Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 463
  • 442
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Още един член на отбора на работещите мами  Flutter
От седмица и аз започнах.
Честно казано, хем ми е нещо ново и различно, хем ми липсват целодневните разходки  Blush

# 301
  • София
Адриана добре дошла  Hug

# 302
Катенце, честит рожден ден!!!
  Много усмивки и щастие!!!
          Весел празник!!!

Кали, страхотна книжка си направила за Кайо. Снощи разглеждахме снимките заедно с Гергана и попита кой е това. Научи името и на всяка снимка казваше: Кайо, пак Кайо, Кайо на мое (море). На снимките, където е в гръб ме питаше: А това Гери ли е?  Laughing

Добре дошли на juleto и Адриана.  Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 09:33 от Дю

# 303
Дю, много ти благодаря ! Подсети ме за един текст, който трябваше да сложа на една снимка,а го бях забравила.
текстът е Мамо! Там има много кайчовчета.
добре дошли на новите.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 10:08 от Калинa

# 304
  • на правилното място, в точното време

Кате, честит рожден ден! Желая ти много любов и усмивки! И много сбъднати мечти! Гушки!

Добре дошли на новите момичета. welcome
Нана, брата го бива, влизам в раницата му  Embarassed И Калинке, не се натискай за там, първа съм, има старшинство тука! bowuu Албума ти е страхотен! Снимките на Кайо всеки път ме кефят максимално, а ти ме изумяваш ! Heart Eyes

# 305
Привет на новите майчета и от мен!
Катенце, ЧРД от мен! Здраве, щастие, любов, пари и много да те слуша домочадието. Бързо излизане от депресийката и безметежно вливане в редиците на трудещите се.

# 306
Аз съм забравила дали ви пусках клипчета на Гергана? Ако да, моля за извинение:

http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/lAxjxG?authkey=ewtLTulwh58#

# 307
Кате, честит рожден ден! Heart Eyes

Миньон, хвърли ме в тъч с това хойриге, та гледах в речника. Оказа се австирйска дума и няма да се срамувам Wink Ама ти в какъв смисъл си го препоръчала - на винарна или младо вино?

В смисъл на кръчма, разбира се! Виното е само претекст, ако не ти харесва, можеш и бира да пиеш  Mr. Green Въпреки че във Виена съм пила забележителни млади вина точно в сезонно хойриге - страшно се изненадах! Не ме питай какво ми е мнението за немското вино  Sick, но към австрийските вина вече не се отнасям с предубеждение. Това с шницелите като подметки (сравнението е по размер, не по твърдост  hahaha) в Австрия май е правило, а не изключение - хората там си хапват сериозно, така че където и да попадне Нана, със сигурност няма да остане гладна. За гарнитура към шницелите - брадкартофелн (правилно ли го спелувах?), а за десерт - апфелщрудл   Embarassed
RAVIA, извинявай  Praynig!

Калино моме, и тебе ли те хвана треската по фотокнигите? Страхотни кадри имаш, както обикновено, разнежих се  Heart Eyes Аз да ти се оплача, че още бръмча със сапунерката, която се оказа по-посредствена от очакваното. Вече се чудя дали за първия учебен ден на младежа най-после ще имам сериозно фото. Но пък и не заслужавам, ако искам да съм честна - още не съм взела снимките от рождения ден да видя какви сме ги свършили... несериозница, работохоличка  Whistling!!!

Миньон аз съм с връзки в МВР  Mr. Green
Аааа, така кажи! Ами тогава мятай ме и мене под палтото! И без това съм станала почти плоска напоследък... можеш да ме пишеш джобен пътеводител  Wink

Радвам се, че групата ни расте! Добре дошле, Юле и Адриана! Дано ви мине леко адаптацията. Hug

# 308
Мацки , срам не срам чак сега ви намерих !
Видях че Катето има рожден ден и искам да и кажа -
Честито миличка !
Бъди много , много обичана , радвана , глезена и носена на ръце !
Бъди и много здрава и щастлива !
Весел празник !   bouquet

Ще се включа адекватно после !
Добре дошли на новичките и  Hug Hug Hug на всички останали !

# 309
Много ми липсвате сладурки Simple Smile Мерси за пожеланията  Hug
Аз успях да изкарам някаква следродилна депресия  за 3-4 дни hahaha Чувствах се безполезна и нещастна, грозна и занемарена мислех си, че хората по улиците ме гледат и се подбутват, не исках да изляза и на балкона , с две думи изперках си като стой та гледай  Joy ама почнаха да ми звънкат от офиса да посвършвам нещо и се почуствах по-значима Joy от предишната ми фирма ми се обадиха, че имат проекти по бившите руски републики и ме чакат с отворени обятия ако искам да се върна, та се почуствах още по- оценена и полезна  hahaha
Вчера ми се обадиха толкова хора да ми честитят стана ми много хубаво  Hug
Евичка е супер ревливичка и проклетичка  Joy на мен се е метнала (всички така казват) или спи или реве и се носим. Още не съм свалила снимки от апарата, но утре баща и ще я гледа аз ще си цъкам (поне се надявам)

# 310
Кате,честит Рожден Ден и от мен (на патерица)!Да те слушкат двамата сладури,а госпожицата да ти дава почивка от време на време!Жива и здрава бъди!

Аз наминавам да кажа весел уикенд на всички,да си починете хубаво.Аз напоследък съм като працал,ама драпам и няма предаване на фронта.

Привет на новите работещи мамета Hug

нана,голям си образ,много забавно пишеш - от професията ти ще да е Grinning

Много поздрави на всички Hug

# 311
  • София
Айде гутен абенд мейне гросе фройнде  Joy
Отидох, видях, оцелях от самолета и скок у форОма  Wink
Виената ...ами хора, къщи, салтанати. Ама ще разказвам утре, че сега съм с такава мускулна треска, че ник`ъв секс поне седмица  hahaha

# 312
Гутен Морген!  Hug
Нана, чакаме те с разкази. Има ли за нас Захер и виенски шницели?

# 313
  • София
Eто ме. Eто по едно виенско шницелче за закуска  hahaha

За малкото време, което бяхме - пристигнахме в събота в 10.20 ч и си тръгнахме в неделя в 16.55 ч успяхме да спретнем доста наситена програма. Разгледахме всичко, което може да се разгледа, за съжаление не успяхме да влезем в музея на Сиси, но пък разгледах обстойно Св. Стефан и Шонбрун. Имам приятелка, която от 10 години живее във Виена и тя ни беше нещо като гид първият ден. Единственото, което съвсем съзнателно пропуснах беше Пратера. Но така или иначе ми е минало времето отдавна за люлки и колела, а и ми става лошо. Та вместо това пих пунш на Коледния базар пред кметството. И точно заради коледният базар не успяхме да стигнем и до Сахера, но там пък беше пълно с традиционни виенски коледни сладки, та опитахме. Определено мисля да се върна във Виена с Митко някой ден. Оказа се, че сме уцелили 10-ката с пансиона, в който спахме, защото беше на 5 минути пеша от Ратхаус и съответно от останалите забележителности. Цените на транспорта бяха малко солени за българското ни мислене и портфейл, но се справихме геройски с опитите да не превръщаме цените в бг валута  Mr. Green

# 314
Честит рожден ден, Равия!!!

Нана, супер звучи. А тук чак края на ноември ще открият коледните базари. Само 4 седмици преди коледа са - мързеливи немци, ей Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт