АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

• 19 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • варненка от София
СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР! Зарадвах се, все едно аз съм родила, браво на Ели, родила си е направо отгледано бебче. Да е жив и здрав малкият Никола, много да ги радва, много положителни емоции да имат и да се обичат взаимно цялото семейство!

Прекрасно!

Не се стърпях и аз гласувах за двечките с жестоко, завърбяха ме пръстите и метнах снимка на Шушел  Blush
http://www.digitalworld.bg/?call=USE~photo;&page=gallery& … 4531&round=18

# 181
СТРАХОТНА НОВИНА!!!!Да е ви е жив и здрав малкия голям мъж ,много да ви радва ,да слуша мама,тати и бати !!!
Браво и на теб Ели ти си герой!!!

И аз гласувах за всички ,успех !!! Peace
Бързо оздравяване на всички болнички и успех на новите ясленци!

Аз точно заради много болести не давах Ники на ясла,реших че ако ще изгражда имунитет срещу вирусите е по добре да е на възраст на която можеш да дадеш повече лекарства и да разбира повече ,за да давам по лесно лекарствата,а и на него хич не му понасяше.

# 182
# 183
Честито бебче на Мама Ели 78.
Само радост и усмивки да носи на цялото семейство.

# 184
 Голямо гласуване настана.Дадох максимума и за Шушето и за Кало.Готини снимки. Peace Нашата е правена с телефон и хич не е добро качество,така че не се борим за челните места,ама аз си я харесвам. Wink

# 185
  • у дома
йееееееееееееееее страхотна новина!
да е жив и здрав малкия юнак Никола на мама elli78 и бързо възстановяване на мамата
  Mr. Green newsm51 smile3504  ura

за утре има ли конкретна срещичка с Karim? следобед и аз съм на линия, ако някой се разбере нещо конкретно, нека пише в темичката  Peace Hug

# 186
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА elli78  и бате Наско! Много, много се зарадвах!  Hug

Да се отчета след първия ден - Токи е поплакал малко, спал е на обяд, успял е да се сдърпа с една девойка за играчка и взел, че я ухапал.  Embarassed Изглеждаше добре тази вечер. Ще видим как ще бъде оттук нататък.
Хайде лека вечер!  Heart Eyes

# 187
йееееееееееееееее страхотна новина!
да е жив и здрав малкия юнак Никола на мама elli78 и бързо възстановяване на мамата
  Mr. Green newsm51 smile3504  ura

Не мога да не се включа след тази страхотна новина. Включвам се към всички поздрави.

Hug

Утре повече,че ми е трудно да се преборя с Тони за компютъра. Wink

# 188
  • варненка от София
Ама Ели обича да ги ражда юнаците в началото на месеца, сега ще празнуват рождени дни два месеца подред  Heart Eyes

# 189
  • София
Честито бебче, Ели! Да ти е жив и здрав и много да ви радва!   Heart Eyes

# 190
ЧЕСТИТО, ЕЛИ!!! Да ти е жив и здрав малкия юнак, и само радости да ти носят с баткото! Hug

# 191
  • софия
ЕЛИ,ЧЕСТИТА ВТОРА РАДОСТ  Hug!ДА РАСТЕ ЗДРАВ,СИЛЕН ДА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВ И ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 192
  • София
За всички гласувах!  Peace Дани, а ти да кажеш нещо? http://www.digitalworld.bg/?call=USE~photo;&page=gallery& … 4533&round=18  Whistling Нали това е нашата Найа? И за нея гласувах. Пък дано не е някое девойче, дето прилича на нея и е със същото име  Laughing
Ммилена, ето - Изчисляване на Асцендентa за 7.08.2006 в 10:05:00, София 

Вашият Асцендент е:      Дева
Вашата Зодия е:      Лъв
Луната ви се намира в:      Козирог
, от тук http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php
Да не пропусна - Блан и Карим са се разбрали да се видят към 14ч около НДК. Блан ще пише подробности утре сутринта. Мислете за заведение или въобще - къде да се видите. Аз ако мога, ще се присъединя към компанията.

# 193
Слагам кафето и отивам да изчислявам асценденти Crazy
 В 14 ч съм налична в НДК Peace Ще се опитам да се измъкна.Чакаме Блан за повече инфо Peace

# 194
  • гр.София
 ДОБРУТРО!

Радвам се,че има желаещи за среща,мислех,че както всички са болни ,ще си се виждаме сами с Карим.
 Тя ще ходи до Летището към 13ч и се разбрахме да имам готовност около 14ч за виждане около НДК.( Аз ще цъфна там още към 13.30)
 След това Карим ще ходи и в книжарници, а следобед си пътува.
 Времето ще е хубаво , аз с 2 деца-та навън ми е най-лесно за среща, а не в заведение. Но Велмар,ако имаш идея за конкретно такова наоколо...-с удоволствие Hug
 Имам телефоните на Блу и Велмар,ще звъня.
 За неможещите да дойдат-Карим ще остави доста екземпляри,така че когато искате -може да си вземете.( От мен Simple Smile)

Тези снимки,за които гласувате-едни се отварят,други-не. Ще ги търся после дечицата сред останалите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт