Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 458
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Ами аз защо ли се ядосвам като знам, че всяка година е така, но все си мисля, че малко по-малко нещата ще се оправят, ама... не. Ще те държа в течение, от мястото на събитието както се вика.

# 331
  • София
Ами аз защо ли се ядосвам като знам, че всяка година е така, но все си мисля, че малко по-малко нещата ще се оправят, ама... не. Ще те държа в течение, от мястото на събитието както се вика.

Mr. Green

# 332
  • нейде там, където ....
Честит първи сняг, значи!  Nature Snowman cold
Според прогнозата за времето, подобно явление се чака и в други райони на България, надявам се и в София, в частност. Да имат цял ден да позачистят тук-там, преди работния понеделник.

# 333
Ехо, какво става тука? Затишие пред буря ли? Къде се скрихте всички? Хайде дайте някоя интересна клюка!!! Снимки също може, Кате, Майра! Да видим как растат бебчовците.
 Hug Hug Hug

# 334
Ей ме на, не съм се скрила - тука съм. Сутринта ходих да си купя книжки на английски, че вчера взех една за първо ниво и я прочетах за 2 часа та сега ходих да взема нещо по-труднично, че да имам занимавка. Иначе всичко наред - чакаме някакви нови проекти и се надяваме финансовата криза да ни подмине...

# 335
  • София
При нас същата работа - спешно съвещание онзи ден и основна тема финансовата криза и има ли тя почва у нас. С две думи - повече работа и не се надявайте на нещо за Коледа  Twisted Evil

# 336
Нана и при нас така. Май само по 100 лв. за Коледа ще вземем.

# 337
  • София
Нана и при нас така. Май само по 100 лв. за Коледа ще вземем.

Бе то и на 100 лева ще се зарадвам, ама май няма да има и толкоз. А пък работа за целия китайски народ и двата корейски.

# 338
Аз май по никое време ще записвам Здравчо на ясла.Добре че намерих една частна и имат места че за държавната шансовете са ми никакви.Свеки нещо не е добре и не ми се ще да я натоварвам.
Направо ми се е свила душичката, той още е с памперс, почти нищо не му се разбира като говори, как ще свикне незнам.
Тъкмо постигнахме малко по добри резултати с дисциплината в час с Петър и се поуспокоих и се почва със Здравчо.
Иначе голям зор с това писане и четене.

Хайде да работя, че се отплеснах.

# 339
ваня, в яслата много по-бързо ще свикне и да говори, и памперса ще махне покрай другите деца. Няма да си познаеш детенце колко бързо ще дръпне. голям е вече, сега е точното време, според мен. Смело напред!

# 340
Ваня, и аз те подкрепям за яслата. Мисля точно като Калина. За 2 месеца Гергана се промени коренно в положителна насока. Така, че действай.

# 341
  • на правилното място, в точното време
Какви Коледни, я да чуя? Аз отдавна съм забравила какво е това  newsm78
Ваня, прави са момичетата за яслата, само дето на теб ще ти е свита душичката Hug
Аз да ви се оплача от нашия "мъдър" кмет. Този "мамин синковец" е такова рядко щастие, пък така смърди, нямам думи. Носи му се  вече славата из цялата област като абсолютно нелогичен , неразумен и корумпиран човек. За втори път разбира за наша инициатива и веднага се разпорежда всички градини и училища да се заемат с организацията на подобно мероприятие. Ще взема на един лист да му нахвърлям някои идеи, различни от нашите и да ида да му ги продам. Баси, толкова ли няма една гънка в мозъка, та да измисли нещо и сам #Cussing out А и покрай него има кви ли не идиоти и полуидиоти, ми да измислят и те нещо.
 Айде,оплаках ви се, продължавам да се трудя  Peace

# 342
Благодаря за подкрепата момичета. smile3525

Ravi няма ли начин да се срещнете с него и да се  разберете, така може би само се разводняват нещата.

# 343
А според мен краде идеи, които са толкова добри и благородни инициативи...  Confused

# 344
  • на правилното място, в точното време
Ваня, никакъв шанс! Naughty #Cussing out За миналогодишния Рождествен базар отидох да искам  разрешение да ползваме общинско място. 2 кв метра за 2 дни. И той тъпана му с тъпан първо ми поиска отчет как са изразходвани парите от Великденския базар  #Crazy И аз питам: "В качеството си на какъв да ви дам тази информация?" "Ами да видим къде са отишли парите". Щях да му забия един в 10-ката  #Cussing out Представих му справка, която според секретарката, той не харесал естествено. И ни накара да платим такса - 6 лева  #CrazyЩях да падна! Разбирам да бяха 60 лв, да си ги иска, а той глупака 6 лева и си ги иска. Вместо да се тупа в гърдите и да каже, ето нашия принос! Ама е тъп като г.з Без извинение  Розаааааа, бъди благодарна, че обирам идиотите в провинцията, ако и моите дойдат при тебе, не те виждам.Хич ням ада ти остава време да обикаляш за книжки по английски и да четеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт