момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 535
  • 331
  •   1
Отговори
# 105
ОББ-Монтана най-после ИМА.Весели празници момичета,дано до края на деня ги преведат навсякъде!

# 106
София-Инв.банк,доживях да си ги взема.Сядам да боядисвам яйца с детето по никое време.
Весели и благодатни празници на всички!

# 107
  • гр.Гоце Делчев
При нас в Гоце Делчев в Експресбанк още ги нямаше в 12ч. по чл.43 освен ако са ги превели следобяд в противен случай ще чакаме след празниците.

# 108
Бургас- Инвестбанк- ИМА! превода ми е от днес сутринта. Party

# 109
И аз ги взех.След 19 часа.
Сигурно вече така ще ни мотат .Точно в края на месеца.
Лошо Седларов,лошо!

# 110
Дали и този месец ще ни мотаят така?!
Имате ли представа бележката за ваксините дали трябва да се подава и от децата с хронични заболявания?

# 111
Дали и този месец ще ни мотаят така?!
Имате ли представа бележката за ваксините дали трябва да се подава и от децата с хронични заболявания?

мн ще се очудя ако утре имаме парички... силно се съмнявам, да са точни. Rolling Eyes
а за бележката сигурно ще важи за всички(предполагам)...
моето дете е с епилепсия и по принцип не е желателно да й се слагат ваксини, но мисля, че няма да има проблем да взема от личната д-рка, че "не подлежи" на ваксинация(примерно) Rolling Eyes Peace

# 112
здравейте искам да попитам необходимо ли е да се подава нова молба-декларация за интеграционните добавки преди да е изтекла  социалната  оценка заради промените на чл.43 в чл.8 и ако да какъв е срока благодаря ви предварително

# 113
Мисля, че все така ще бъде, един месец няма да дадат детските на време, друг месец друг месец добавките. Мисля, че не трабва да подаваме молба за нова соц. оценка. Тя важи през целия ТЕЛК! Спокойно могат в страта да премахнат нещо. Но не знам! По-добре попитай в социални. Тук всичко е допустимо.

# 114
Вчера ходих до соц.,за да подам нова молба по повод смяната на членовете и ми обясниха ,че сега ги подават само тези на който им изтича телка.Нашият изтича м.май догодина ,значи тогава ще подавам ,освен ако не измислят дотогава нещо друго.

# 115
Детските в София са преведени. newsm10

# 116
  И не само детските,и интеграционните и по чл.43 също ги има в София Peace

# 117
  И не само детските,и интеграционните и по чл.43 също ги има в София Peace
На мен снощи само детските ми бяха преведени,интеграционни-йок!
София-Инвестбанк,Връбница

# 118
  • софия
ние все още не сме ги получили...става въпрос за София, Лозенец

# 119
чл.43 май никъде не е превеждан,имате ли представа ще трябва ли да попълваме нова декларация по новия чл,8?От социални нищо не можаха да ми кажат,нямаха и декларации.Чудя се дали следващия месец дали изобщо ще ни ги преведат без да сме попълнили такава декларация?

Общи условия

Активация на акаунт