Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 461
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
Ravia , Честит рожден ден !
Кате , чакам снимки ! Heart Eyes
Никаква ме няма тези дни , не ща да пиша , защото ако го направя , то ще е само за да се оплаквам , а не искам  Crossing Arms
Хубава седмица момичета !  bouquet

# 316
Рави, честит рожден ден!!!

# 317
Рави, Честит рожден ден! Да си здрава и обичана и всичко, с което се захванеш да ти върви по вода... Желая ти цялото щастие на света...

# 318
  • на правилното място, в точното време

Няма да слагам повече почерпка, чакам и аз със затаен дъх почерпката на Нана и снимките на Катето. Laughing
 Благодаря, скъпи виртуални приятелки! Heart Eyes Hug

# 319
  • София
Хопала. Хайде по биричка
и мезенцата

и десертчето

Детето хич не е добре. Болнични съм, а утре отиваме на рентген. Да изключат скрита пневмония. Направо ми е  ooooh!

# 320
Рави, как мина празника?
Нана, дано не излезе пневмония на рентгена! Да пишеш после как сте!

Честит първи сняг, тук е леко побеляло, продължава да вали, дано натрупа сняг!

# 321
  • на правилното място, в точното време

Добро утро! Или вече добър ден  Blush Дю, празника беше страхотен! Heart Eyes Любимия също Embarassed
Само дето от днес съм на диета, чееее много прегреших. На нана вкусотиите ми дойдоха в повече. Адашчето и то не спря с изкушенията Wink Строга диета до Рождество  Naughty
Ще ходя да поработя малко, на вас успешен ден и nana77  Peace дано няма нищо сериозно при вас!

# 322
  • София
Слава богу снимката е чиста. Няма пневмония. Имало някакви разклонения там, заради които евентуално можело да се изпише АБ, но за момента Беличева се въздържа.  ooooh!
Продължаваме с настоящите лекарства, като само ще сменим сиропа за кашлица и ако до събота не е поизчезнала кашлицата пак ще го водя. За сметка на това аз паднах в рентгена на дясното си коляно, ама така се стоварих, че събрах половината клиника.   hahaha Искаха да ме снимат да не съм счупила коляно, ама засега движа макар че много се поду и посиня. Както и да е ще мине.  Tired

Освен всичко друго сега трябва да тичам до офиса, че шефът свикал спешно заседание на екипа и трябва да съм там. Как ще карам с това потрошено дясно коляно  Sick А и пак ще трябва да се разправям с луди читатели - една женица дето писах новина за нея сега решила, че животът й е в опасност и искала да й се обадим. Аз много не съм навита, защото още докато пишех новината ми идваше лично да я приведа в състояние, което не отговаря на нормите за здрав човек, ама нейсе...Ще й се обадя да видя от какво се оплаква точно пък тя. За да не се чудите за какво става дума ето линка

http://dnes.dir.bg/2008/11/14/news3598962.html

Оплакващата се е самата Ивет Горнишка  Twisted Evil

# 323
Нана, тази ивет горнишка е за разстрел просто. С чиста съвест бих я вързала за една инвалидна количка в следващите 20 дни да види кво е... Амън от кретени дето всичко им пречи... А ако бях на мястото на родителите на момичето със сигурност щях да я заплашвам всеки ден и въобще нямаше да е на майтап. Егати изродите живеят на този свят...
Иначе можеш да направиш един домашен сироп за кашлица, които помогна на иван... 10 лукчета се варят с 1 чаша кола 2-3 минути. След това оставяш да изстине и даваш на малкия. Аз на иван давах по 2-3 лъжици колкото пъти се сетя. Ако не помогне със сигурност няма да навреди и можеш да го дадеш като допълнение към каквато и да е терапия. Тази рецепта ми я даде сестрата от яслата на иван.

# 324
  • София
Герчо мерси. Сега имам кола, оставя да купя 1 пакет лукчета. Нали обикновени?

# 325
Мда, обикновенни лукчета. Аз съм го правила и с ментови бонбони. Става
Прочетах коментарите под статията - тази жена наистина се е обзавела с доста фенове  Joy. Ако 1/1000000000 я стигнат ще си изкара старините в инвалидна количка  Mr. Green

# 326
  • София
Продължението е още по-интересно. Обадих й се и в разговора ми обясни, че е малтретирана, че е избягала от жилището, за да не я убият и прочие  Joy

# 327
  • нейде там, където ....
Ще следя развитието на ситуацията Popcorn

# 328
Нана, тая патка заслужава яка сопа! Да не се връща в блока по-добре. Простакелница!!!

Да ви се оплача - прибирах се 2 часа от работа (30 км.). В новините излъгаха, че пътищата в нашия район са подготвени. Пътят между Чепеларе и Смолян (през Пампорово) беше затворен почти 2 часа. Беше станал голям мармалад - една цистерна беше застанала напреки на пътя, много закъсали коли, автобуси, даже и камиона с пясъка се нахендри там, където не трябваше. А токлкова тъпи шофьори има, че даже нямам думи... Половината бяха с летни гуми... Полицията я нямаше никаква, за да регулира и отбива колите...Едва обърнахме, за да минем през Рожен и да се прибера благополучно в Смолян. Сняг има около 5 см.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 20:54 от Дю

# 329
  • София
Дю нищо учудващо. Ще следя внимателно какво ще стане, когато падне 50 см   Mr. Green

Ние пък имахме спешно свикване на килимчето. Естествено относно финансовата криза и има ли тя почва у нас. Станаха ясни някои неща, които определено не ми харесаха, но пък от друга страна поне няма да има съкращения  Wink В крайна сметка ще се работи още по-яко, ма това не плаши душите наши, щото някои от нас са минали през такива центрофуги, след които само чукане на камъни в концентрационен лагер може да ме стресне  Joy

Общи условия

Активация на акаунт