Ние, Муца и Тамара чакаме с обич септемврийската бебешорска надпревара

• 19 359
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Не че има значение, но ако някой се интересува Pali.it се предлагат тук от Малечко... но да хубави са доста!!!

Dr.Tsveti, и вас ли за понеделник са ви нагласили Simple Smile)) Хе-хе и май все госпожици нещо не искат да се раждат Simple Smile

# 91
  • София
Честито на Дианченце и ПринцескаДа са Ви живи и здрави дечицата-само радост да Ви носят.

Знаете ли като чета как някой майки са се измъчили ме побиват тръпки...Преди като нямаше толкова информация отивахме по-спокойни да раждаме-не знаехме какво ни очаква евентуално.Тръгвахме позитивно настроени.

# 92
Честит бебок на Принцесска!   bouquet Бързо възстановяване на мама и безколични месеци за беб!  Wink  bouquet
Стефина, раждането за всяка мама си е индивидуално преживяване и преди всичко от теб зависи с каква нагласа ще тръгнеш. Най-правилната според мен е, че ти предстои една от най-незабравимите първи срещи в живота  Heart Eyes Болка действително има, но не е с дни и седмици и е прелюдия към същинското раждане. А как ще я изпиташ също зависи от прага ти на търпимост. Пак ви казвам, мацки, когато раждането започне ви обзема едно спокойствие - независимо от болки и очаквания за още болки, някак знанието, че всичко ще свърши с прегръдка на бебето ви... прави нещата по-леки и поносими.
дидка, ми нещо ми се върти в главата, че не е за кърмещи жени... виж в брошурата  Peace
Мери1, давай по-ведро, мила. Аз също съм с дете и то на 2 години - той си е голямо бебе направо. В момента за месец имам помощ, но после - нямам. Нямам и концепция засега, но пък не се и тревожа - при всички положения ще се справим някак. при вас поне сигурно голямто дете ходи на градина. При мен и двете човечета са у дома. Съветът ми е да обособите кътче за бебчо във вашата стая, която да обитава докъм втората годинка, когато вече е по-самостоятелно човечето. Няма смисъл да е отделно от теб и да ставаш по100 пъти на нощ като будиш голямото дете, а холът-кухня - все пак трябва някъде да посрещате гости, да се виждате всички, да ядете. Нашата беба не само, че е в нашата стая, но е и в нашето легло  Laughing , а си има предвидена за нея стая.

# 93
Бубети, в Тина Киркова. Днес на тоновете засякох още една мацка от форума и тя преносваща, та май ще се съберем добра компанийка в понеделник. Пък да вземем да си вдигнем един купон.... Grinning

# 94
Бубети, в Тина Киркова. Днес на тоновете засякох още една мацка от форума и тя преносваща, та май ще се съберем добра компанийка в понеделник. Пък да вземем да си вдигнем един купон.... Grinning

То лошо няма да си направим купон, ама аз съм в Токуда а вие сте в Тина Киркова. Как ще стане  newsm78 Laughing

# 95
LITTLE_SWEET_DIDKA , IRINII много ви благодаря,доста ме успокоихте.Сега вече реших-бебо(Ангел ще се казва) ще спи при нас в спалнята,ще му отделим едно кътче за легълцето и бебешкото шкавче с цената на това да махна тоалетката си,но вече е решено  #Cussing out Много ви благодаря за отговорите.
LITTLE_SWEET_DIDKA бебето и кучето ти са прекрасни,нацелувай ги от мен Hug как само си спинкат-идилия Wink дано и при нас стане така,защото и Анжи(кучето)спи при нас в леглото.
А иначе корема така ме боли и е станал много твърд и ми се плаче постоянно Cry,мъжа ми само ми се смее и ми вика кисело плондерче и "стегни се-мъж ще раждаш",а аз започвам да плача,че не е момиче.О странна работа.
Имате много красиви бебоци,да са ви живи и здрави и много послушни Hug

# 96
  • София
Честито на Дианчето и Принцеска!   bouquet

meri1, добре дошла в темичката! Ако това ще те успокои, и аз имах лоши мисли преди второто раждане. Първият път, хем не знаех какво е, и пак някакси не се притеснявах толкова....обаче вторият път се притеснявах повече нещо да не ми се случи, защото вече имах едно детенце. Съвсем нормално е да се притесняваш, но все пак се опитай да гледаш позитивно- всичко ще мине добре!  Hug

# 97
Бубети,  Grinning е няма как, за съжаление ще го отложим. Ноооооооо после ни чака по-големия купон  Crazy - парти с пеленачета. А дано по-скоро да е  Praynig !

# 98
Само нашата бебка ли не обича при нас на спалнята LaughingЧестно казано се радвам,защото се притеснявах че няма да издържаме и ще я взимаме и ще свикне!!Но на нея определено и е по-удобно в нейното си легло!!Така ми е и по-спокойно,че веднъж като я бях гушнала а баща и спеше такъв шамар и нададе в просъница че на мен свитки ми излязоха а тя милата докато се усети какво става и той си изяде боя от мен Mr. GreenЗа това да ми е по-спокойно си спинка в нейното креватче а и тя не възразява!Но Диде Анди,Теди и Геле на едно легло така един до друг за просто приказка Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного са сладки нямам думи просто!!!
Стискам палци на всички нарочени за понеделник да не им се налага!!Да си тръгнат бебоците самички!
Исках да попитам Купихте ли и ако да какво на лекарите които си избрахте за раждането??? Ние още нищо не сме дали на моя лекар и все по-гузно ми става!!Но понеже ни е семеен приятел от години и си мисля,че не върви една бутилка скъп алкохол само!Мислех да му подарим някоя вещ за спомен!!Премести се в къща наскоро и за това се сетих за това!!Ама не знам какво точно!Мислех и парички в пликче ама...не ми допада нещо идеята защото някак си..все едно му плащаме пък и колко да му дадем,200лв ми се струват малко а 500 не можем да си позволим да отделим точно в този момент!!За това ще помоля за идеи защото вече е срамота минаха толкова дни от раждането
Честити бебоци на Дианченцето и Принцеска

# 99

meri1, добре дошла в темичката! Ако това ще те успокои, и аз имах лоши мисли преди второто раждане. Първият път, хем не знаех какво е, и пак някакси не се притеснявах толкова....обаче вторият път се притеснявах повече нещо да не ми се случи, защото вече имах едно детенце. Съвсем нормално е да се притесняваш, но все пак се опитай да гледаш позитивно- всичко ще мине добре!  Hug
Благодаря ти много мила за топлото посрещане.И аз първия път бях спокойна,може би защото бях по-млада и не се замислях много,а и сега като знам какво е и се плаша.

# 100
  • София
Честити съкровища на Дианченце и Принцеска! Продължаваме да стискаме палци за малкото останали коремчета.

И ние днес се храним на 2 часа или час и половина, поне разпознавам, че е глад и тъкмо щях да питам нормално ли е, когато прочетох в поста на Асенцето, че и те са така.
Не знам обаче за спането дали да се притеснявам. Мирко спи навсякъде. Rolling Eyes В легълцето, в портбебето върху шезлонга, в количката, а нощно време, когато съм изморена, го кърмя легнала и така си заспиваме. А съм го оставила в леглото, се разсънва и не знам накъде отиват нещата...
Иначе не мога да се наглася с тези пози за кърмене, все ми е неудобно, окапват ми ръцете и се дразня, а не трябва. Някой ползва ли специална възглавница?

# 101
Някой ползва ли специална възглавница?
Да, и съм много доволна  Peace

# 102
  • София
irinii, откъде мога да си купя?

# 103
Честито на Дианченцето и Принцеска!Живи и здрави! Hug
Дианченце,мила.....измъчила си се...
mery1 welcomeИ не се притеснявай много,много.Аз пък гледам котарак и няма  проблеми.И лошите мисли да ги забравиш,ей Wink

# 104
meri1, нашата бебка ще спи при нас - и като порасне ще му мислим. за лошите мисли - май всички ги имаме - не се давай  Hug аз от началото съм в пълна паника, но се успокоявам с крайния резултат  newsm32

Dr.Tsveti, и аз съм за понеделник - ако дотогава госпожичката продължи да си показва рогцата, ще се влиза в болницата.

bubety, легълцето е разкошно. Честно ти казвам като го видях съжалих, че ве4е сме си купили  Blush

май исках н аоще някой да пиша, но забравих на кой и какво  Crazy

И да питам - днес ми се обадиха от работа, че болничният ми изтекъл, а аз реално не съм родила, за да представя такъв от болницата - сега какво правя??? някой друг имал ли е такива проблеми ???

ей да не забравя - честито на новите мами!!!

Общи условия

Активация на акаунт