СЕПТЕМВРИ вече отминава, мама без корем остава!

• 15 832
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Да Дими ,това е моят бебчо Ники.Мерси.Аз вече съм на път да се откажа.Неще да засуче и това е.Мерси на Асето за предложението да се видам ,но в момента няма как да стане.А мисля че колкото повече време минава толкова ще е по-трудно.Все още цедя и давам кърма и редувам с АМ.Педиатърката каза че само мъча детето-в смисъл че ми е малко кърмата.Има ли други бебета само на АМ?

и ние сме само на АМ от една седмица вече, по лесно  ми е и по добре и се отразява, моята пък изобщо не ми иска кърмата и повръща и не се наяжда.... буди се през 1 час , а с  млякото всичко си е наред освен че веднага се запече и пием дуфалак но се оправя вече... педиатърката каза, че е напълно нормално

# 181
Ние също сме от 3 дена само на АМ и аз намирам, че детенцето е по добре!И ние повръщахме от кърмата,особено какви фонтани бяха по едно време!На мен ми е малко хамалогия с тия шишета, то само миене, стерилизиране и изваряване на вода!За сега нямаме проблем с акито ходим си по няколко пъти на ден!Сега сме на Нутрилон 1, педиатърката ми каза да си взема НАН и майка ми е купила една кутия, но много се чудя дали да го сменям?!
Деси и при нас в началото тръгна много добре, ако знаете колко мляко е изпил моя!Сутрин като се цедях той си пиеше кафето с кърма!

# 182
  • София
stefina, хайде, чакаме хубави новини от теб!   bouquet

Мъжът ми замина днес за една седмица и сме самички с децата.  Cry

Дидишонче, Жужа, щом така се е наложило....здраве да е, само да растат дечицата и вие да сте спокойни.  Hug

Деска, съжалявам за проблемите ви с кърменето..... Confused Честно казано, и мен ме е страх от края на първия месец- имам чувството, че това е някакъв проблемен момент, когато потребностите на бебето се увеличават, пък кърмата не.... Tired Наистина е доста трудоемко да се кърми и дохранва.....но все пак, няма ли да опиташ? Може да е временно....но трябва да се дозира много внимателно количеството АМ.... newsm78

Утре се надявам да се чуя с Асето и да отидем в МД да се премерим още веднъж при д-р Попиванова....да видим накъде сме и що сме... Thinking

# 183
Симона е къпана и нахранена преди 2 часа и сега ревеееееее ooooh!Ужас!!Ама не е акала и ми се струва че е за това Thinking
Ние си държим тиквата изправена Heart EyesНа мама голямото момиче BlushВашите бебоци изправят ли главички?
Стеф с теб сме-хйде раждай и да ходим в Родени Hug
Мамита и бебета на АМ HugНаправихте всичко възможно  HugВажното е да сте здрави Hug
Суит мила разбирам те ама и ти с 3 деца малиииии ooooh!

# 184
  • София
Стеф с теб сме-хйде раждай и да ходим в Родени Hug

Само тя ли остана от активните мами?

Мире, Галина си държи главата изправена още от раждането  Simple Smile. Също така много се върти, като я сложа легнала- без проблем се обръща от гръб настрани и обратното.  Simple Smile

Слава богу, имам кой да ми помага- една съседка, която ми помага от години за децата, и леля ми. Съседката идва да постои при бебето, докато заведа каката на градина или напазарувам, леля ми ми предложи да ми сготви 1-2 пъти....иначе за ежедневните грижи по бебето ми помагат децата, да са живи и здрави.  Blush

# 185
Веч, zа такова нещо не бях чувала. Не zнам, обикновена хебаме ли е това, или раzлична? Винаги има какво да научи човек..
Суит, мисля докато мога да кърмя, но гладна няма да я държа. Може пак да не спи много, или рано вечер, но днес детето е в пъти по спокойно. Може да си лежи и да си гледа, което иначе беше немислимо, имаше само рев и пак рев. Дано при теб с Галето кърменето върви успешно  Peace
Май наистина само Стефина чакаме, а? Хайде, дано е скоро и леко  Hug

# 186
  • Бургас
запис Hug Heart Eyes

# 187
Съни, звъни без проблем Hug Само да знаеш, че от 12 съм на хомеопат Grinning
Деси, аз бих посъветвала първо да си вземеш кантарче. Ама хубаво. Знам, че в белите държави можеш да вземеш под наем от аптеката, ама нека Веч или някой друг се включи с подробна информация Grinning Първо кантарче, а после минаваме на лични, за да не товарим излишно темата Grinning За сега бих те посъветвала да включиш не повече от 60 мл. АМ на 4 хранения. Но това е така - на сляпо. Вземи кантар и ще говорим тогава Peace

# 188
Добро утро и от мен!
Мирка и моята си си държи главичката от раждането, никога не съм я придържала, само след като я нахраня ако е заспала и е напълно отпусната(но това важи и за нас-възрастните).Обрърна ми се от едната страна по гръб и след това на другата като се прибрахме от родилното-на 3 дена!А от няколко дена се разхождаме из цялата кошара, като някоя малко змииче пълзи и редовно я намирам забила глава в обиколниците или висящи краченца и ръчички от решетката!Добре че бебефона ми е с камера иначе не бих я оставила сама!А пък ако знаеете как се пули разглежда вече всичко около нея!Някой път се заглежда в нещо и седи като впеценена доста време и после се стряска!Също така от самото начало и ми следи ръката, отначало следеше ярки предмети само в хоризонтално движение, а от скоро почна и вертикално да ги следи!Звуци всякакви издава, очаквам скоро да ми загука!В това отношение си мисля че се развива много добре, но това пусто тегло!И тея пъпки,от претопляне са!Много се обвинявам, ама много ми е трудно с това обличане хем да не я притопля, хем пък да не я простудя!Някой знае ли след колко време изчезват тия пъпчици!?
Муциту само запис ли?Аз като те видях така се зарадвах,че ще ни развеселих пак с някоя историика!

# 189
  • София
Добро утро!
Ние сме още 2 в 1 .Днес ще ходя на лекар да видим какво става с мързелака Laughing
Лек ден.

# 190
  • София
Здравейте момичета,
Аз вчера питах, ама пак ще питам, че никой не ми е отговорил.
С какво обработвате пъпчетата, че на Ради има малка раничка още. Със спирт и после с какво - мехлемче, пудра? Още не можем да се къпем без лепенка, а не ми се звъни на педи за това. Благодаря предварително!  Hug
Стеф, стискам палци и да се похвалиш после  Heart Eyes

# 191
Ирина аз бях питала лекарката ми и тя каза няма значение точно какво!Отиди в аптеката кажи какво ти трябва и те ще ти дадат нещо!На мен ми дадоха Норсулфазол!Аз го почиствах само след баня първо със спирт, след това изсипвах малко количество от прахчето на една марля и с памуче топвах там и след това на пъпчето!Отгоре слагах една марличка и памперса, като всеки път като сменях памперса сменях и марлята!За 5-6 дена заздравя и паднаха всички корички!
п.п Някои всеки път като сменят памперса го почистват, но и веднъж след баня е напълно достатъчно!

# 192
Ирина,на нас докора ни изписа спирт95 градуса и после Топоцин.Прахче с цинк и разни други работи.Върши работа.

# 193
Иринка, на нас педиатъра ни каза ПИОКТАНИН (разтвор 2%). Това е едно лилаво цапащо нещо, което се нанася с помощта на клечка за уши, след спирта. Каза, че не ми препоръчва пудра, тъй като тя ще образува коричка, а после коричката трабва да се маха. Каза, че на повечето майки им е жал и ги е страх да махат тая коричка, и каза че този Пиоктинин после за други неща пак ще се ползва - пъпчици и т.н.  Peace Hug

# 194
Здравейте мами септемврийки, аз съм от декемврийките. Извинявайте, че нахлувам в темата ви  Hug
Искам да честитя на всички, които вече са родили. Пожелавам ви да си отгледате най- страхотните деца.  bouquet Да са ви живи и здрави  Hug Много ви се радвам  Hug
Тези, които все още чакат своя миг- стискам палци за едно безпроблемно рождане  Peace
Приятен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт