Ябълки с Мед или Израел-13

• 26 879
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
 Знам ги къде са и за сбирките им ама не  сме свързани с тях , а и няма за кога .Ние  си идваме  за сравнително кратко ... Каквото такова .То не сме се и скършили да ги издирваме , ние и ние сме несериозни ...вятър ни вее на бял кон като сме тука.Само дебелеем  Joy Добре , че се оттървах с 3 кила за месец и половина .... Майка и тя покрай мен ...Мъжовете не щат да се теглят  , та затова си мислят , че са си същите .... Блажени и заблудени ...  hahaha  Нека са спонсори , а  ние ще прикриваме някои тяхни заоблености в  нашите очи ...То присмял се хърбел на щърбел  hahaha Скици сме бе ...свърши то ...скоро сме си вкъщи пак и си влизаме в ритъм  Wink

Ходихме на "Свети Кирик " днеска ...след пазара . То е манастирче , ресторант , зали за конференции и семинари и даже хотел  Crazy  Хубаво е за почивка близо до Пловдив .Всички изневеряващи там забегват  hahaha Joy
http://photo-forum.net/en/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … &USER_ID=2469

Лека вечер от мен !

# 211
  • Някъде там...
Ех Петя,много е красиво това място.Не бях чувала за този манастир.Аз сега се чудя като дойде декември моичкия да разпишем каде да го заведа...Разгледах основно форума ама нещо не намирам идеи.Искам селски туризъм да спим в тези красиви стари къщи(той е влюбен в тях)ама и сняг трябва да има сложна работа....Ако някой от вас е посещавал такова място да дава идеи....  bouquet

# 212
Ох,много обичам манастирите.
Любим ми е Троянският,може там да разгледате.
В една от килиите се е крил Левски и сега е превърната в стая-музей.Даже имаше и някакви текстове,писани на ръка от него и расото,което е носил.
Уникални стенописи и икони има. Света Богородица Троеручица и зографията " Колелото на живота" са единствени за православния свят въобще.
Не зная дали може да се нощува там обаче. newsm78

Щях да предложа Плиска и Преслав,обаче ако има сняг са затворени.

Двореца в Балчик е близо,ако вече не сте били там.Нос Калиакра,Шабла.

Има толкова много красиви места,а декември е и трудно и опасно за път. Confused
Малко се отклоних от селския туризъм. Embarassed Ще поразпитам и потърся,и ще пиша,ако науча нещо полезно.   bouquet  Hug

# 213
  • Някъде там...
Благодаря плюшено мече но на мен ми се иска да наема такава къща примерно някъде в Елена та и Търново е близо а и Етъра Simple Smile
Извинявам се за спамчето   bouquet

# 214
Ааа,Борянка, аз трябва да ти се извинявам,че се отплеснах в някакви мои си "размисли и страсти" без да кажа нещо съществено,за това,което търсиш.   bouquet

Ще потърся насам - натам и ще пиша,ако има резултати.  Hug

# 215
Борянка, ,виж това  - това е Ковачевица.Ама мами дето са ходили се оплакват от лошия път!Иначе мястото е доста интересно.На Арбанаси също е хубаво.Там си е точно за селски туризъм.

# 216
  • Някъде там...
Ауууу красота ,благодаря много mi6imadi Simple Smile

# 217
  • На дивана, под юргана
Ние сме били в Костенковци - близо до Габрово е. Горещо го препоръчвам. Ето и линк: http://www.kostenkovci.com/index-bg.htm

# 218
  • Някъде там...
Благодаря и на теб Тигър,това място е вълшебно.Сега остана да решим между двете места...Ще е трудно и двете са прекрасни и точно в стила който искаме.Благодаря ви Simple Smile

# 219
mi6imadi ,  олеле ...ако бях завела моите хора на това място от снимката щяха да ожалят България ... то бараки бе .... Нека да е битово , нека да е селски къщи , ама  като Етъра такива , като Велико Търново ...  Simple Smile .Няма д а се сърдиш ама снимката ме  целна в лявото око през  слепоочието  и ме преметна  направо  Mr. Green  Етъра няма втори наистина обаче... Ние сме ходили нагоре и по Пампорово - чудно е зимата. Караш , не караш ски - кеф  е голям ...шейна ще караш и пак ще  имаш какво да правиш , а в крайна сметка може и да се търкаляш кат кебаПче по снега и пак да ти е кеф. Важното е като се прибереш в стаята с кой гледаш панорамата от вътрешната страна на прозореца (и този на сърцето ).  Simple Smile Hug

Приятни планове и преживявания на  мераклиите (кой за какво ) !  Peace

# 220
И аз не бих отишла в Ковачевица ,но това си е баш автентично!На Арбанаси съм ходила много пъти,защото живях в Търново 12 години.МНого си е хубаво,но и много осъвременено.А цените  -  ooooh!

# 221
  • Някъде там...
Абе мамчетаааааааа в Ковачевица си имат и места за спинкане на туристи,аз разледах сайта има си и хубавички места Simple Smile.Има време да помисля де,аз на 22 сутринта рано рано летя за Бг с последния полет за този сезон до Варна на Бг-линиите.Надявам се проверката да е по-малко стриктна та да имаме време да си поревем с мъжо за дългата раздяла...
Целувкиииииииииииииииииии

# 222
Мента май се изгуби ве4е по Европа,ще вземе да и хареса тук и току виж не се върне в Израел.Ина4е има да разказва за цяла тема.
Тали къде се губиш.
Надолу по родопския край има много хубави селца и е запо4ало развитието на селския туризъм.Мои познати голяма реклама ми направиха.

# 223
Борянааааа ще те чакам във Варна да се обадиш.
Идеи за селски туризъм - около Варна е пълно. Моите родители се занимават с това от 15 години, но нямаме места за спане. Иначе близо до Варна това са  комплекс Барите /до Чернево/,  ако обича риболов екопарк Венелин, има и други, но са по за лятото.....
Абе като си дойдеш може и да ги обиколим.
Момичета  побърках се от нощен живот , а после на работа е сложно, като си почина от всичко това ще Ви пиша
Целувам Ви наред Simple Smile

# 224
  • Някъде там...
Мента ,тя околосветско направи май май....Скоро се пребирам Мимка само първо ще си подстрижа косата че като мойта фризьорка друга няма...пък после накъдето вятър ни отвее Simple SmileВидях го в нета това Барите също хубаво изглежда ама трябва да видим първо как ще сме с времето и парите,че незнам колко време ще му дадат на мъжо...ако е кратко само около Варна ще си разгледаме.Оооооох то само да дойде времето да дойде да ме прибере...Ама тогато съм сама ще се отдам на пиене че в тая компания от непиячи зле ми става...Simple SmileЦелувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт