ОКТОМВРИЙКИТЕ са на облог, кой ще e поредният бебок

• 13 156
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Аз мога да пускам теми Peace

# 106
elli78,при коя ходиш в родилното?А мен даже не ми е изписвал нищо доктора и се чудя аджеба с това бяло течение не му ли е времето вече за некви хапченца newsm78.Май ще трябва на сама глава да си купя нещо и да се самолекувам.То покрай тия болести станах половин фармацевт и половин доктор бре хора hahaha

# 107
Здравейте мамчета. Аз съм таткото на бебчо Иван от днес. Искам да Ви благодаря от името на мама Славка (swf) и бебко Иван за топлите пожелания, които бяха отправени. Бебчо и мама се чувстват добре, Ванко е дълаг 50см. тежи 3450гр. както вече отбеляза Severinka. Ето и малко снимки на бебчо:

Желая Ви много приятни мигове, като тези които днес изпитах лично аз и мама Славка.

# 108
Страхоте сладур е да му изядеш бузките  Heart Eyes

# 109
Е най полсе снимчица от нашите бебоци.Ма какъв е пухкав малкия Иван, да му изпапкаш бузките пу-пу.

# 110
  • Варна
Ей такива снимчици ме разтапят. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
Здравейте момичета,
Аз рабира се не съм родила още. Имам чувството че ще пренося, писна ми да чакам. Имах контракции, които затихнаха и се чувствам като пушка, все едно няма да раждам никога и вечно ще съм с корем. Ужасно съм изстинала и ме боли главата и ми тече носа ще умра.
Честито на всички мами, които са родили, да са им живи и здрави бебечетата и много да ги радват.
Момичета благодаря ви за подкрепата и пожеланията, много се надявах да ми е дошло наистина времето, нооо бебо друго мнение има. Бях на запис, бебето е с много силен пулс 180, докторите казах, че е нормално, но с половин уста и съм притеснена малко. Сега търся инфо да видя нормално ли е.
Лек ден на всички и успех на тези които ще раждат  bouquet

# 112
  • София
Докато се върна и изчета сте преполовили и новата тема  Crazy

Първо искам да честитя синчетата на Кали, Инчето, swf и Лорън   bouquet Да са ви живи и здрави и да порастнат големи джентълмени!
Лорка, Ели, добре дошли отново! Дано бързо да свикнете с новото ежедневие, малките да хапват с апетит и да пълнят пампитата със "златни парички" !

Аз днес за пръв път имах болезнена контракция. Докато разбера какво става, помислих, че ме е хванал някой дрисък ... да ама не  Mr. Green
На ЖК ни гледаха на ехографа. Не сме повече от 2400гр., но това  че няма да е голямо бебе е добре, защото таза ми се оказа с около 1,5см недостатъчно широк. До последно щели да мерят и таза и главичката на беба, но ако има риск май няма да ме оставят да родя нормално. Поне доки е твърдо ЗА естественото раждане и й вярвам, че няма да ме засили под ножа ей така профилактично.
Другото е че главата ни още е много подвижна и не се е смъкнала. Но имало време. Вашите бебоци кога се смъкнаха в малкия таз?
Ще си пия лекарствата още една седмица, след това ако съм искала и на Витоша съм можела да се кача  Laughing
Категорично ми забраниха да си мажа зърната с каквото и да било. Прекалено голям е риска при мен от усилване на контракциите.
Попитах кога трябва да й се обадя ако имам регулярни болезнени контракции - като станат на 15-20 мин, защото с моята скъсена шийка нещата могат да се развият скорострелно. Както ви казах вчера, само докторът знае какъв е конкретния случай и при съмнение трябва да се обадим да питаме какво да правим. Ако бях на мястото на Инчето вчера сигурно щях да съм родила на компютъра и да ми акуширате  Laughing
Нямало нужда да си правя теста за упойките, така каза анестезиоложката, защото преди година и половина са ми слагали пълна упойка и не съм имала проблем.
всички кокали ме болят в таза, като начупени са. Само вие ще ме разберете  Hug

Шарийз, няма ли начин да пратите малката при някоя баба да се гледат докато не се роди бебето? Мен поне едно време ме пратиха при баба ми.

# 113
mylili, няма как да я пратим и двете ни баби,аи дядовци все още ходят наработа Mr. Green.Така,че ще се оправяме самопоединично-дет се вика.А з незнам всъщност дали нашата беба си е смъкнала главицата там,понеже моя доки неще вече да я гледа,както споменах одеве.Ама ако това ,че ходя за по 2 капки до WC означава,че е там и затова все ми се пишка значи вече се е смъкнала Crazy

# 114
  • Велико Търново
Ей, ама какъв изпълнителен татко, браво!!!

Деним, моят доктор ми каза да си нося картона с мен, така че не е излишно да го вземаш със себе си. Аз за пореден път да кажа колко съм доволна от докито. От както съм тръгнала на консултации, не си е променил отношението, никога не ме претупва и всеки път ме гледа на видеозон без да ми иска да плащам Simple Smile

# 115
    Привет момичета!Ние вече сме си в къщи.
 Много благодаря на всички за поздравите и обажданията  Hug!

# 116
  • Варна
Бебочка, този пулс може да е бил инцидентен. Кога те викат пак за тонове? Знам че до 180 е нормално, но в по-ранна бременност. Сега ми казаха че вече трябва да е 120-150,тоест пулса намаля в края на бременноста.

# 117
    Привет момичета!Ние вече сме си в къщи.
 Много благодаря на всички за поздравите и обажданията  Hug!
Добре дошла  bouquet Hug

# 118
Ел, големи дози Цитросепт, за Осцилококциум  мисля, че е късно, щом вече кашляш. Мукоплант на Тайс за кашлицата, това са хомеопатични , приложими през бременността неща, но все пак питай в аптеката и  прочети листовкител А също попитай за продуктите на BOIRON от типа на Хомеожен 9 за болки в гърлото и Коризалията при хрема, дали няма и нещо за кашлица. Давам ги на децата и съм много доволна. Знам какво е секцио, а пък за придружено с кашлица не ми се мисли. Бързо оздравяване, по -скоро скоростно!

# 119
  • Велико Търново
Съни  Hug И от теб чакаме снимки, да знаеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт