Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бебешко акне и как да се справим с него?
Как да предотвратя появата на стрии по гърдите?
Как да се справя с бебешкия рефлукс и кога трябва да спре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бебешко акне и как да се справим с него?
-
Как да предотвратя появата на стрии по гърдите?
-
Как да се справя с бебешкия рефлукс и кога трябва да спре?
-
Как да се справя с честите хранения на бебето и трябва ли да чакам указания от педиатър?
-
Какво е мнението за бюстния крем Mamma Donna?
Да расте силен и голям мъж с много късмет и любов в живота! 
, поне в два апартамента над нас къртят, ремонтират и това е.
. Студени са му ръчичките, завит ли е, аз мисля това, аз мисля онова, казаха ми това, казаха ми онова. Първата седмица позволих да ми помагат, мъжо само викаше това им било единствената радост, но вече не. Защо пък аз да се чувствам напрегната.

Нямаш ли възможност да я претеглите пак? Мина достатъчно време от първото теглене и това е най-бързият и сигурен начин да видиш дали кърмата й стига. Може би причината за нейното неспокойствие не е в глада, може да са необходими малки корекции на режима й и честотата на храненията.....Нямаш ли наблизо педиатър, или консултант по кърменето, с които да се посъветваш?
. Гледам да покрием минимума от домакинска работа- да има нещо сготвено, да е горе-долу чисто, и да вървят пералните с дрехи....повече от това засега не ми е възможно. Малко зор видях с подмяната на летните дрехи с есенни- тази процедура ми е по принцип много омразна, сега още повече
За всички:

Чак страх ме хваща но се надявам бебка да се държи геройски!!Иначе педи каза че преяжда и за това плачка след ядене!А също и понеже пъпа ни още кърви та каза че корема ни е много голям и пъпчето не може да се затвори
Ама наистина бабка е такава дунда