- особено на големия!

Предпочитам да седи и да мирува, гледайки нещо, отколкото да дърпа някой нанякъде
, у нас ТВ се гледа ако има мач, новини или някой интересен филм. Нямам съображения, за да "забранявам" на Гергана да гледа ТВ. Просто ние нямаме навик и за това. Гледаме предимно вечер, когато тя е легнала. А израза "строго забранено" не съм искала да го използвам в буквалния смисъл.
, у нас ТВ се гледа ако има мач, новини или някой интересен филм. Нямам съображения, за да "забранявам" на Гергана да гледа ТВ. Просто ние нямаме навик и за това. Гледаме предимно вечер, когато тя е легнала.
Телевизорите работят денонощно, ако не е пуснат да бъбри там, имам чувство, че съм на погребение
Телевизорите работят денонощно, ако не е пуснат да бъбри там, имам чувство, че съм на погребение 
Блузата я издирвах няколко дни, потниците обаче ги идентифицирах бързо този път. Колко пъти съм намирала дъщеря ми облечена с чужди дрехи, сега с Пиер същата песен. Та освен дребните битови недоразумения мисля, че Траян е добре, скоро не съм засичала Иви обаче. 
Препоръчани теми