Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 607
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Иси ,в интерес на истината незнам  къде се намира клиниката но бившата сграда на Електрон е на Ген.Колев.Ако си запозната с града ,пада се след Окръжна болница в посока Майчин дом,преди бензиностанцията на ОМV на ул.Мир.Ако има нещо питай още. Praynig
благодаря ти да запозната съм с града върти ми се като улица "Никозия'или '"Никулицей',но за съжаление не я намерих на картата. По -телефона ми казаха ,че до него се строи МОЛ или има нещо такова

# 211
Иси, защо ще правиш снимка? Проблеми ли имаш? Ще стискам палци!

# 212
  • Варна
Иси и аз не знам къде е новото място на  клиниката  - ходила съм на последния адрес. На сайта им пише Никулицел 12 - има и схема.
http://eyecenterstnikolay.com/contacts.html
А иначе наистина сградата на Електрон е на Ген.Колев.
Рени аз като нямам мъж с кого да се скарам Embarassed и си го изкарвам на децата ooooh! - особено на големия!
Кога ви остава време за телевизия. Все още сме на вън до късно и като се приберем до като се наядем, измием и станало време за нани. Може би защото и моите деца са две и вечер се заиграват. По някога даже се чудя да ли не е проблем това, че децата ми нямат интерес към Твтол newsm78

# 213
  • somewhere over the rainbow
Исках да ви питам по колко време оставяте децята пред компютъра и пред телевизора, че имаме малък спор с мъжа ми по тоя въпрос.

У нас е строго забранено  Mr. Green да се пуска специално за Гергана ТВ или компа. Ако случайно погледа нещо, което ние гледаме, разрешавам, но иначе не. Тя даже до скоро не знаеше за съществуването на анимации, детски филмчета, но в ДГ им пускат май всеки ден по някое филмче. Мисля, че за сега И стига толкова. На компа сядаме, когато я няма или спи, случва се понякога да е там, но рядко и за малко. На ТВ-то само музика за танцуване.
Много ли съм строга?
Защо?
Не те упреквам, просто искам да знам какви са ти съображенията? Hug

Вкъщи няма забрана за тези неща, когато иска, тогава Peace Предпочитам да седи и да мирува, гледайки нещо, отколкото да дърпа някой нанякъде Mr. Green

# 214
  • София
И ние, когато сме вътре сме все пред телевизора. Знам че не е добре, ама какво да го правя, то вече не се излиза на глава с него  newsm78

# 215
НАН  Hug, у нас ТВ се гледа ако има мач, новини или някой интересен филм. Нямам съображения, за да "забранявам" на Гергана да гледа ТВ. Просто ние нямаме навик и за това. Гледаме предимно вечер, когато тя е легнала. А израза "строго забранено" не съм искала да го използвам в буквалния смисъл.

# 216
  • somewhere over the rainbow
НАН  Hug, у нас ТВ се гледа ако има мач, новини или някой интересен филм. Нямам съображения, за да "забранявам" на Гергана да гледа ТВ. Просто ние нямаме навик и за това. Гледаме предимно вечер, когато тя е легнала.
Peace
Аз пък съм кино и тв маниак Blush Телевизорите работят денонощно, ако не е пуснат да бъбри там, имам чувство, че съм на погребение Embarassed

Нани, помогна ли клеевата тинктура за сополите?

# 217
  • Варна
[Аз пък съм кино и тв маниак Blush Телевизорите работят денонощно, ако не е пуснат да бъбри там, имам чувство, че съм на погребение Embarassed
Ау Нан ти си като баща ми - той има телевизор във всяка стая - ако може ще гледа денонощно. ooooh!

