Мама Дани-много сладък твоя Криси.И много говори,бре!А я кажи как помогна и за колко време хомеопатията за тревожния сън на малкия,че Влади от известно време плаче насън,бунтува се,иска да го гушкам постоянно-изобщо-почти не спим.

Аз много съм се отчаяла-Влади все още говори бебешки.Изобщо дори името си не казва правилно.
Казва-''Дади".И с памперсите сме наникъде-не иска да сяда на пустото гърне и това е!Имало е няколко дни подред,в които е с гащички и го уча-той ми носи гърнето вече като се е изпишкал.На всичко отгоре още се кърмим!Изобщо сме изостанали отвсякъде!Не се заиграва,както Дани разказва,а обича да хвърля и това е!Лудница!Иначе ми е много сладък и много ме радва!Гледам за сополи и болести говорите-аз нямам този проблем.Влади не е боледувал не помня откога,а сополи никога не е имал-пу-пу!Дано и дечковците,които имат скоро се излекуват!

Нанни-нека едрее коремчето,нека!Ние още се офлянкваме за билети,скоро и това ще направим,че току-виж свършили и после пак ще съм сърдита на мъжО няколко дни,както стана за Металика.
Ронка-где си?
Опитай те дано ви помогне и на вас

.
Направо на мода си го обърнаха,което е пълна простотия според мен.Имам съседка ,на която щяха да й уморят детето с хомеопатията само и само да не се даде антибиотик.
Постоянно гол иска да ходи и без гащи дори,независимо колко е студено.
). Мъжът ми пък има два стари дека, дето събират прах на едно шкафче, днес мушкаше картички между тях и разправяше, че били банкомат. Преди пак тия същите декове бяха машина за сок и кафе - мушкаше стотинки и ни наливаше питиета в едни кутийки. Много смешно викаше 'ето ти питие', обаче мн.ч. беше 'пития'

И онзи ден на връщане от Димитровград Криси се сети за Боримечката, но не се минава през Клисура. Но за щастие бяхме близо до Калофер и използвахме момента да го запознаем с Христо Ботев а те пък на върха на планината сложили паметник
Сега имат дилема в яслата дали е предчуствал. Възможно е, защото постоянно говори за нея и е адски привързан към любимата си госпожа. Аз не вярвам, че има такова чувство.