момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 561
  • 331
  •   1
Отговори
# 225
  Момичета,както ви е писала и ajeliya тези 238лв са двойните детски-70лв и чл.8д-168лв,интеграционните добавки ви липсват.
 КиФла,на теб са ти дали двойните детски-70лв,а тия 32лв са ти интеграционните,нямаш чл.8д още.Пишеш,че и ти ги получаваш по пощата,както и аз,ами искай си ги тогава.Аз като ходя на едното гише вземам интеграционните,а на друго гише ми дават чл.43 и детските,ама им казвам,те не могат да знаят аз какво имам да вземам и какво не,толкова хора минават оттам.

При мен превода е от 238лв, което е повече от нормалните за чл43- 200лв, но не знам как стои въпроса с детските. По- късно ще си проверя сметката на банкомата, че и аз нещо не разбирам Rolling Eyes
Извинявай,ама от това разбирам,че ти не си наясно какво ти превеждат и какво взимаш всеки месец.Знаеш сумата по чл.8д е 168лв,двойните детски са -70лв,и остават интеграционните,моите например са 22.75 на месец.,на всеки са различни в зависимост от това какво е отпуснато в соц.оценка.Правиш си сметка и всеки месец сумата е една и съща,не виждам какво има за чудене ooooh!

# 226
В Бургас още нищо няма! Crazy
Във Варна също...
Да ни е честит празника....!

# 227
Да наистина, като сметна интеграционните не са приведени. Дано днес на всички ви приведат паричките. Честит празник на всички дечица!!!! Здрави, весели щастливи!

# 228
В Бургас още нищо няма! Crazy
Във Варна също...
Да ни е честит празника....!

в Бургас Инвестбанк, вече има 238лв.
кога ще преведат останалите пари... не се знае.  ooooh!

# 229
  • BG
Честит празник на всички дечица!  Да бъдат здрави и много да радват близките си!  newsm67

Срамота е вече - защо поне не спазват срока до края на месеца за всички?!  #2gunfire

# 230
и аз съм получила само двойните детски и 70% ОТ минималната заплата за другите ще почакаме

# 231
  • Бургас
В моята карта все още нищо няма преведено.

# 232
Кой може да даде обяснение, ако има такова. За март /февруари  бил кратък/, а април, май...Все пак кой носи отговорност и до кога ще продължава това? Май задавам много тъпи въпроси!

# 233
За Сливен някой има ли инфо?

# 234
  • гр.Гоце Делчев
При нас няма нито детски нито по чл.8 тия хора вече се подиграват с нас.Снежи на кого да се оплачем въобще не задаваш тъпи въпроси просто няма кой да ни отговори.Честит празник на всички дечица малки и големи.

# 235
При нас няма нито детски нито по чл.8 тия хора вече се подиграват с нас.Снежи на кого да се оплачем въобще не задаваш тъпи въпроси просто няма кой да ни отговори.Честит празник на всички дечица малки и големи.
Права си Пепи. Мисля,че притакива случай трябва да има изказване на социалния ни министер.Това, че февруари е малък месец и просто не могли да съберат парите за март го прочетох някъде официално. Не мисля, че ще има голяма полза от техните изказвания, но поне да ни го съобщат, а не всеки месец да се питаме едно и също, защото така е и с заплати. Ние трябва да си плащаме сметките, да гледаме децата си. Това просто не може да продължава така. Всеки един от нас се държи с последни сили и накрая и това.

# 236
  • GYM

При мен превода е от 238лв, което е повече от нормалните за чл43- 200лв, но не знам как стои въпроса с детските. По- късно ще си проверя сметката на банкомата, че и аз нещо не разбирам Rolling Eyes
Извинявай,ама от това разбирам,че ти не си наясно какво ти превеждат и какво взимаш всеки месец.Знаеш сумата по чл.8д е 168лв,двойните детски са -70лв,и остават интеграционните,моите например са 22.75 на месец.,на всеки са различни в зависимост от това какво е отпуснато в соц.оценка.Правиш си сметка и всеки месец сумата е една и съща,не виждам какво има за чудене ooooh!
Извинявай, няма какво да се хващаш за главата Crossing Arms
Получавам смс за всички суми над 100лв, преведени по сметката. Редовно ми превеждат детските отдално от другите пари. И не мисля, че е срамно да не си наясно със всеки детайл от т.нар  помощи. Имам достатъчно занимания с детето, за да тръгна да чета всяка буква от разните му писания Naughty
Сумата, която ми превеждат всеки месец е 270 лв, сметките, които си правя са съвсем други.

# 237
  • Бургас
Интеграционните за Бургас преведени ли са на всички?Аз получих 270лв.,но чакам и парите от балнеолечението ,но не зная защо липсват.Някой друг да чака тези пари?

# 238
  • София
velvetvoice, моля те да попиташ социалните кои неща са ти отпуснати и кои не! Нещо не мога да преценя в тази сума какво ти влиза!!! Нямаш ли връчени заповеди, какво ти е отпуснато на детето? АКо си ги взела погледни какво е, да видим защо такава сума получаваш, не се получава нито да е чл.8 + детски, освен ако е Чл.8 + някакви интеграционни!

# 239
И на мен са ми преведени само 238лв.

Общи условия

Активация на акаунт