Цвети, Честито и на теб!!!

От мен пропуск със срещата, живота е живот , когато е на път.. нашата максима, ние пак ще отскочим до морето до вторник, единственото , което вече ме успокоява е , че Лаци ходи на градина с удоволствие и може би пропуска от 4 дни няма да е фатален.. надявам се! Така, че ви желаем весело (със сигурност ще е такова) прекарване и да полафите и за нас малко..... Знам си ,че пропуска си е мой.. хехех
Ирини, я си причини едно масажче.. ще ти стане хубаво, гаранция.. сигурно вече имате някакъв ритъм, а. . а с нощните купони не ти блазя , но това също са си незабравими моменти.. аз ги помня с усмивка

Фиби, много гадно, като персонала не е много отзивчив и да ги питаш пак не е като те сами да искат да ти кажат, добре, че Йони си казва и поне нещо знаеш... На нас общо взето ни казват.. ама знам ли, все е слушал , спал и ял.. пък какво е? Иначе Лаци ако го питаш всеки ден яде Упа и Иба.. как пък не му писна ххехеххе и бил пакал щото мама няма .. абе колко още ни чака. Аз сега имам мисия да отуча Лаци да "пазарува" наисти е достигнала размери тая мания, все нещо иска и аз взех да се плаша за бъдещето, така че вече нищо няма да взема от магазина по негово желание дари то да съвпада с моето..
Лаци играе оибой (волейбол ).. хехех с един балон
Рей е гладен и неще да си яде сухата храна..
Съвсем се отнесох... приятен ден
Имаше още ама вече не съм тук хехех