# 218
Момичета, вижте една апликация на Гергана от ДГ.  Heart Eyes

# 219
  • Варна
Дю и Тошко има един Ежко бежко от пластелин и клечки за зъби и една рисунка на дърво. То е ясно, че не са негови, но г-жата твърди, че му държи ръката и заедно ги правят hahaha

# 220
Анет и нашите госпожи така казват, но специално Гергана не била давала никой да И помага. То за това първата рисунка, която са оцветявали (маса) има чертички молив извън контурите.  Laughing

# 221
В нашата градина няма нито апликации,нито рисунки.МАй само песнички им пускат.Ми те не могат да се оправят с 32 деца 2 жени,та камо ли друго  ooooh!
Ние от 2 дни пак  спим на отворен прозорец.Времето е много хубаво   Nature Sunny

Хайде ще взема да поработя вече,а?  Mr. Green

# 222
  • Варна
В групата на Тодор са 9 деца. Михил като ходеше на градина бяха 20 деца и това беше единственото ми успокоение, защото градината нямаше никакви условия и заради това децата бяха малко, а броя на персонала е един и същт.
Рени сигурна ли си, че не ги занимават с нещо. Огледай таблото в яслата - обикн. там закачат творчеството или ги слагат в/у шкафчетата.

# 223
Имат си табло за такива творчества Анет,но на Гали нищо до сега не съм видяла.  Crossing Arms Ще ги зачекна аз на тая тема другарките..

# 224
Здравейте, юлки!
Отдавна не съм се разписвала тук, днес взе че ми домъчня и реших да вляза при вас да видя как сте. Не прочетох много, но видях, че Рони пита за нас загубилите се. Ивичка мисля, че не влиза отдавна във форума или и да го прави, то е много рядко. Засичала съм я в яслата на Пиер-Павел, с Траян са в една група. Даже наскоро моят юнак беше облечен с потника на Траян, объркали лелите нещо дрехите. Стават такива работи, само не можах да разбера защо моят дребус беше облечен с 2 потника един върху друг, но без блуза, а Траян е без потник!  ooooh! Блузата я издирвах няколко дни, потниците обаче ги идентифицирах бързо този път. Колко пъти съм намирала дъщеря ми облечена с чужди дрехи, сега с Пиер същата песен. Та освен дребните битови недоразумения мисля, че Траян е добре, скоро не съм засичала Иви обаче.

Пиер е също добре. Тази седмица беше болен и вкъщи, но нищо сериозно. Ходи на ясла и вече свикна там (голям рев беше в началото). Голям бандит е и много яде! Способен е цял ден да тъпче нещо, вече се плаша! Прави много бели и винаги с усмивка на лице. Гледам го и се чудя какво да го правя понякога - да му се карам или или да се смея. Снощи пак направи беля и се скрил под канапето, за да не го намеря. ooooh!
Аз се занимавам с нови неща, но успях да организирам работата си така, че да мога да отделям време за децата. Чувствам се отново като пълноценен човек и се наслаждавам на това си състояние. Минах през малко трудничък период, в който не знаех какво точно ще правя в професионален план, но мисля, че вече открих златната формула.
Мишел пък това лято навърши 4 г. и трябва да ви кажа, че тази възраст е просто прекрасна! С нея си организирваме вече излизания по женски - разходка, шопинг, хапваме заедно някъде навън само двете...страхотно е! Утре сутринта е на занимания по френски, след това ще бъдем двете във франкофонския център, където ще има четене на френски език и след това смятам да й предложа да се разходим и да си доставим няколко дребни наши си удоволствия. Мъжете ще се гледат вкъщи, за да не ни дишат във врата докато пробваме нещо в някой магазин или докато разглеждаме всички кукли Барби и си мечтаем коя от тях ще ни донесе дядо Коледа (да, ние вече чакаме Коледа).  Grinning  

Хубав ден ви пожелавам и на вас и приятен уикенд!
Целувки!

ПП Прехвърлих форума за да разбера как е сестричката на Арлина, все се сещам за нея. Видях, че се възстановява, макар и мъчително. Продължавам да стискам палци и пожелавам само хубави неща да се случват занапред!

Общи условия

Активация на акаунт