СЕПТЕМВРИ вече отминава, мама без корем остава!

• 15 833
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
От сутринта малката се спуква да реве и сега я приспах в количката ooooh! СЕтих се, че вие бяхте писали, че така ги приспивате и реших и аз да пробвам и оооо чудо baby_neutral Дадох й малко вода, бибата и след 1мин вече си спеше сладко сладко! Пу-пу! От 9ч до сега ми се разтегнаха ръцете - вече си почесвам колената без да се навеждам #2gunfire Че и снощи много мрънка и не щеше да спи! и заспиваше само при мен #Crazy

# 166
Ние не заспиваме ни в количка ни в столче ooooh!Обаче заспиваме на музика на мига и то на каква-ЧАЛГА ooooh! #CrazyПробвах всякакава музика ама нашата девойка на чалга най се успива ще рече човек че цялата бременност съм изкарала в Най Клуб Mr. Green LaughingЕдна чалга не съм изслушала по време на бременността какво му стана на това дете!!И седим и се друсаме на Поп-Фолк и тя заспива сладко сладко WhistlingМа какво да я правя!!Вече няколко пъти така!Може би и е по звучна знам ли другата музика може нещо да не чува добре пък чалгата нали е по особена като звучене..ох чудя се и се мая!Направо нощем ще я оставям пред входа на Син Сити да се кефи Mr. Green

# 167
Здарвейте мами   bouquet
Ние днес с малкия сме малко неспокойни...незнам  защо...снощи заспа след къпане в 21.30 и се събуди чак в 03.30 през ноща а аз си мислех да го чакам към 00.30 да се събуди и да го храня  Shocked...добрече много ми се спеше!

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 16:26 от jojo&vik

# 168
  • София/Русе
Ама как ви се възхищавам, че се организирате и успявате и да пишете, аз реших малко да почета, че ме съм отдавна, ама май няма време. Така че честито на всички родили, предполагам вече няма чакащи, но ако има стискам палци !
Аз не успях да започна да кърмя и съм много крива и много ревах, викнах си консултант вкъщи, малко се обнадеждих, после пак не успях, ама че работа, сигурно има и други като мен, дано успея да прочета и да използвам някоя идея, но някак още не мога да смогна. Поздрави на всички Simple Smile

# 169
Честито, Бони7777, много да ви радва малкия мъж  bouquet
Предаването в събота и аz си zаписах, да гледам.
И искрено ви zавиждам zа бебоци, дето zаспиват в нормални часове вечер, да zнаете. При нас това не се случва, май имаше някой и друг такъв ден в началото, но не помня вече  ooooh!
И да ви раzкажа, днес идва акушерката. Каzах zа акането, каzа ми, че до 10 дни е нормално  Shocked . Т.е. не се прави нищо, после може леееекичко да се помогне с термометър, но чак тогава. Е на моята днес и беше 5ти ден, иzака се сама. Каzах и и zа наддаването, което иzмерихме в събота. Тя каzа, че това в комбинация с неспойкойно бебе, вечно гладно и ревящо, а и неакане 5 дни, според нея zначи, че не и достига мляко. И zа съжаление това потвърди мойте опасения  Cry .Все се надявах да каже, че всичко е наред, но... Каzа ми да пробвам на всяко хранене да додавам, zа да раzбера колко ще иzяжда. Направих го в 3ч. След кърмене блиzо час и от двете гърди иzяде 80мл. АМ  Confused Явно не и стига, но zащо, по дяволите??? Какво мислите? Защо стана така, при положние, че в началото всичко тръгна супер? Наддаваше, акаше на всяко ядене и т.н.... Явно не е от неправилно поставяне или нещо от сорта, zащота правя всичко както в началото, а щом тогава можехме, zнаЧи можем и сега. Просто не си го обяснявам никак. Пък нали с нарастване на нуждите и лактацията се увеличавала уж.. Пия и течности и чай zа кърмачки. Оффффф ....... А между другото и да кърмиш и да дохранваш е супер гадно и сложно, поне на мен така ми се струва де.
И не че като е с пълен корем е много по спокойна  Rolling Eyes
Пак ви напълних главите, иzвинявайте Confused
Днес не вали, мислех да иzлеzем, но стана късно,а и доста духа. Гадост.

# 170
Здрасти сладуранки Grinning Как я карате? Wink
Аз сега имам малко време да попиша мъничето е за няколко часа на гости на баба си, после ще ходим да си го приберем.
Честито на мамите които вече са родили  bouquet
Аз имам едно въпросче, понеже като го даваме на бабите да го гледат, аз давам изцедена кърма, ама като не знам колко изсуква от мен и се чудя дали не му е малко или пък много newsm78 Вчера баба мъу каза че спокойно си изял 120мл. ама не знам да не е много или пък малко Thinking Някой ако има някакви идеи нека сподели Peace
Иначе ние сме добре, другата седмица на 10 сме на консултация и ще видим колко сме големи и колко тежим, също така ще ни бият и ваксина.
А между другото кога ще се местим в родени?
Айде лека вечер на всички Hug Hug Hug

# 171
Нели, добре си дошла. Какво стана при раждането милата? Че и антибиотици  е трябвало, гуш. Но малкото бебоче е прекрасно.
По точка 2. - няма празна гърда. Аз нали съм професионална цедилка и като спре да тече кърма, ако продължа да помпам, след няколко минути пак се пуска кърма. Не много, но доказва, че за минути се произвежда количество. Сложи малко лансинох на "превръзките" за гърди преди да ги използваш и виж дали това помага.

Деси, и на акушерският кантар ли сте наддали толкова? Това ли беше където се мерихте преди?
Като се изака твоята хубавица, какво беше акото? Колко количество? Ако пробваш с додаване, поне се цеди допълнително (даже и нищо да не излиза, стимулирането е добре), защото ако яде друго, означава че яде по малко кърма и тогава ще правиш все по-малко. Магически кръг е това ако не се внимава. Тази акушерка не ти ли даде някакъв съвет как да оправиш нещата? Намери някой който да знае за какво става въпрос и да ти помогне ако има нужда.

Днес ходихме на едно фестивалче - животни, храна, джунджурийки...возила... децата много се радваха. Малко беше хладно, особено като си тръгвахме, но беше много приятно иначе. Дребчо се представи прекрасно милият.

# 172
Пееща не са малко!Симона яде по 80 пък сме горе долу на едни дни с вас PeaceТой ще изцока и 200 ако има толкова в шишето!Нормално-по-широка дупка,пуска по много и то с лекота!И ти да си и ти ще ги изпапаш!Знам че бебе яде по 110 на ч месец по 120 на 2 и така нататък! Hug
Аз с тая кърма откачам-все по-малко имам TiredА и помпата ми се скапа!Маркуча се вади с 300 зора се изцеждам и то по 1 час това правя!Нощем е ужас
Монката пък се пристрасти към сешоара ooooh!Само да го чуе и е готова,иначе се дере! Mr. Green #Crazy
А мъжо днес след 24 часа дежурство грам внимание не обърна нито на мен нито на детето!Излиза с приятели ходи си насам натам,сега спи #2gunfire #Cussing outСимона се дере той седи на компютъра аз се чудя кое по-напред да захвана!! #Cussing outБебе ли да храня да мия да обличам помолих го хавлията да ми подаде-няма кой да чуе!Сок от круша го помолих да ми купи той си пита ушите!!Много ме ядосва днес

# 173
Мире мерси за бързия отговор Hug
Относно помпата аз си взех на Авент ръчната, супер удобна е без проблеми се цедя с нея, а и има резервни части така че все едно имам две помпи, много съм доволна Peace

# 174
Май около 120гр. трябва да ядат, да. Но това е относително, много ясно, както всичко останало.
Шейли, не, в понеделник ще ходим при доктора, там я мериха zа пъви път преди месец. Там ще е часът на истината  Wink . Таzи нищо не ми каzа повече, не zнам zащо. Знам, че ще намалее съвсем, zатова ми е гадно. Акото беше доста, като пасте мисля. Мале, ама падат обяснения  Mr. Green

# 175
Деси, ако искаш си пиши с Пепеляшка - тя също е консултант по кърменето и с опит в кърмене в тандем.
Не се отчайвай. Ако трябва намери акушерка, която да слага игли за стимулиране на лактацията. Аз съм щастлива, че ако ми се наложи, моята веднага ще ме боцне (дано да не ми се налага, като предния път).

# 176
Нашата педи ми каза ако имам проблем да тура две капки окситоцин под езика и да чакам подаяние LaughingДемек да тръгне теча!!
Ама не знам колко е правилно и до сега не съм го прилагала!Аз одеве и на вряла вода седят и пак едва се източих и излязе толкова символично количество!!Добре че Симона за сега не яде по много/даже тея 80 са и бая и връща някой път/,че не знам как ще смигвам ако започне да яде по 150 #Crazy

# 177
  • София
Здравейте !
На мен днес след 2 часа разхождане по магазините ми падна тапата.Точно  5 мин. преди да се прибера  в къщи.Изобщо не се притесних,защото от прочетеното тука знам,че не тръгва раждането веднага,а особенно като знам Вечерница колко изкара без тапа. Thinking

# 178
Асе, ще ти  звънна по тел. утре сутринта, ако е удобно.

# 179
Честити бебенца на Мона и Бони7777! Да са ви живи и здрави съкровищата.
Иринии, ти ми намери болната тема от последната седмица. Виж какво открих, дано са ти от полза:  http://www.lactnews.com/englishdd.html и http://www.mother-2-mother.com/normal.htm#NormalStools
Аз изчезвам, че имам повикване от Ками  Wink

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 22:50 от BAE

Общи условия

Активация на акаунт