Училищният звън децата сбира,АПРИЛчето на ясла нови другарчета намира

• 12 096
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
marini, страхотни снимки  smile3501  Извинявам се за невежеството,но Трансилвания не е ли в Карпатите и не беше ли от там граф Дракула   newsm78

# 61
Талъцъмчетата ми харесва. Аз съм за.  Peace

# 62
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И на мен ми харесва там. Ако няма кой довечера или утре мога да мина да оставя капаро

# 63
Здравейте хубаво е,че се събирате всички Априлчета
Всички снимки са страхотни
Алекс е станал голям акробат Laughing голямо скачане от креватчето.Напоследък това е му е игра скача вътре надолу с глава после обратното,но хитър не на земята а на нашето легло пада Simple Smile
Махнахме 3 пръчки от него,за да излиза от там директно на нашето и тази сутрин се показва ляга на моята калъфка и ми дава целувка за Добро утро Grinning Щях да го изям
за гърнето:ака в определени часове,в 10 и 18:00.Слагам го и си върши работа.
Марини и Алекс обича на пръсти Mr. Green
Това е от нас за сега Hug

# 64
di_p, да, в Карпатите е Трансилвания и замъкът на Дракула е близо до мястото, на което бяхме, но мъж ми е бил и не му е харесало, и не му се ходи пак. Може би ще го накарам по-нататък и до там да отидем, защото ми е интересно да го видя.
Щом има и други последователи на Плисецкая и Баришников, ще продължа да се присмивам на нашия образ! Laughing

# 65

Марини и Алекс обича на пръсти Mr. Green

Според ортопедите не е проблем,ако до 2 годишна възраст ходят на пръсти.  Peace
Мира пак има проблеми със запека.Вчера като я сложих на гърнето,започна да плаче много жално,като я вдигнах - опитала се да се изака,но така се беше запекла,че дупето й се беше цепнало, та вече се наложи да я клизмосваме с баща й със сапунена вода,за да се изходи.Кажете,каква разхлабваща храна да й давам вече - два дни яде само супи,за закуска-овесени ядки с прясно мляко,взела съм и пюре от сливи,круши и праскови,пудинг с мляко съм й направила,никаква суха храна не давам,какво повече да направя  ooooh!

# 66
Здравейте

нямаше ме тия дни защото дани понесе тежко ваксините, с температура и вчера забелязах че има налеп на езичето дали от какво незнам.

Алекси - аз също съм против бибата, но мисълта ми беше, че просто като плаче немога да не я дам, също искам да е без нея, мразя големи деца с биби, но ето моето е, иска и това е, и с тия зъби просто я иска , иначе плаче !

Чудесни снимки

# 67
di_p, а пресни плодове яде ли? На Александър, обратно на повечето хора, бананите му действат разхлабващо, но той яде много плодове. Също и една от кашите на Nestle-Нежни фибри /със сливи и овес/, както и пюре от тиква. Горкото мъниче, представям си как се мъчи! Дано да решите проблема бързо! Hug

# 68
  • Beyond the Frontiers
Дейзи, ако имаш възможност да минеш, ще е чудесно. Просто се съмнявам следващите дни да се замъкна до там. Утре пак сме на лекар с Борис да кажат може ли да го пускам на ясла, ако може още в сряда тръгвам и аз на работа, че бях обещала още преди седмица да се върна Embarassed Добре, че собственика е разбран.

Открих, какво точно ми пее Борис Mr. Green Явно ги учат на "Мила моя мамо" и дори за 10-тината дена е успял да я запомни, ама така извисява гласче, че много фантазия се иска за да разпознаеш песните Laughing
Марини, маршрута ви е бил супер. Това за Дракула е само мит, владетелят наричан с това име само е посещавал замъците в този край и никога не е живял там. но замъците и района са супер - в момента обмислям да организирам екскурзии до там и проучвам ситуацията. Grinning

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 16:40 от elku - elena

# 69
Важно!!!
В клуб Приказка без край свободни часове са само от 15 -17 –не мисля ,че ни устройва, за 2 ноември е същото
В клуб Таласъмчетата има свободен час от 17.30- 19.30 - което е перфектно стига да сте съгласни, капарото е 50 лв

цените там http://talasamcheta.com/services-party.htm

За коя дата да е резервацията? Нали целия клуб?

# 70
  • София
Дейзи, за целия клуб, за 01.11. /събота/ от 17.30ч. Давайте да резервираме бързо, за да те изпуснем и този. Изглежда много добре на снимките.
И хайде да уточним аниматори, хапки и т.н.

Марини, страхотна атмосфера в тая Трансилвания, аз отдавна си я мечтая като дестинация, та благородно завидях. Peace А кой от двама ви си играе във фотошоп, м? Wink

# 71
Ако не завали ще отида още днес иначе утре сутринта

# 72
  • Beyond the Frontiers
Те имат възможност на 01.11 от 17.30 нататъка, говорих с тях днес. Казах, че децата са около 2 годишни Embarassed
Въпросът е да запазим помещението, а другото ще го уточним. Дейзи, ако трябва да мина покрай Джъмбото – нали си там ? и да дам парички.

# 73
Те имат възможност на 01.11 от 17.30 нататъка, говорих с тях днес. Казах, че децата са около 2 годишни Embarassed
Въпросът е да запазим помещението, а другото ще го уточним. Дейзи, ако трябва да мина покрай Джъмбото – нали си там ? и да дам парички.

Аз съм наработа от 01.10. сега съм отпуска

# 74
Илит, Елена, наистина е хубаво и си заслужава да се посети! Но тъжната ми констатация е, че колкото по на север сме от БГ, толкова по-добре живеят хората и манталитета им е друг. А за снимките - аз се забавлявам във всеки свободен момент, но не е точно фотошоп, а програмка, която мисля, че е доста по-елементарна. За съжаление съм повече от лаик в областта, но ми доставя удоволствие и се старая да направя нещо хубаво! Но фотото ни е далеко от вашите космически апарати и обективи!

Общи условия

Активация на акаунт