Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 442
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте  Hug
Не е станало бебчето, продължаваме да работим по въпроса след 1 седмица отново.
Ето по едно кафе, за да ни е лек деня:

# 346
  • на правилното място, в точното време
Добро утро! Дю,благодаря за кафето! Ахххх, това бебеправене   luvbed Смело напред! То поне е кеф Laughing
Хубав ден и от мен  newsm51

# 347
  • София
Добро утро!

Дю благодаря за кафенцето   bouquet

Аз вече съм в офиса, оставих детето на дядо му.
Естествено винаги има кой да те нервира в ранни зори. Понякога се учудвам как е възможно да има толкова ограничени и откровено тъпи хора  #Cussing out

# 348
Естествено винаги има кой да те нервира в ранни зори. Понякога се учудвам как е възможно да има толкова ограничени и откровено тъпи хора  #Cussing out

Особено в петък  Mr. Green

# 349
  • София
То при нас петъкът е доста символичен ден, защото има и събота и неделя, а и тогава се работи  Mr. Green

# 350
Няма да се плашите - корабя потъва - вода ще има за всички  Joy Joy Joy.
Дю, стискам палцип следващия път да стане!
Рави, душо златна, отебала съм малко простотиите аз... Явно умората си казва думата, щото съм една спокойна и уравновесена - направо не мога да се позная. Срещам ги идиотите, но не се връзвам толкоз. Тук пред офиса  е станало като бунище - дори не се накрещях днес на собствениците  Joy.
Нана77, и ние така... петъка е ден като всички останали, че и по-тежък щото идва прайм тайма събота и неделя  Mr. Green.
И аз да се похваля - вчера сдъвках още една книжка на английски - супер горда съм със себе си.

# 351
Герчоооо, не ти влияе тоз английски добре  Naughty Нещо си се променила.Я, не напускай отбора на кукумицините! Ти си наша гордост,бе, наша пътеводна светлина, нашия светъл пример Peace Яяяя, се стегни и и нагъни всички заслужили! #Cussing out

# 352
Няма да се плашиш Рави, аз колкото и да се променям, нормална няма как да стана  Joy Joy Joy. Просто нещо напоследък съм се поуморила, а и заради тая финансова криза и заметресенията не смея да си пусна телевизора, че още повече се сдухвам. Нана, твоите колеги, душо, нямат ли си пишки да си играят, та само правят репортажи да сдухват народа  Joy. Не мой така - ще полудеем, ей! Я, бойни задачи на всички - без весел репортаж денят им да не свършва, че ми писна да гледам сдухани физиономии около мене. Превърнете дефекта в ефект - мога и идеи да дам, ако си нямат:
1. при цената за изкупуване на металите ще решим проблема с клошарите"
2. държавата намери начин за справяне с трафика в софия - безработицата ще стане 30% и хората все по-рядко ще си изкарват колите
и така до безкрай... изкарайте положителното от всяка новина  Mr. Green
На всичкото отгоре шефа не се появява от няколко дни - това добре, ама обикновенно при такова отсъствие се връща с хиляди нови идеи и всичките за утре  Joy и всичките коя от коя по-откачени. Та сега стоя и чакам да видя кво ще ти запокити тея дни.

Хайде да разкажа и нещо весело от сутринта. Пътуваме с колата за градина, работа и т.н. И аз го питам за подаръци за Коледа - какво иска да му донесе дядо Коледа. Той нещо мрънкоти под носа си и аз повтарям въпроса по-високо да му чуе. Получих следния отговор "Защо викаш сега? Така да викаш от твоята работа ли се научи?" (като каже някоя простотия или пък нещо хубаво и аз винаги го питам това от детската градина ли го е научил - та ми върна детето жеста  ). А вчера пътуваме към вкъщи и попадаме в жестоко задръстване - мъж ми се изцепва - Положението е страшно! Иван от задната седалка - Въобще не е страшно - спокойно, това са само коли!   

# 353
  • София
Нана, твоите колеги, душо, нямат ли си пишки да си играят, та само правят репортажи да сдухват народа  Joy. Не мой така - ще полудеем, ей!

И да са имали отдавна са забравили как се ползват  Mr. Green
Не полудявай, щото и там не е лесно. Конкуренцията е голяма  hahaha

Ма ние и сега извличаме положителното, ама пак има недоволни бе. Ето - предотвратиха голяма трагедия край Владо Тричков - положителна е новината, ама недоволни са. Ако са бяха ударили влаковете - пак ще са недоволни. Аман бе драги зрители, читатели, слушатели!

# 354
Аман бе драги зрители, читатели, слушатели!

искаш да кажеш АМАН ОТ ВАС драги ала бала...

Гер4о!! ИВАН РОКС !

Рави, не й завиждай на английския, моля те . Радвам й се като на писано яйце и си я кътам да се развива мирно кротко и тихо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:00 от Калинa

# 355
  • София
Калинa като гледам добре ме разбирате  Joy

# 356
Калинa като гледам добре ме разбирате  Joy

nana77, душо, ако тука не те разбираме, къде ? Тука си попаднала на точното кукумицинско място  Mr. Green Ей, добре мамма ни премести тука, да ни откриеш.
 Кали, нямам нищо против обучението на Роза, ама само я учи на езика. Такава кротка Роза,не е нашата.  А Иван ще ти разкаже играта   Mr. Green

# 357
  • София
Ох добре че сте вий и сватята, дет ми показа праведния път в живота към таз тема  Mr. Green

Аз продължавам да работя с пълна пара. Ще взема да искам процент от нигерийските бунтовници за отвлечения българин. Така и така им рекламирам труда, пишейки новини за тва дет са свършили  hahaha Пък и те скромни - само 4 милиона долара искат. Аз пък искам само 4 процента  Joy Ох до полунощ съвсем ще изтрещя  Wink

# 358
Ох добре че сте вий и сватята, дет ми показа праведния път в живота към таз тема  Mr. Green

Я, кажи коя е сватята? Нещо съм пропуснала. И как до сега не си забелязала кой върви по праведния път?

# 359
  • София
Крайно време беше, мама му стара Mr. Green
 Туй за поздрав Wink Аз съм сватята  Joy Където трябва се подписвам че кандидат-роднината е пълен кукумицин и си е съвсем за нашите редици.Само с Герчо може да се конкурира Laughing

И за да не е много офф..... Blush споделям че приключих работната седмица.Сега най-егоистично пия кафе пред компа и след малко изчезвам да прибирам дзверо от ясла.

Eй тва е сватята  Mr. Green

Рави тоз сладур мамин златен ли е кметът на Димитровград /пускам ти цитат от новината, която пиша в момента  Wink/ - "Бистра Михайлова и Красимир Горсов отидоха заедно при кмета на Димитровград, Стефан Димитров, да поискат тези пари за операцията на Наско.  Димитров отказал да даде пари за операцията, но поискал да му дадат интересни идеи за благотворителност, чрез които да съберат пари за Наско."  Twisted Evil Хем ми стана смешно, особено последното изречение, хем се ядосах...

Общи условия

Активация на акаунт