Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 629
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Нани:ние вчера взехме билети за Депеш за 25 сектор.Просто всичко вече почти е свършило.То докато се усетим. Rolling EyesОстанали са само за оранжевите и червените сектори,така че побързайте.
http://www.ticketpro.bg/UsersFiles/Images/TicketFlyerVassilLevski_10x15.jpg
По цял свят билетите пред сцената са на най-високите цени,а тук пак сме наопаки.Чух че за 24 часа са свършили местата долу и на ВИП-а.Аз исках този път на трибуните,на Металика бях долу и каквато съм тапа нищо не виждах,гледах плазмите.Пък и нали догодина си правим планове за 2-ро,по-това време ако всичко е ок сигурно ще съм бременна и не ми се рискува с шкембето в тълпата долу.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 19:35 от arllina

# 241
  • somewhere over the rainbow
Сузи, да, точно това мисля. Утре ще взема Стафилококцинум и Цитросепт. Подозирам, че ще пробваме всичко Mr. Green
Иначе не сме правили нова посявка /то нямаше кога/, но сополите са абсолютно същите - гъсти, бели и непресъхващи Twisted Evil

# 242
Нан пробва ли Витамин Ц в нослето? Иначе този АБ пишеше ли го в резултата от изследването?

Арлина Био Гайа се казват пробиотиците.Пият се 4 седмици по 5 капки на ден,после ги хвърляш.В хладилника трябва да седят.Стават и за кърмачета.Нашата хомеопатичка ни ги препоръча.Така че предполагам че са съвместими.За всеки случай предупреди вашата,но не антидотират лекарството мисля.

# 243
  • Варна
Нашите сополи пък,станаха исторически.текат още преди Димитър да тръгне на ясла.Започнаха с разтежа на един кътрик и още си текат. ConfusedВ началото беше ад и направо се давеше в сополи детето... не искам да си спомням.оттам страшна кашлица,ама страшна.По пронцип се лекуваме само и единствено с хомеопатия,което този път щеше да ми донесе развод....
Че продължават си де,заедно с невероятни кривотии и тръшканици и така нататък,просто не мога да намеря думи с които да се изразя Sad.направо незнам,все едно че не е моето дете.Според Хомеопатичката,няма нищо страшно,сто пъти го слуша ,чисти са му гърдичките,а кашля като дърт пушач и най-вече вечер.спомням си като бях малка,като получех асматичен пристъп,най страшно беше вечер Tired.И кътника и тръгването на ясла ,той е много емоционален и това му състояние било възоснова на всико това.раздялата с нас му оказвала голямо внимание.
и така...
Рени,аз трябва да питам моята Хомео... за тези пробиотици.аз давам Коластра,но той като усети че съм я сложила в сока и не го ще Crossing Arms

# 244
Рени,обърни внимание на надписан а кутийката на Био Гая,че не бива да се използва повече от 30 дена след отварянето Naughty

# 245
Ехо, сладурки тази сутрин кафето е от мен Wink:

С пожелание да Ви е прекрасен днешния ден!

# 246
С кафето на Ети, искам да ви почерпя и аз по случай рождения ден на моята малка племеничка Радина. Днес тя става на 3 години.  Heart Eyes

# 247
  • Варна
Eti, Дю благодаря. Hug

Дю,честито на малката ти племенничка.Да е жива и здрава и да расте безгрижно.

# 248
Тиция да,аз затова написах не повече от 4 седмици да се дава,после се изхвърля.Аз моето го хвърлих и не давам в момента нищо освен хомеопатия ако се наложи.

Жоржи не си единствената пред развод заради хомеопатията.Аз безброи пъти съм се карала с мъжа ми и майка му заради този вид лечение.Сега отгороността си е изцяло моя.Но видяха и другата страна на монетата.Щото лятото след 2 АБ резултатът беше повече от нулев.  Wink

# 249
Дю, Честит рожден ден на малката Радина!  Gift  Да ви е жива и здрава и много да ви радва! newsm59

Арлина и ние вчера се уредихме с билети. newsm44 Ще сме на трибуните, срещу ВИП-а. И на мен ми казаха, че долу първо нищо не се вижда и второ става страшно меле.  Rolling Eyes

suzi_a , при нас инхалациите с лайка са мисия невъзможна. Как успяваш да го накараш да седи над парата?

