DE 92 - Добре дошли на новите звезди Ева, Мария, Яна, Елиас!

• 16 540
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Хаха, Сърфи, и аz полzвам точно същата комбинаци хигиениzация навън Simple Smile
Бг телевиzия...Бях година там и не се zагледах нито веднъж освен в новините чат пат. Просто не си струва.
А zа прясното мляко доскоро се каzваше след годинката, а сега май новите рихтлиниен са zа след 6 месеца Wink

# 61
Много са сладки семейство Вечкови Simple Smile

Мляко (нормално) аз давах след годинката, нямали сме проблеми. И до сега го пие като за световно, не мога да насмогна с доставката ooooh!

За сателитите- когато за първи път излязохме да живеем под наем си купихме една книжка "правата на наемателя" или нещо такова и в нея съм чела, че дори да е забранено поставянето на сателит, чуждестранните наематели имат право на такъв, за да поддържат "връзка" с родната страна. Така че интересуващите се могат да се разровят из параграфите ако много държат на това чудо, друг е въпросът дали си струва да се изпокараш с наемодателите си, заради един сателит.
На мен миналата зима ми дойде (за кратко) меракът да гледам БГтелевизия и си пусках по интернет Канал1, БТВ, Нова и още 1-2 май. Бързо загубих интерес Sad не намерих едно предаване, което да ми хареса и да искам да го видя втори път. Сериали не гледам, игрален филм по БГтелевизия също не бих загледала, освен ако не е български, защото иначе или ще е с надписи или с некадърен, дразнещ дублаж. И в крайна сметка не остана друго за гледане, само новини пускам от дъжд на вятър, така че сателитът би бил абсолютно ненужна вещ удома.

Да се изкажа и по тоалетния въпрос Wink Преценявам на място. Ако тоалетната има приличен и поддържан вид бърша и налагам с дебел слой тоалетна хартия, после я слагам да седне внимателно и й държа ръцете през цялото време, за да не й дойде на ум да се хване някъде. С този метод започнахме още като тръгнахме по тоалетни, защото моята категорично отказваше да пишка докато я държа, висяли сме по 10 мин, късал ми се е кръста направо и нищо, после сяда и е готова на секундата Crazy Сега вече може всякак де и ако попаднем на някоя гнусна тоалетна я държа, но все пак е 17-18 кг вече, а и повече ще става, така че няма как винаги да я държа.
Таня33, всяка градинка си има скрито местенце, така че няма страшно Wink Иначе да- ходим по магазини, заведения и т.н. И винаги напомням и питам, когато съм видяла тоалетна на удобно място, а не чакам тя да се сети във възможно най-неподходящия момент.

Ние вчера бяхме в Леголанд Simple Smile. ToggoTV за пореден път бяха така добри да ни подарят безплатни билети Wink Тази година се качихме даже на 2 атракции "за големи",. които миналата година не можахме да изпробваме, защото детето ни нямаше още 4 години, но сега я качихме на малкия ахтербан и на онези лодки, които падат от голяма височина. Даже на лодката малко се притеснявах да не я изплашим нещо, защото знам на мен как ми е леко гадничко, като ми се обръща стомаха при падането, но тя беше меко казано бегайстерт, много й хареса Laughing За пореден път се убеждавам, че колкото по-малък човекът, толкова по-добре му действат клатушкания, люшкания и прочее сътресения Laughing
Тук има малко снимки, за съжаление батериите на апарата свършиха към 3 следобед и фото-документация след този час няма Wink

# 62
Бибе, много готини снимки  Heart Eyes ! Аз никога не съм била там и ми беше много интересно!  bouquet

Като ги гледах тези снимки се сетих, че като ученичка идвахме на екскурзия в Австрия и Германия. И в един от дните бяхме на нещо подобно около Виена. Може би беше някакво експо, не помня...Обаче бих искала пак да отида там с половинката, но не знам как да го намеря. На това изложение се разхождаш из един парк, в който има макети (по-ниски от човек) на всички най-известни забележителности в света (напр. айфеловата кула, виенското колело и т.н.). Някой да се сеща къде е  newsm78 ?

Гея, Булсатком и ИТВ са на различни сателити, така че може да не хващате единия, но пък да хващате другия  Wink .

# 63
Зиме, не знам за кой парк става дума, но искам да ти кажа, че няма нужда да биеш път чак до Виена, и в Германия има доста такива паркове. Търси "Мiniaturpark"...

# 64
Бибе, гуглето не ми пуска  Laughing !

# 65
  • Германия
.....
А zа прясното мляко доскоро се каzваше след годинката, а сега май новите рихтлиниен са zа след 6 месеца Wink
Дано тези рихтлиниен не са правени от идндустрията..Иначе - горките бебета.
http://www.baby-zeit.de/themen/ernaehrung/kuhmilch-baby.php Не е задължително алергията да се появи непосредствено след първите седмици пиене на мляко. При мен се появи в детска възраст, еххх, ако майка ми е знаела какво ми причинява навремето  Confused

# 66
Бибе, супер снимки!

При мен се появи в детска възраст, еххх, ако майка ми е знаела какво ми причинява навремето  Confused

И аз съм бъкана с алергии към какво ли не, ама не се сърдя на майка  Wink. Толкова е знаела жената - така ме е хранела Grinning.
Аз поне опитах да се образовам преди да захраня, ама колкото педиатри - толкова и школи. За сега само мангото мина като стадо бизони през стомахчето и, иначе всичко друго се приема с охота  Laughing.

# 67
На това изложение се разхождаш из един парк, в който има макети (по-ниски от човек) на всички най-известни забележителности в света (напр. айфеловата кула, виенското колело и т.н.). Някой да се сеща къде е  newsm78 ?

"Малката Европа" - но е до Брюксел Wink Иначе знам и за "Малката Холандия" - до Хага, и до Милано (Бергамо) има - ама там не съм била и не знам какво показват - дали е само Италия Thinking

# 68
  • в сърцето на един мъж...
Зиме, проверявахме ги и двата сателита, ма не ги хващаме, като за капак си имаме едни огромни кестени и ни пречат, та без да я кача на високо чинията не стааа Confused

# 69
  • Варна
Здравейте,девойки Simple Smile

Тук днес най-накрая ни е малко по-топличко и слънчево.
Юнака на мама Вечка е голям е сладур.

Деси,детегледачката си я намерих от агенция в България.
Лятото,докато бяхме й видях много подробно досие,което иначе
щяха да ми пратят по имейла.И ние и момичето плати на
агенцията по 300е.Минимума,който аз трябва да й плащам е 260е.
Но,ако съм доволна ще й давам повече.

Днес,свекито престигна и довечера със съкровището се изстрелваме
към България за сватбата.
Подарък от тук не можах да избера,не че и имах много време  де.
Така,че пет дена сигурно ще ми се счупят краката да обикалям из
София да търся.Вече ще се побъркам,защото просто незнам какво да им купим.
Много са ни специални и искам и подаракът ни да е специален.
Гениалната идея на МЪЖО Mr. Green  беше фотоапарат или,последното-чинии Shocked
Това за най-най добрия му приятел и кум.Някой път направо ме изумява.
Така,че тежката задача се пада пак на мен ooooh!
Ако някой от вас знае магазин в София с готини сувенири,моля свиркайте.

Бебока ми е екстра.Днес го заведох до клиниката,че нещо цяла нощ мрънкосваше
и аз се притесних да не е нещо от ОП-ето или от пишката,но доктора каза,че е
перфектен.Така,че ще тръгна (до колкото е възможно ) спокойна.
Незнам защо,но определено ми е по-спокойно като си оставям тук децата да ги гледа баба
им,от колкото като ги оставям в Бг.Защо и аз не знам,точно newsm78

Ами,приятна седмица на всички,повече слънце,послушни и здрави дечица...до скоро
  love001

# 70
# 71
   Pepelyashka, ти като бъдещ консултант по кърмене би ли се съгласила с моето
по-крайно мнение, че прясното краве мляко е ненужно въобще за децата? Мен
направо ме е страх да давам такова - само в мляко с ориз и го разреждам 1:1 с
вода. А иначе, педиатърската препоръка беше - от седмия месец в пюретата
пълномаслено, което, разбира се, не послушах. Simple Smile
   ТВ си взехме от Булсатком със сателит и на южна терсаса се лови добре. Само
дето мен не ме интересува - наистина няма какво да се гледа. Днес попаднах на
"Сблъсък" и се нервирАх. А за станалото през лятото любимо "Кой е по-по-най"
ми е много рано да ставам в събота. Simple Smile

# 72
# 73

Кажете момичета,вие от кога давате на децата си нормално прясно мляко?Нашият доки преди 2 месеца ни каза да заменим адаптираното с нормално,пълномаслено.И аз така направих.Досега няма някакви алергични реакции.Но чух че било опасно и че можело да предизвика алергии,сега взех да се тревожа дали съм постъпила правилно newsm78 Дали не избързах?

По-принцип е добре да се избягва до 3 год. възраст и да се дава формула. Като цяло аз прясно мляко не настоявам да пие, защото така или иначе полза след 3тата година от него няма. Ползвам го само за приготвяне на кремове, готвене и 2 пъти годишно иска да пие какао с мляко и пак толквоа често яде мюсли с прясно мляко. Иначе набляга основно на киселото.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 16:43 от Biskara

# 74
Бибс, моята е същата - на държане не откликва. Можем да се гъзим часове - нищо не става Crossing Arms...Това със сгъваемото гърне е идея Rolling Eyes.

Снимките са супер. Май ще трябва другото лято и ние да се запознаем с Леголанд от близо Wink.

А някой ходил ли е във Фантазияланд?

Общи условия

Активация на акаунт