. Ще кача снимки ако станат сполучливи. Има страхотно желание за такъв род дейност и е много усърден.

Ето ви едно весело линкче: http://svejo.net/home/link_summary/89589-Absurdite-v-Bulgariq

# 231
 Flutter

Нанни не съм се сетила за пластелина,но листа отпечатани върху лист ще правим по рисуване и се сетих че може с Юл да направим също,ти явно от професията и ученето си взимаш идейки а Wink

Аз пък си шия дънкова чанта от едни крачоли, ако стане хубава ще ви я покажа Embarassed Laughing

Юл се оправи малко дано се оправи съвсем,водихме я в спешното в петък,то не бяхме спешни ама да идем да я видят,пуснахме урина и чакаме сряда да видим резултата,отделно се мажем с тридерм че си беше зачервена ,ох днес ни пуснаха водата та се изкъпахме като хората вече бяхме за честитене на банята #Crazy

хайде аз да почия малко бай
  Hug

# 232
 Hug
И на нашата ясла също още нищо не правят. Миналата година се занимаваха само с големите и изкарваха на таблата какво са сътворили децата, а сега няма нищо Thinking И аз чакам с нетърпение първото творение на Венцито  Heart Eyes
От вчера пак сме с хрема  #2gunfire Аман вече.  ooooh!
Иси-казвай кога ще ходиш във Варна, за да стискаме палци всички резултати да са ОК  Hug
И Венци напоследък иска да му пускам анимации, но го отдавам на влиянието на яслата. Имат ДВД и ТВ и постоянно вероятно ги заминават. Sad
Ели-после снимай чантата. Интересно ми е каква ще е
Имате многооооооо поздрави от Диди от Италия. Другия месец се прибира в БГ и ще ни навести Wink

# 233
Даа,ние ходим вече почти година,а все още няма нищо на Гали изнесено.Имаше преди време от по-големите дечица рисунки някакви.Сега и това няма.Не моат да насмогват и това си е.Но ще повдигна въпроса аз  Crossing Arms
Това не ни пречи да си направим вкъши ежко бежко от пластелин или пък от картоф  Grinning Ние така го правихме си спомням.

Жоржи честито ви подобрения.И по-често да ни навестяваш,ей.

# 234
  • somewhere over the rainbow
И в нашата ясла нищо не правят. Само песни и танци Crossing Arms

Оф, и Даяна пак е сополива, писнА ми вече ooooh!  Хрема ли е, стафилококи ли, не знам. Много упорити тези гадини беее Crossing Arms 7 дни пихме антибиотик, за да нямаме 7 дни сополи. И сега к'во?

# 235
  • Варна
 Hug

И аз много се притеснявам за тези сополи,и ще взема да пусна изследвания Rolling Eyes

Рени bouquet,ще пусна снимки по-късно Wink

# 236
Moмичета,колкото повече иследвания правите,толкова повече поводи давате на лекарите да ви изписват лекарства.Стойте си на гъза  Peace Сополи цяла зима ще влачим.И ние имахме.От 1 месец накашляме след сън,но лекарката каза че е от гърлото,а не от гърдичките и аз не се кахря ама никак.  Whistling

# 237
  • somewhere over the rainbow
Рени, мен не ме притеснява толкова здравето /стафилоки - голяма работа!/, а по-скоро това, че сополите са нон стоп Crossing Arms Постоянно е омазана, едвам диша, не можем да спим нито аз нито тя. От практическа гледна точка е гадно. То не е по едно сополче на ден, пък да не му обърна внимание. И в яслите протестират, че постоянно я миели и бършели, сменяли калъфки и чаршафи и т.н. Мен ако питаш, това им е работата де Crossing Arms, но ми става неудобно. Иначе не е заразен нашият вид бактерии, та за другите деца няма опасност. Но е неприятно. Антибиотик повече няма да дам , разбира се, но на друго лекарство съм съгласна, само и само да спре този тормоз. Twisted Evil

# 238
Ние сополи нямаме,ама от 10 дни ни мъчат последните кътници и е толкова криваааа.И вечер се буди,не спи спокойно изобщо.
Рени я пак ми напиши онзи пробиотик и къде да го намеря.Може ли да се дава,ако сме на хомеопатия и трябва ли да кажа на хомеопатката?
Иначе с акането за сега от 2 седмици сме ок,ама до следващия път.При нас проблема наистина е на психична основа.
Аз за 1 месец вече 2 пъти се разболява,какво ми става? ThinkingМного ми е паднал имунитета явно.
Зоя заспа по никое време в колата на връщане.Отивам да я будя.

# 239
  • Варна
NAN ,а после пуска ли пак изследвания на нослето.Има и едно хомеопатично лекарство май беше стафилококцинум 15 CH ,опитай и с него ако не сте се изчистили.А защо не пробваш да и направиш инхалация с лайка,много помага. PeaceНо в никакъв случай не трябва да чакаш да мине от самосебе си.Миналата година и аз така чаках ,хем беше лятото докато не направи две ангини за три седмици ,които били следствие от стрептококите в носа.

Общи условия

Активация на акаунт