Да ви се похваля, моето тумбаче започна да расте... Mr. Green Чувствам се напълняла и подута, а не съм качила грам...Странна работа! Rolling Eyes

# 250
Момичета, пробвайте за хрема това спрейче-EuphorbiumлХомеопатично е и откакто слагам на Алекс забравих за пустите ясленски сополи.И другите мами от групата,на които го препоръчах са много доволни.
Нани,така ти завиждам за бременеенето HugКато видя бременна жена и ми става едно милоо и болно,че скоро не мога да предвидя втора бременност Cry

# 251
  • somewhere over the rainbow
Нан пробва ли Витамин Ц в нослето? Иначе този АБ пишеше ли го в резултата от изследването?

Преди антибиотика изпробвах всичко, за което някъде бях прочела и чула. Току така не давам АБ аз Peace Само Цитросепт не съм и от днес го почваме.
Да, Аугментин беше в антибиограмата и педи каза, че сега ще мине от него, но пак ще се появи. И, колкото да не ми се ще да го призная, беше права Mr. Green Още с първия прием изчезнаха сополите и седем дни, докато давахме АБ, ги нямаше. После още 1 седмица ги нямаше. И от вчера пак #Cussing out Чудя се този Суметролим, който също действаше добре, дали мога пак да го давам. Пред две седмици го спряхме, след 5-дневен курс newsm78

# 252
  • Варна
Честит Рожден ден на малката Радина!Да е здрава и много послушна   ura

Рени,знам че ме разбираш ти Heart Eyes
Аз  за сополките ,слагах в нослето настойка от лайка.Доста помогна в интерес на истината.намаляха Peace
Но не спряха Confused

Арлина,Нанни благородно ви завиждам Crazy.Страшно ги харесвам Депеш,но няма да мога да отида Sad
Нанни,радвай се че не си качила кг.супер Heart Eyes,а как ти завиждам на тумбачето....
Искам и аз пак бременна Whistling

# 253
Нан кофти работа.Значи не са били  резистентни коките.А това Цитросепт се капи в носа ли?Зълва ми го слагаше в сокчето на нейното дете.
Суметролим нищо не ми говори..

Аз пък до скоро слагах кърма в очите и в носа.Ако имате някой позната,поискайте си.  Wink

# 254
Ехоо здравейте юлки  Hug

Дю да ти е жива и здрава малката племенница  Wink

Нан много кофти с тези сополи. Добре че при нас сополите минават за ден два но знам ли като тръгнем от 3ти ба градина как ще е  newsm78 Чак се плаша.
Надявам се скоро да намериш правилното лечение и да забравите за тях. Горката Дая колко им е гадно на малчовците като са със сополи.

Нани браво браво Simple Smile  Все по голямо шкембенце и по малко кг ти пожелавам.  preggo

Рени Джорджи и при нас на моменти настъпва война заради хомеоаптията, но никой не може да ми оспори че благодарение на нея детето ми вече има здрав и спокоен сън, така че всички битки са загубени от противниците на хомеопатията.  Wink

Иначе при нас нищо ново. Ходя на работа имам за учене вседки ден (като учениците съм даже и по зле  Wink ). Криси уж свикна милия че ме няма, но ако се събуди преди да съм излязла започва да плаче и да вика дойда с мен ( т.е. искам да дойде с мен, но не се сеща че е дойда с теб)  hahaha Иначе е голям бърборко, цял ден не млъква, знае вече много приказки, песнички, стихчета. По цял ден си пее нещичко, кога е негово творчество, кога е заучена песен, но си пее. Любимата му игра е готвенето. Има си мини кухня с тенджери, ригани, плодове, зеленчуци и едно готово яйце на очи и цял ден готви сервира. Много е интересен защото на патладжана вика капазан Simple Smile. Сервира ни чай с баща му или ни дава сервирана вечеря/обяд Simple Smile. Организираме по цял ден рожден ден на плюшените играчки имаме импровизирана торта със свещи и им сервира от неговото готвено  Grinning Пее им песничката Happy Birthday на въпросния рожденник (мечо пух или някой друг). Духа свещите и играта започва отначало. За пластелин не съм се сетила но е идея. Peace
Е това е при нас..... Пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт