Юлчето от дъжд не се бои и навън стои

• 15 653
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, тук съм, чета ви, но не ми се пише  Hug

# 151
Момичета, тук съм, чета ви, но не ми се пише  Hug
Ивка защо така.Сподели с нас ако искаш  Hug

# 152
Арлинке, мислех си за вас и за проблема с акането на Зоя. Пробвала ли си да й даваш пробиотици, лактобацили...? Има едни капки Био Гая, 5 капки дневно съдържат 100 000 000 лактобацили. Нормализират чревната флора и ако има патогенни микроорганизми ги унищожават. При вас едва ли има, по-скоро в случаи на разстройство, повръщане...Племенницата ми лятото акаше през 2-3 дни, беше я страх, хем нямаше запек, но се изхождаше с много приказки и 300 зора. Откакто сестра ми й ги дава тези капки/държат се в хладилник/ ака всеки ден. Ако искаш пробвай с тях, няма да й навредят, мисля, че и имунната с-ма подсилват. Thinking Hug

Абре, тия Депеш Мод може ли да идват все когато или съм бременна или току що/живот и здраве/ съм родила.  #Cussing out
Много се кефя де и ще направя всичко възможно този път да ги видя. Sunglasses

Тия дни ме тресе яко нервата, днес успях и да си порева. Дани днес хич не ме слуша, успя да обърне купата с манджа. За вечеря му сготвих един домашен лапад и като реших да го пробвам как е на сол...ами той горчеше. Та целия ми труд в тоалетната. #Cussing out Нещо и лошо ми става тия дни, на нормалните хора им минава, на мен чак сега започна..луда работа. Оплаках ви се! Гушиииии! Hug

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 22:17 от Nanny

# 153
Абре, тия Депеш Мод може ли да идват все когато или съм бременна или току що/живот и здраве/ съм родила.  #Cussing out

И аз, и аз.  Laughing

# 154

И аз, и аз.  Laughing
Опааа Дю, за честитка ли си?! Laughing Ехххх, мнооого се радвам. Честито, леко браменеене, и здраво бебе на финала. Гушки. Hug

Нани, галки по коремчето. Heart Eyes

Арлинка, бързо възстановяване на сестричката. Много целувки на сладката Соня.
Дано Зоя бързо се оправя с неакането. Милото сигурно много го мъчи това акане. Sad

Криска, честито бебе Георги. Жив и здрав да ви е. Много радост и семейна топлина ви желая!  bouquet Hug

Рени, бързо оздравяване на Галко.

Ивка, сподели, ако мислиш, че ще се почувстваш по-добре. Hug

Аз пак съм в една от моите дупки. Не ми се пише, нищо не ми се прави. Tired Искам да се прибирам, мъжо постоянно изчаква. Снощи ме стегна шапката и му казах, че аз се прибирам пък той да идва когато знае. Crossing Arms Та така...такива трески ме тресат мене. И с това ми решение, идват много неясни въпроси. Като на пример къде подяволите ще отида... Rolling Eyes Пффф, надявам се скоро да ми се изяснят неяснотите и да се оправям на една страна. Извинявайте, че ви натоварвам, но имах нужда да споделя.

# 155
Ронка, колкото и да ми се иска да съм бременна, не съм. Ама не можах предния път да ида на концерт, а имах билет. Та за това сега казвам, че ще направя всичко възможно да отида.
Действаме за второ, пък да видим кога ще стане!  Laughing

# 156
Дю браво,много си смела  Hug

Ронка аз имам доста познати ,които и те тръгват ,но месец,два и осъзнават че не могат да живеят в чужда държава.Без познати и роднини.Трудничко си е.Мисля че е въпрос на време да го направите.Но вие  трябва да го вземете това решение сами за себе си.  Heart Eyes

Нани скоро и свекървата беше сготвила с месо спанак и той горчеше.Незнам защо така.Май го беше пригорила.Не съм сигурна.  Thinking

Гали не се  е оправил съвсем от конюктивита.И за моя гадост  и аз съм заразена  newsm09  И сега сърбиии,не се трае едното ми око,сълзи,червено е и гурли имах сутринта.Абе ужас.  ooooh! Дано поне той вече да е на финала,но незнам дали няма да се зарази пак от мен  Tired Че е много заразно тва.

