Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 467
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
http://www.contitrans-m.com/ - ето, гледай! Има много интересни предложения, но някак не ме блазни идеята да съм в една мидена черупка по средата на океана  Sick.

# 286
Мисля, че правилно е Захер, с ударение на А. Ако не, Майра да ме поправи. А че тортата е супер подкрепям с две ръце и една уста. Опитах истинска Захер (ама не във Виена, а в Чепеларе) приготвена от австриец миналата седмица.

jd, размечтах се! И аз искам на кораб, за предпочитане без деца.

# 287
да, преди да е дошло третото Wink
много заразно става с тия бебета (радвам се за вас)
но се притеснявам искрено за себе си.
спирам кекса!

# 288
да, преди да е дошло третото Wink
много заразно става с тия бебета (радвам се за вас)
но се притеснявам искрено за себе си.
спирам кекса!
и минаваш на торти ли  hahaha hahaha hahaha

# 289
хахаха.... да/.... сахер Simple Smile имай го пред вид за следващия урок Joy

# 290
Мисля, че правилно е Захер, с ударение на А.
Да, така се произнася.

Нана, и като седнеш на кафе да си поръчаш "Кафе Меланж", че чуят ли капучино или кафе с мляко режат глави до кръста Laughing Иначе и виенските шницели са супер - бяхме улучили едно кръчме по малките улици срещу катедралата - 2 подметки 46ти номер ooooh!

Миньон, хвърли ме в тъч с това хойриге, та гледах в речника. Оказа се австирйска дума и няма да се срамувам Wink Ама ти в какъв смисъл си го препоръчала - на винарна или младо вино? Че аз тук съм пила такова вино ама не ми хареса много - като супер сладък сок е Crazy

Иначе града е много красив. Много си заслужава покрай Дунав, ама в този студ cold

Ако Ноеми пишеше във форум какви щяха да са темите:

Хранят ме на странни места - защо не случих на нормални родители
Пооомощ държат ме само на кърма - започвам да се захранвам сама

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 14:36 от Майра

# 291
  • нейде там, където ....
Герчо, мерси! И мен ме е шубе насред океана, но в Средиземно море - може. Покрай северното крайбрежие на Европата - също. Слабост ми е. Швеция е мястото, което искам да посетя на всяка цена, при това - в този живот.
Колкото до третото - не съм се отказала, но май първо трябва да си намеря работа от дома, че време не стига. Да не го хабя за разходки до нЕк`ви си офиси. Пък и няма да мога да заведа батковците на всички места, които им (ни) се иска. Много ми е малка отпуската!  Cry Освен да ползвам майчинството за това  Mr. Green

# 292
Майра, много е слдка Ноеми. Пусни ни още снимки!

Мислех да пускам нова тема, но тук се заключват на 30 стр.

# 293
  • на правилното място, в точното време
Хахахахахахаххахахахах! Мацки, кефите ме!  bouquet
Нана, брата бива ли го  Embarassed Нали ще ме слагаш в раницата , та питам де  Mr. Green
Майра, уби ме, ако има фотоконкурс за кърмачки , моля те включи се! Снимката е култова!
А това с тортата, не ва е срам, ще изкушавате тука  Naughty

# 294
  • София
Eто го братът  Mr. Green

http://dizela.com/Kaloian/slides/P8260071.html

Майра шефът се възторгна за кръчмата и шницелите. Може ли по-подробно обяснение как да стигнем до нея?

Миньон аз съм с връзки в МВР  Mr. Green

# 295

ааа... ъъммм... идвам и аз, може ли??

да ви покажа с какво се занимавам от 3 седмици.

http://picasaweb.google.bg/tatyanaslaveykova/Photobook2008#

това са странички на книга, която ще разпечатам със снимките на кайо. нещо като албум, но не снимки отделно, а направо на страниците, като книжка.
голям кеф ми е да се занимавам Simple Smile

# 296
Нана, хич не помня как се казва кръчмата. Беше 2005та още ooooh! Разходете се там има много - все ще си харесате къде да седнете Peace

# 297
  Запис  втази тема,ако може и аз-цоп при работещите мами,че от 2 седмици почти се върнах да работя..За сега на половин ден,а скоро  и на пълен..малко ми е гадно...не е малко даже ooooh!
  Не е много гадно да я оставям сама,така де-без мен,толкова малка?Моля за малко подкрепа Tired

# 298
никак даже не е гадно. много е хубаво да ти е малко по-разнообразно. ще свикнеш скоро.
всички сме минали през това... обвинения, укори, не им обръщай внимание.
дано скоро свикнеш с работата.

# 299
  • София
Айде на примоцията. Възползвайте се докат още съм дебелка, че мога да ви събера всичките под палтото и да мина за малко бременна  Joy

juleto18 Гадно е първите дни. После свикваш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт