Края на месеца е, време за графици и тримесечни отчети, а на всичкото отгоре децата почнаха да се разболяват едно след друго.
Не ми остава време да си свърша писмената работа, а вече е немислимо да си я нося в къщи. Просто тогава е времето за Тони. Усещам че му липсвам защото като се прибера не иска никой друг. Дори спи по-често при нас на спалнята отколкото в неговото легло. Утре съм дежурна и се надявам да е по-спокоен деня. 
Радвам се че ви харесва името на темичката.
Нашата тераса е с двойна врата и Тони като я блъснал силно се затворила вътрешната при което от страната на терасата не може да се отвори. Майка се е притеснила доста и най-вече за него. Направо вече трябва много да внимавам. Как са ясленчетата? Аз почвам да се настройвам психически за 6.10.
ББ4 не гледам. Но гледам "Дансинг старс" и Сървайвър. А и Тони също.

определено вече свиква, харесва й, започнала е да спи без много пазарене (макар вече да си има прякор от едната леличка - Ния професора
) 
поне си има апетит
за шапката въобще и не го мисли, ния редовно си слага на главата каквото и попадне - кофа, торбичка, столче и какво ли още не, като заявява, че си имала шапка
nana77, Кало ще свикне
а ти се оправяй 

Аз съм в НДК

казвай как най-бързо да се снабдим с екземляр
Ще чакам да се обадиш при следващото си идване
Стана ми лошо на зъболекарския стол. Дофтурът чак тогаз повярва, че припадам. И изненадано каза: Аааааа да вярно устните ви побеляха