Арлина Нани ти е написала за тези пробиотици Био Гая.Пробвай с тях.Засилват имунната система и възстановяват стомашно-чревната флора.И ние ги пихме повреме на стомашно-чревният вирус.Слагах ги в сокчето на Гали по 5капки сутрин.Стават и за кърмачета.

После пак ще пиша...

# 157
Рано или късно всеки ще намери смелост за второ бебче.  Hug А защо не и за трето! Ето, имаме многодетни майки в темата, а доста момичета имат вече второ или чакат.

Да ви се похваля - вчера Гергана ми донесе първата творба от ДГ. Листенце, оцветено в есенни нюанси.  Heart Eyes Много съм щастлива!
Ето да го видите: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/ECkkCD?authkey=Q4C … 55422798907163714

А тук има малко есенни снимки: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/ebioHH?authkey=KBx5wXkOfH8#

А иначе Гергана много прилича на мен  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:29 от Дю

# 158
  • София
Не съм готова да споделя с никой още това, което ме мъчи, момичета.  Hug

# 159
Ивка  Hug  Hug

# 160
  • somewhere over the rainbow
Ох, изпратих дребосъка на свекиндом и ще се отдам на приятен уикенд Party Тази вечер мислим да си направим кино-вечер /предполагам ще заспим още на първия филм Whistling/

Ама верно е това за бунта след яслата - като си дойде Даяна не мога да я позная Crazy ... то е скачане, вкане, бутане, чупене, драскане #Cussing out, като хуна е.

Арлина, вярвам, че си пробвала много неща, но да ти кажа моя скорошен опит. Вчера сутринта ядох грозде, на гладно, още като станах. След малко отивам за 5-ти път до тоалетна Whistling Не е разстройство, просто изкрва всичко.

Ронка, айде идвай си, не се чуди Hug

# 161
  • София
Ивка- Hug Hug Hug
Арлина-а ходихте ли на лекар за това пусто акане?При на с е обратното-само преди обяд ака 3 пъти,следобед още толкова!И аз мисля,че плодове на гладно би могло да помогнат..пиши как е малката.
Ронка-как няма къде да отидете?Пак в София,на квартира,на работа,като половината български народ.Всички се борят-роднини имате-ще помагат и така..като не си щастлива-няма смисъл да стоите там.Всеки човек си е различен-сестра ми пък драпа да се връща в Гърция-не може да живее тук и това си е!Никога не е харесвала живота в България и винаги се е стремяла да се махне оттук.Мъжа ти какво изчаква?
Дю-много яки снимки!А апликацията направо ме разчувства!Вчера разбрах,че има шансове Влади като навърши 3 годинки да го вземат в близката детска градина-много съм щастлива.Както знаете тук в София си е направо кошмар за градините!Тогава и ние ще мислим за бебче-този път ще се молим за мома! Simple Smile
Нанни-Никога не съм готвила спанак,но съм чувала,че горчи,когато има много нитрати,така че по-добре,че си го хвърлила.Дано прилошаването не трае дълго!Погал по коремчето. Hug
И аз съм на Депеш!  superuu

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 20:22 от didito.

