В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 757
  • 960
  •   1
Отговори
# 750
         ЗДРАВЕЙТЕ, как върви диетката днес? Гледам има гладни - и аз, но само режимно!
         ТАНЧЕ, да ти е живо и здраво детенцето, да посрещате безброй рождени дни заедно, да те радва и да е късметлия  newsm59  party023 nbirthday.
         ВЕЩИ да ти е живо и здраво синчето, то вече е станало мъж, да стане добър и щастлив човек му пожелавам, а на теб да му се радваш и да те радва  nbirthday  party023 nbirthday.
         МОНРОЕ  - а честито, хубаво нещо е да станеш вуйна, да ти е жив и здрав племенникът и да е много късметлия в живота!  : baby
         ТУНИ къде се загуби, нормално е днес да празнуваш, но и да почерпиш!
         ФИЛЮДКИ!!!
          п.п. Добре дошли на новичките, за кой ли път се изненадвам, как може да започваш
                 една диета ли, един хранителен режим ли, без да прочетеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО за
                 информация. Четете бре момичета, то бива мързел, бива ама това вече прелива  
                 чашата! Както казва Вещи - всичко ви е поднесено по възможно най-лесно раз-
                 бираемият начин и пак няма кой да го прочете! Срамота! А колкото за неграмотно
                 написаните постове - няма какво да говорим, направо сме върхът! Лек ден и умна-
                 та! И както вика Лучи, след блезо 4 месеца и 24 кг. в минус смятам, че  и аз съм
                 от вече врелите и кипели ДЮКАНКИ!

# 751
Бърди, яж бе - не се тормози!   bouquet Ама режимна храна! Peace И не се поддавай на стреса!
Напомням   newsm11 - храната не решава проблемите!
Знам, че го знаеш, но ти припомням с надеждата да ти е от помощ!  Hug

redjinaa - прочела ли си книгата и първа страница на настоящата тема?  newsm78 Не е добре да започваш диета (режим на хранене), за която не знаеш основните правила! Ето тук е вложен труд, за да се спести време и са изнесени основните правила  Peace. Чети и от утре почвай наново!!!  Peace

Аватара ти е доста големичък и натоварва и без това натоварената тема! Намали снимката ако можеш!  Peace Иначе изглежда страхотно! Ти ли си?
Пожелавам ти успех!   bouquet

Вещи  Hug  bouquet Heart Eyes
да аз сам смених снимката,защто да започна на ново днеска сам яла домати и телешко месо

# 752
           Здравейте,

честити рожденни дни на Тунинг и на Вещи синчето и честито на всички други с поводи и без поводи!  bouquet  bouquet  bouquet

Даниа  Hug Hug Hug!

Искам да кажа нещо  - спазвайте стриктно режима, защото иначе няма смисъл, четете първата страничка, аз влязох в трета - ама карах втора+ сирене и гали (ама само със десерт) и продължавах да свалям - а не трябваше повече да свалям - постъпих така защото ме беше страх да не оплескам нещо в тази трета фаза - ама то всичко си е описано в книжката - препрочитам си го редовно и ако не ми е ясно нещо питам и пак чета и пак питам, така че бих ви посъветвала - Дюканстващи - спазвайте режима на Дюкан - за да има ефект!!!

и  тук искам да си позволя да paste един пост на Вещи от преди колко няма и 24 часа  дори - ма много много не си личи - някой да го е прочел, и точно защото има хора, които просто си пишат, без да четат -  после има недоволни и желаещи за незнам си колко подфорума за Дюканстващи:

[size=10pt] Re: В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126
« #655 вторник, 30 септември 2008, 23:25 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Тези, които не обичат нравоучителните слова да не четат, но извинете ме ,просто не мога да се сдържа. Как хора, които искат да отслабнат не уважат времето и търпението и труда на останалите и не се постараят да прочета поне 10 реда за няколко секунди.

Цитат на: ЗлаВещица в петък, 26 септември 2008, 02:28
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ ............... ЩЕ СМЕ ВИ БЛАГОДАРНИ АКО ПРОЧЕТЕТЕ НЕ ВСИЧКИ ТЕМИ, А САМО ТОВА, КОЕТО Е НАПИСАНО ТУК.

Овесените трици не са овесени ядки!
Алкохолът е забранен!
Парафиновото олио е течен парафин!
Калории не се смятат!
Не се мерят порции!
Няма време за хранене!
Няма определен брой хранене, но да не е по-малко от 3!
Закуската е задължителна!
Не стоите гладни!
Диетичните продукти (за диабетици) не са за дюканки!
Триците се ядат и през трите фази! По 3 супени лъжици на ден.
Ядете, докато се заситите!
Какаото е непрепоръчително!
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!
Кашкавалът  - в 3 фаза!
Млякото Бор-Чвор 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода! Може да се яде, има хора, които са отслабнали над 40 кг с всекидневна употреба на Култура

И тъй и тъй съм почнала ще продължа с една молба. Най-вече към новите момичета. Освен че отново ви умолявам да прочетете не всичко, а поне първият пост имам и още една молба. Естетсвено не сте длъжни да я удовлетворите, но аз да си кажа.
Тук сме над 300 човека. 100 от тях пишат редовно. Представете си какво ще стане ако всяка една от тях започне да пуска "добро утро" "добър ден" "здравейте дюканки" "лека нощ и от мен". Ами това е - много сме и е добре да се спестят излишните постове. Чатовете също. Има си лични, има си скайп, има и други места, на които може да се говори. Има опция "редактирай", която е добре да се използва. И също така , в това бяхме постигнали споразумение преди време да пускаме по-малки картинки за поздрави. И друго споразумение - че е достатъчно първия сутрин да пусне кафе, а не да се последва от още 10. Е, ако картинката е малка и към нея има пост, а не е специално пуснат пост за това няма нищо лошо, но не да пускат няколко човека един след друг.

Извинявам се на всички за острия тон! Всъщност не се извинявам, просто трябваше да го кажа. Дано няма познали се и сърдити, не визирам конкренто никой, защото се отнася не само за един или двама.

« Последна редакция: вторник, 30 септември 2008, 23:30 от ЗлаВещица » 
 [/size]

Хубав ден! Hug

# 753
  • София
Бърди!!! Едно приятелско  fight Недей да ревеш, избягай от работа и си наготви едно хубаво всякакви режимни сладости ...  и си сложи черната лъскава  superuu блузка!!!
Не пренебрегвай себе си и своите постижения!
В състояние като твоето си наложих да изпия наведнаж почти 1.5 л вода (много беше гадно) и апетита ми мина почти веднага. Пробвай ако искаш!

# 754
  • София
Наминавам смао да ви видя Simple Smile Честити празници на всички!!!

НЯмам мн време да пиша,затова по същество.
Ужасно се чувствам,подуло ми се е мехчето,демек коремището. Предполагам, че е от едната глътка водка по обяд,за която мисля,че няма да си простя,въпреки че беше наложително. Как да откажеш на по-висшите от теб? Sad Нагълтах се с вода, уж..за да ми мине,УВИ Sad
Днес май само вода пия и ми е мн кофти,а нямам никакво време за ядене,готвене и тн Sad Вие как се справяте в подобни ситуации, притиснати от времето? Мисля,че трябва да си нося по кофичка мляко..колкото да засищам глада  smile3518
А такава хубава бяла рибка си бях извадила снощи да си правя  Weary

И ето..връщам се в нас,колкото да хапна 2-3 хапки и веднага на кантара. Сутринта нямаше промяна на кг/както и вчера/,но сега отчита -1кг. Принципно сутрин трябва,знам..но ми е малко странно. При положение,че се наливах с вода,а сега и с кола...  newsm09

Сега се сетих,че и триците не съм си яла..абе изобщо въобще..

Бърди, дръж се! Simple Smile Виж снимки от 'преди и сега' и бързо ще мине ищаха за храна Simple Smile Поне аз така правя, хм  smile3506

До по-късно! И се усмихвайте повече Simple Smile

# 755
  • Пловдив
здравейте Дюканки!
Чета ви постоянно и гледам да не пропусна.Вие и вашите снимки ме мотивирате да продължавам.
На диетата съм от 26.08.08г. и започнах от 73,5 кг; висока съм 1,72 с съм на 49г.
Сега съм 68кг, мислех да спра на 67кг , но не се харесвам сега и ще продължа до 63кг. Не съм спортен тип и съм отпусната, така че и малкото кг в повече личат.
Благодаря ви , че ви има ! Не бих се справила без вашите съвети. Grinning

# 756
 bigdance2Честит Рожден ден на Тунинг Hug  party023 нека  всички твой желания бъдат мои пожелания Mr. Green

Честито и на Вещи да и е жив и здрав сина и много да ги радва bdbaloni

Промяна в кантара нямам,нещо пак зациклих ама то и МЦ днес трябваше да дойде пък още го няма ooooh! така че ще се чака за никъде не бързам Mr. Green

# 757
Здравейте, момичета!
 Днес ми е 3 ден откакто почнах диетата и имам няколко въпроса:
-Рулца от раци също ли могат да се ядат в големи количества(толкова ги обичам, че и 1кг на ден мога да изям) или и за тях има някакво ограничение както и за млечните?
- Мога ли да  ям пушена пуешка и пилешка шунка , както и пушени бутчета?
-Шунки със съдържание на мазнини м/у 2 и 4 %( свинска можели да се хапва)?
Имам да свалям поне 15 килограма.

# 758
  • София
Вещи, да ти е живо и здраво синчето и много да те радва!!!

Ленок,
1. рачешки рулца можеш да хапваш, ама не прекалявай, защото в тях има доста неща неподходящи особено за ударния етап... нишестета, въглехидрати...
2. пред шунките предпочитай филетата, пушено пилешно бутче може без кожата
3. свинско - не!

Мерито, стегни се бре!  Joy Толкова бързо сваляш - организма иска малко да свикне, кво си го юрнала???

Гадинка та : предлагам ти да спреш да пишеш простотии  newsm78 на пиян акъл...

Татит-че, нещо не разбрах какво се променя по темата ни???

# 759
  • Варна
да аз сам смених снимката,защто да започна на ново днеска сам яла домати и телешко месо

redjinaa, не разбираш ли добре български език?

Вещи, само здраве за теб и хората около теб! Да ти е щастливо детето, а ти - доволна и горда мама!   bouquet

# 760
  • София
И аз имам питане

Хора, по колко вода пиете на ден? Аз винаги съм си била жаба, обаче днес взех та преброих бутилчиците от минерална вода, които съм изхвърлила в офисното кошче и резултата е 8!? Това прави 4 литра вода и то само за времето от 9.00 до момента!!!!!  Нормално ли е или нещо съм се сбъркала?!

# 761
  • София
Нелсън, ако така караш до довечера ще си нагълтала 8 литра вода, а това със сигурност не е нормално...
Мисля, че максимумът полезен за организма е не повече от 3,5 литра в това студено време

# 762
  • Sofia, BG
Привет  wavey

Първо честитки, разбира се за Тунинг, бебето на Танчето Hug, сина на Вещи и племенника на Монро (какво беше вуйна  newsm78) Да сте живи и здрави и вие и вашите близки, весело изкарване и мноого подаръци!!  Hug

Ленок добре дошла  welcome Аз на твое място не бих наблягала на рулцата, особено в ударната фаза. Имат доста въглехидрат..но ти си преценяваш  Peace
Гадинката  Mr. Green Да си призная аз също бях много възмУтена като ти видях снимките, викам си: ето още една, дето от 53 иска да стане 47кг Mr. Green Много е готино така като не ти личат килата, но е хубаво, че си решила да влезеш в границите на нормалния БМИ  Peace За яденето - аз също нямам никакво време, затова готвя по нощите в промишлени количества и го разпределям за 3 дни напред, нося си кутийки и бурканчета на работа - много си промених дневния режим. Онзи ден се улових, че половиния час сутрин, който отделях за грим, сега го използвам за приготвяне на обилна закуска  Joy

Отчет да дам за м. септември - 4.2 кг  Party (за сравнение август -3.5кг, юли -6.3кг и от 17ти до 30ти юни -4.5кг) Вече съм 87.5 Планът ми е до края на октомври да съм поне 85кг, т.е. да вляза в 'наднормения' БМИ, а до 01.01.2009г - на седмата пейка  Praynig - мисля, че е реална и лесно осъществима цел.

# 763
Искам да питам - пилешките сърца режимни ли са?
И ако да по какъв начин мога да ги приготвям - на скара, сварени или как  newsm78

# 764
  • Тракийка в Софийското равно поле....
redjinaa - прочела ли си книгата и първа страница на настоящата тема?  newsm78 Не е добре да започваш диета (режим на хранене), за която не знаеш основните правила! Ето тук е вложен труд, за да се спести време и са изнесени основните правила  Peace. Чети и от утре почвай наново!!!  Peace

smile3514 smile3511 doh

Ами нека съм лоша - те се не трае!

Общи условия

Активация на акаунт