Бебе Юнче май с играчките скучае и иска с мама и тати да играе!

• 27 746
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз съм за магаре Peace

# 136
  • София
Oт здравна каса не се поема прегледа на ехограф...

при нас и ехографа мина по касата  newsm78

# 137
Самимами, не сте първенци, Варна е номер 1 пак Wink - 40лв за ехографски преглед от 10 минути Money.

За цикъла - аз съм без от 27.08.2007г. Не ми липсва хич Mr. Green

Били, къде се продават тези аспиратори, освен в интернет?

Рали, и на мен ми прилича повече на крава. Ние имаме нещо подобно, но е овцо-костенурка Joy, така сме го кръстили hahaha

# 138
И на мен ми прилича на магаренце.  Peace

# 139
rallii, според мен си няма име тази играчка  Joy Май наистина чифтокопитно си е най-правилно да я наричате  Mr. Green Важното е, че детенце си я харесва  Wink

# 140
Рали ,магаренце е май Simple Smile

Ние днес ходихме на консултация ,наддал е 500 гр за 24 дни ,но ни изписаха куп лекарства Confused
капки за нос,сироп за кашлица и противоалергични капки Confused ,а алекс има само сополки ,незнам тоя сироп за кашлица за кво е изписан ....А и АБ ни изписаха ,но ако вдигне Т.Хич не съм го купувала.Алексчето иначе си е доста весел ,сега спинка до мен в стола за кола Simple Smile

Тони щом трябва ще се дохранвате няма как мила Confused

Честито на Йоанка и Марина ,да са живи и здрави малките слънца .Ако съм пропуснала някой бебче ,и за него се отнася  Hug

Мн гадно време ,депресарско  #Cussing out

# 141
  • София
мамчета незнам дали ви споменах 4е ние за 1 месец сме ка4или 570 грама. лекарката се у4уди в на4алото 4е е малко уж ама после каза 4е е дръпнала на висо4ина и затова, а може би и метаболизма й е по-бърз. и за ега сме на кърма. мислщ че ве4е беб4етата ни ще по4нат да наддават по по-малко т.4е не се притеснявайте толкоз. ако са спокойни и весели хи4 да не ви пука 4е не са ка4или 1 килограма ма грамове.
хехе и ние отдавна открихме 4е имаме език и само се плезиме и си го въртиме. в на4алото си мислех 4е е гладна и така ми показва ама питах и казаха 4е не е така. а то ина4е се полу4аваше след кърмене4е пак е гладна и аз се шашках и си милсех: гладно е детето.ужас!
бюти накрайника за прахосмука4ката се слага наистина на истинска прахосмука4ка. и е супер удобен за вадене на сополи. аз днес какъв дълъг извадих от носа на Роси...добре 4е кихна и той беше полу излязъл 4е ина4е  зор с кле4ките за уши.имам помпи4нка на Чико ма на мене не ми върши работа,нищо не дърпа да му се незнае.
сега ще си запиша за тази ваксина и ще питам и аз моята педиатърка като се видиме следващият път.
ох ние днес успяхмеда се разходиме за час и малко и съм хипер щастлива. само дето накрая заваля ама аз имах дъждобран за коли4ката:)а Роската си поспа добре на хладно.

# 142
Здравейте майчета и бебоци!И аз да се запиша,че отдавна не съм писала!
Ние сме добре и сме в Русе при баба и дядо,заради училището.И май чак декември месец ще се приберем в Търново при тати.
Малката вече е 6,375кг и 56см,гукаме си по цял ден.Вече сме на пюрета и АМ.Отбих я като тръгнах на лекции.
Стискам палци всички болни бебчета да се оздравеят!Това е от мен!!!

# 143
[Били, къде се продават тези аспиратори, освен в интернет?

[
Не знам,евентуално в аптеките?Но наистина си струва Peace
Рали,и аз съм за крава Laughing

# 144
Рали, аз съм за кравичка Mr. Green Ние имаме едно подобно - жирафо-магаре.  Joy Оказа се жираф, според производителя. Laughing

Все ще ви питам и все забравям - забелязали ли сте какви гадости се събират между пръстите на ръчичките на бебоците? Shocked Особено сега като почна да хваща това онова на Йойо й мия ръцете през половин час, че като я гледам как ги лапа и смуче лошо ми става. Wink

# 145
Все ще ви питам и все забравям - забелязали ли сте какви гадости се събират между пръстите на ръчичките на бебоците? Shocked Особено сега като почна да хваща това онова на Йойо й мия ръцете през половин час, че като я гледам как ги лапа и смуче лошо ми става. Wink
Да! Но е голяма борба да ги измия. Аз разтварям юмручетата, тя с всичка сила стиска пръсчета. И така, докато една от нас се предаде...  Joy

А пък ноктите, докато е будна е абсурд да ги отрежа. Режа винаги, като заспи. А пък и те растат ужасно бързо  ooooh!
Били, Бъни,   bouquet

Апропо надаването. Шпионирах малко майските мами и видях едно бебче, дето през 3-тия месец е надало по-малко от 500 гр, а 4-тия почти килце.  Mr. Green Така че, надеждата още ме крепи.
Там вече усилено захранват мамите, поне колкото набързо успях да прочета. ммммммм, че вкусно ще стане и тук след около месец-два-три Wink

# 146
Някой питаше за био пелени, май Маргарете. Аз гледам това сега:

http://www.gdiapers.com/shop/

Но не знам в България дали се предлага нещо подобно.

# 147
  • София
Момичета да ви питам - как се справяте с болките в кръста? Някакви мазила, масажи или нещо друго  newsm78. От около седмица нещо ме предава моя  Tired
А нощем и сутрин усещам някаква слабост в ръцете - направо имам чувството, че ще го изтърва Любчо, ако тръгна да го вземам  ooooh!
Давайте идеи  Praynig

# 148
Някой питаше за био пелени, май Маргарете. Аз гледам това сега:

http://www.gdiapers.com/shop/

Но не знам в България дали се предлага нещо подобно.
В България се предлагат BambinoMio - погледни тук, които доколкото виждам са аналогични на тези.  Peace

# 149
Честити месечинки на Марина и Йойо!  Hug

Да питам, на всички кърмещи майки ли им дойде цикъла?
Не. Моят цикъл вече ме забравя 2-ра година.  Joy
И моят не идва вече втора  Simple Smile

marvele, а какви са признаците за захранване при вас (ако има де)?  Simple Smile
И моят белег ме сърби от време на време, но не целият, само една част. Сърбежа е, защото зараства.

Общи условия

Активация на акаунт