# 162
 Hug  Дори немога да ви прочета,само отгоре отгоре

Днес имахме физическо при един- дъхът ни изкара, то не бяха обиколки, то ня бяха упражнения лицеви, клякане,имам мусколна треска и на веждите  Laughing чак, ужас

Юл се гледат със Ссссвеки и като се връщам много ми се радва и се гушка

Нямаме топла вода правят профилактика и се къпем с нагреватели и кофи та и кръста ме хвана от таз вечерното къпане,сега съм с биричка и почивам

Иначе ученето редовно си е пълна загуба на време, то е за децата ,две седмици се скъсахме да пием кафета и да ходим напразно Mr. Green Ама може сега следващите да ни стегнат Whistling

Ееех липсва ми тук да си седя с кафетооооо,утре дано успея за малко да седна  Crossing Arms че ще трябва да готвя супа и да излизаме нали гоним слънцето до последно после зимата няма да излизаме чак толкова Party

хайде бай за сега Hug

# 163
Didito, абе то уж домашен лапад беше, съвсем млад и пресен от градината на свеки. Но ми го даде за улеснение измит и нарязан, а аз не го сготвих на същия ден. Явно и това е оказало влияние, хем беше много свеж. Яд ме е, че го усетих чак накрая, като му сложих всичко. Crossing Arms

Дю, много сладки снимки.  Hug Трябва и аз да снимам Данката, докато е още шаренко навън.

ivka76 Недей така бре душа, не се измъчвай! Hug С теб сме! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дидито, Дю, ами да вземем да си спретнем една срещичка на концерта. Joy hahaha Joy

Арлинке, я кажи кои места са най-яки: http://www.ticketpro.bg/UsersFiles/Images/TicketFlyerVassilLevski_10x15.jpg - ти нали имаш опит. Wink

Тези пред сцената много евтини, бре! Thinking  Цъкни върху него, за да се уголеми. Отдолу има легенда с цените според мястото.

Утре съм на преглед, стискайте палци! Praynig

Лека и спокойна нощ! Heart Eyes

# 164
  • София
Ние пък днес ходихме на зоологическа градина, краката ме болят от ходене и носене на Яна. Тя уж ходи, но се уморява, а и си е глезана. Като й писне, започва да вика Мама, МаМА, мАМа, мамА, гуш, искам гуш с най-различни интонации, докато не я гушна. А иначе ако иска да иде в друга посока, си ходи и тича даже, ама натам, накъдето я карам, трябва да се носиме  Simple Smile. Приятно време беше и добре, че се наканих да я заведа.

Да ви разкажа още някой бисер от Яна. Веднъж я гоня с един банан, нали много не ще да яде плодове и зеленчуци, а тя ми вика 'Маймуните папат банани. Яна не е маймуна.'  Laughing. Друг път се опитвам да я хвана, а тя се дърпа нещо. Викам й 'Какво си се запънала сега?', а тя гордо 'Яна се запъва като магайе на мост'.
Вече има напредък с използването на Аз, не си вика Яна винаги. Ама с тия сложни български глаголи говори малко по шопски. По аналогия с тичам, рисувам, казва играям, правим, та доста я поправям, но се справя все по-добре.

Напредваме и с английския  Laughing. Като се борим на спалнята, аз се правя, че ще захапя за коремчето, а тя ми вика 'Но, но, Дино, но' като Флинтстоун  Joy. А вземе ли телефон, казва Ало и после през подходящи интервали вика Йес..йе..йе, явно от някой филм го чула  Simple Smile. Та по този случай напоследък гледам да й пускам повече телевизия на български, че без това само повтаря като папагал, поне да учи нови изрази. Преди гледаше повече Бумеранг, сега й пускам Супер 7. Та сутрин, преди да излезем, зяпа Гарфилд, Хауди Гауди и др. подобни, а аз си шетам, въобще не ме търси.

Такива работи с нас. И ние ще работим за юлче този месец, пък ще видим.

Нани, дано всичко е наред утре  Hug.

Нан, вие вместо киновечер, на романтика го ударете  Wink.
Какво стана с оня конец?

Рони, и аз след 5 месеца престой във Франция, реших, че животът в чужбина не е за мен. Но аз бях сама, де, не е точно същото. Ти поне си със семейството си. Ако се захванеш сериозно с езика и работа, мисля, че ще мине тази криза и ще се почувстваш по на място  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт